Korse doğumdan ne kadar zaman sonra kullanılıyor acaba bilginiz var mı? Birde kullanım süresi sıklığı nasıl olacak acabaGittiğim mağazada sezeryanla normal doğumun korsesinib birbirinden farklı olduğunu söylediler bende Doğumdan sonra mı alsam acaba dedim doktorun tavsiyesine göre geç kalır mıyım?
Yoo bence kalmazsın zaten doğumdan hemen sonra kullanılmaya başlanmıyormuş bildiğim kadarıyla bi toparlanmak gerekiyor. Ben de paketini hiç açmayacağım doğumdan sonra tekrar ölçeceğim göbeğimi hala uygun aralıktaysam kullanırım yoksa bedenini değiştiririmGittiğim mağazada sezeryanla normal doğumun korsesinib birbirinden farklı olduğunu söylediler bende Doğumdan sonra mı alsam acaba dedim doktorun tavsiyesine göre geç kalır mıyım?
Bakalim bugun dr ne dicek ben de meraklandim simdiiiBilmem ki üst solunum enfeksiyonu geçiriyorum etkiler mi acaba
Magoist bnm magnezyum ek olarak hergün calsiyum da kullanıyorum
Bnm gün içinde sert arada toplanıyor sabah bi tık rahat oluyor karnım.
Sertlikle kSilma brbrnden cok farkli seylerSertlikle kasılma aynı şey değil bence benim de ara ara sertleşiyor özellikle ayaktayken kendi kendine sonra yumusuyor ,ama bir kez başıma şöyle birşey geldi yatıyordum karnım istemsiz şekilde sinir çekilmesi gibi kendini bir toplayip sonrada bebeği iter gibi geri saldı bence kasılma dedikleri şey bu oluyor korktum bayağı sonra daha olmadı Allah'tan ,internette de kasilmayi böyle tarif ediyor zaten bebeği doğum yoluna iten bı güç doğumda öyle gerceklesicek işte, eğer bu sertlesmeler de kasılmaysa hepimizin doktora gitmesi lazım yaniliyormuyum
Dogurunca olcer alirsan o olcum yanlis olur. Dogum oncesi kilona gore al, bebek ckinca zaten baya bi iniyo gobis, geriye kalan bingil bingil goruntu de zaten korsenin sana verdigi araliga oluyor. Biz cok kilo almadik o yuzden sonrasini beklemeye gerek yok. Bol olursa da bi ise yRamayacak zatenO değil de senin göbek kac cm?korse de alamadım ya. Doğurunca bi ölçer alırım dedim.
Bnm randevu perşembe Bnde sorcam bakalımBakalim bugun dr ne dicek ben de meraklandim simdiii
Sertlikle kSilma brbrnden cok farkli seylerkasilmada yavas yavas karin toplaniyor tepe gibi oluyor semsert. Max 1 dk suruyor saliyor kendini. Ama sertlikte bildigin bebegin sertligi tum karinda
Dogurunca olcer alirsan o olcum yanlis olur. Dogum oncesi kilona gore al, bebek ckinca zaten baya bi iniyo gobis, geriye kalan bingil bingil goruntu de zaten korsenin sana verdigi araliga oluyor. Biz cok kilo almadik o yuzden sonrasini beklemeye gerek yok. Bol olursa da bi ise yRamayacak zaten
İlk bir ay toparlayici tayt veya çorap kullanın sonra korseye geçin diyolar kaslarin biraz iyileşmesi dinlenmesi lazımmış, karın çalıştıran spora da hemen izin verilmiyor kaslar daha çok zarar görüyormuş ama sezeryan ve normal için bu süreç degisirmi orasını bilmiyorumKorse doğumdan ne kadar zaman sonra kullanılıyor acaba bilginiz var mı? Birde kullanım süresi sıklığı nasıl olacak acaba
Bu benim hamileykenki rutin tansiyonumNormal değil mi ya
Ay ben geçen ilk kan tahlili sonucumu görünce ağladımAynen ne heyecanli zamandi ben de 7. Gun idrar testi yapmistim ama nasil bakamiyorum yine olmadi diye silik gordum sukur darisi kucagimiza almaya hepimize❤
Bana da bi akraba bu gidişle 100 kilo kesin olursunBugün resmen çaktırmadan kadın terörüne maruz kaldım insanlardan nefret ediyorum
Şimdi almamışsın ama son ay bak nasıl kilo alıyorsun
Ben çok kilo aldım çünkü 4.300 doğurdum bakalım sen kaç kilo doğurcan
Ben de şekeri dayasam sizin gibi doğururdum heralde dedim
Ya benim kimseye benzeme ya da daha iyi olma derdim yok yıllar önce bile doğum yapmış insanların bu kıyaslamaları yapma derdi nedir bu kadın terörü ne zaman bitecek
Sezaryense eğer zaten hemen takılmayacak diye biliyorumGittiğim mağazada sezeryanla normal doğumun korsesinib birbirinden farklı olduğunu söylediler bende Doğumdan sonra mı alsam acaba dedim doktorun tavsiyesine göre geç kalır mıyım?
Biz de yaptiricaz aksi bir sey olmazsa. Ilk 3 haftada olursa cok hizli iyilesiyormusKızlar ben yenidoğan sünneti yaptırmak istiyorum oğluma fiyat dahi aldım, belki araştıran olmuştur başka düşünen varmi burda ne düşünüyorsunuz
Evet çok avantajı var enfeksiyon icinde çok yararliymiş, gobegiyle beraber iyilesir işte bakalım hayırlısıBiz de yaptiricaz aksi bir sey olmazsa. Ilk 3 haftada olursa cok hizli iyilesiyormus
Bizim ilk çocuk nasıl bi huyu olabilir nasıl bakılır hiç kestiremiyorumKızlar ben yenidoğan sünneti yaptırmak istiyorum oğluma fiyat dahi aldım, belki araştıran olmuştur başka düşünen varmi burda ne düşünüyorsunuz
Benim de ilk çocuk ama iyileşme süreci yenidoğan da hızlı olduğu için yaptırıyorum bende bide 40 indan sonra çok hareketli olur diye düşündüm göbegiyle beraber iyilesi verir işteBizim ilk çocuk nasıl bi huyu olabilir nasıl bakılır hiç kestiremiyorum
Belki 40ından sonra yaptırabilirim
Azcık alışmış olurum en azından
Zaten sudan çıkmış balık gibi olacağım büyük ihtimalle
Biz de yaptıracağıız o bebeklik eşiğini kaçırıp 10 yaşına kadar bekleyenler oluyorKızlar ben yenidoğan sünneti yaptırmak istiyorum oğluma fiyat dahi aldım, belki araştıran olmuştur başka düşünen varmi burda ne düşünüyorsunuz
Bn bi 8 aylık olsun öyle düşünüyorumBari bizde kulak deliğini mi deldirsek diyormusum@Bitter cikilata
Ben kendime güvenemiyorum yaBenim de ilk çocuk ama iyileşme süreci yenidoğan da hızlı olduğu için yaptırıyorum bende bide 40 indan sonra çok hareketli olur diye düşündüm göbegiyle beraber iyilesi verir işte
Sen de doğar doğmaz mı yaptıracaksın?Biz de yaptıracağıız o bebeklik eşiğini kaçırıp 10 yaşına kadar bekleyenler oluyor
Yaa ben kıyamam kiBn bi 8 aylık olsun öyle düşünüyorum
Kesinlikle cok kucukken yapilmaliBenim de ilk çocuk ama iyileşme süreci yenidoğan da hızlı olduğu için yaptırıyorum bende bide 40 indan sonra çok hareketli olur diye düşündüm göbegiyle beraber iyilesi verir işte
Bnde de 4 tane varYaa ben kıyamam kibelki küpe vs takmayacak annesinin 7 tane deliği var gereksiz yere deldirmisim diyorum küçükken kapanmiyo bile o açılan delikler .büyüsün kendi karar versin ,saygı duymak lazım
Makalelerden okudugum kadaryla bebislerin pipisi 3 haftadan sonra yaglanmaya basliyormus. Pipi yaglandikca iyilesmesi daha zorlasiyormus. Ilk 3-4 haftada yaptiran arkadaslarimin hepsinde bebek sadece iki gun memeye cok duskun oldu o kadar. Aglamadilar bileBizim ilk çocuk nasıl bi huyu olabilir nasıl bakılır hiç kestiremiyorum
Belki 40ından sonra yaptırabilirim
Azcık alışmış olurum en azından
Zaten sudan çıkmış balık gibi olacağım büyük ihtimalle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?