- 13 Ocak 2020
- 45.247
- En iyi cevaplar
- 2
- 171.706
- 598
- 33
Mucize bebem işte.Ayy harikaymış yaa. Milyonda bir olan sana vurmuş. Hay maşallah![]()


Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mucize bebem işte.Ayy harikaymış yaa. Milyonda bir olan sana vurmuş. Hay maşallah![]()
Benim her kontrolde 9 5 çıkıyor doktorum güzel diyorNormal değil mi ya![]()
Mucize bebem işte.Amh 0,64 dü geçen yaz. Aralıkta da bir negatifim var tek embriyom olmuştu.
![]()
Bin şükür.cook guzel mucize gercekten
Aralık ayı grubu tamamen dertli kasılma olayında özellikle. Benimde sanki kocaman bir balık varmış gibi birden yukarı çıkıyor yattigim yerde eğer bu doğru ise benim ki de kasılma olmuş oluyor o zamanSertlikle kasılma aynı şey değil bence benim de ara ara sertleşiyor özellikle ayaktayken kendi kendine sonra yumusuyor ,ama bir kez başıma şöyle birşey geldi yatıyordum karnım istemsiz şekilde sinir çekilmesi gibi kendini bir toplayip sonrada bebeği iter gibi geri saldı bence kasılma dedikleri şey bu oluyor korktum bayağı sonra daha olmadı Allah'tan ,internette de kasilmayi böyle tarif ediyor zaten bebeği doğum yoluna iten bı güç doğumda öyle gerceklesicek işte, eğer bu sertlesmeler de kasılmaysa hepimizin doktora gitmesi lazım yaniliyormuyum![]()
O kasilma degildir bence cnm hareketleridir benim de oluyor o dedigin gibiAralık ayı grubu tamamen dertli kasılma olayında özellikle. Benimde sanki kocaman bir balık varmış gibi birden yukarı çıkıyor yattigim yerde eğer bu doğru ise benim ki de kasılma olmuş oluyor o zaman![]()
Ben kasılma denen şeyi sanırım 2 kere yaşadım.top gibi bir bölgede toplanıyor sertleşiyor patlayacak gibi demek ki oO kasilma degildir bence cnm hareketleridir benim de oluyor o dedigin gibi
Evet odur seni rahatsiz edecek derecede gecmesini istiyorsan o durumu kasilmadir herhaldeBen kasılma denen şeyi sanırım 2 kere yaşadım.top gibi bir bölgede toplanıyor sertleşiyor patlayacak gibi demek ki o![]()
C Calcifer de bana der ki hamileyken kilo almayan lohusayken alıyorBugün resmen çaktırmadan kadın terörüne maruz kaldım insanlardan nefret ediyorum
Şimdi almamışsın ama son ay bak nasıl kilo alıyorsun
Ben çok kilo aldım çünkü 4.300 doğurdum bakalım sen kaç kilo doğurcan
Ben de şekeri dayasam sizin gibi doğururdum heralde dedim
Ya benim kimseye benzeme ya da daha iyi olma derdim yok yıllar önce bile doğum yapmış insanların bu kıyaslamaları yapma derdi nedir bu kadın terörü ne zaman bitecek![]()
Alalım da şu milletin dilinden bi kurtulalım yav pusuda bekleyenler rahat bir nefes alsın
Bende bari diyeyimAy ben de öyleyim, adet sancısı bilmem. Bu saye de hamile olduğumu transferden sonraki 7. gün başlayıp 8. gün artan ve 9. gün tavan yapan adet sancım sayesinde hemen test yapıp anlamıştım. Testten yarım saat sonra da nişan kanamam olmuştu. Peşine de kan tahlilinde 34 Allah'ım ne heyecanlı günlerdi. Hatırladım mutlu oldum.![]()
Bunu yaşadım son 1 haftadır demek ki bu garip şekilde elimden gelse bebeği itilerdim düzelmesi için o kadar darlandimEvet odur seni rahatsiz edecek derecede gecmesini istiyorsan o durumu kasilmadir herhalde
O değil de senin göbek kac cm?Alalım da şu milletin dilinden bi kurtulalım yav pusuda bekleyenler rahat bir nefes alsın![]()
95 cm şu an. Ben de sonlara doğru ölçer alırım diyordum ama kuzenim hediye etti olur diyorlarO değil de senin göbek kac cm?korse de alamadım ya. Doğurunca bi ölçer alırım dedim.
![]()
Daha da benle konuşma.95 cm şu an. Ben de sonlara doğru ölçer alırım diyordum ama kuzenim hediye etti olur diyorlar![]()
Evet hergun bu muahbbet var grupta yalancı kasilmadir endişelenme vücudumuz hazırlık yapıyor diyorum ya bir kere bana da olduAralık ayı grubu tamamen dertli kasılma olayında özellikle. Benimde sanki kocaman bir balık varmış gibi birden yukarı çıkıyor yattigim yerde eğer bu doğru ise benim ki de kasılma olmuş oluyor o zaman![]()
Deme öyle deme demeDaha da benle konuşma.
Benim 106.
Daha da küçülmesi lazımdı başlangıçtan çoook uzaktayım.Deme öyle deme demeBak böyle yazıyor arkasında
Gittiğim mağazada sezeryanla normal doğumun korsesinib birbirinden farklı olduğunu söylediler bende Doğumdan sonra mı alsam acaba dedim doktorun tavsiyesine göre geç kalır mıyım?Deme öyle deme demeBak böyle yazıyor arkasında