• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Aralık Anneleri

Sertlikle kasılma aynı şey değil bence benim de ara ara sertleşiyor özellikle ayaktayken kendi kendine sonra yumusuyor ,ama bir kez başıma şöyle birşey geldi yatıyordum karnım istemsiz şekilde sinir çekilmesi gibi kendini bir toplayip sonrada bebeği iter gibi geri saldı bence kasılma dedikleri şey bu oluyor korktum bayağı sonra daha olmadı Allah'tan ,internette de kasilmayi böyle tarif ediyor zaten bebeği doğum yoluna iten bı güç doğumda öyle gerceklesicek işte, eğer bu sertlesmeler de kasılmaysa hepimizin doktora gitmesi lazım yaniliyormuyum 😰
Aralık ayı grubu tamamen dertli kasılma olayında özellikle. Benimde sanki kocaman bir balık varmış gibi birden yukarı çıkıyor yattigim yerde eğer bu doğru ise benim ki de kasılma olmuş oluyor o zaman 🙄

Aralık ayı grubu tamamen dertli kasılma olayında özellikle. Benimde sanki kocaman bir balık varmış gibi birden yukarı çıkıyor yattigim yerde eğer bu doğru ise benim ki de kasılma olmuş oluyor o zaman 🙄
O kasilma degildir bence cnm hareketleridir benim de oluyor o dedigin gibi

Bugün resmen çaktırmadan kadın terörüne maruz kaldım insanlardan nefret ediyorum 😂
Şimdi almamışsın ama son ay bak nasıl kilo alıyorsun
Ben çok kilo aldım çünkü 4.300 doğurdum bakalım sen kaç kilo doğurcan
Ben de şekeri dayasam sizin gibi doğururdum heralde dedim 🤣🤣
Ya benim kimseye benzeme ya da daha iyi olma derdim yok yıllar önce bile doğum yapmış insanların bu kıyaslamaları yapma derdi nedir bu kadın terörü ne zaman bitecek 😂

Bugün resmen çaktırmadan kadın terörüne maruz kaldım insanlardan nefret ediyorum 😂
Şimdi almamışsın ama son ay bak nasıl kilo alıyorsun
Ben çok kilo aldım çünkü 4.300 doğurdum bakalım sen kaç kilo doğurcan
Ben de şekeri dayasam sizin gibi doğururdum heralde dedim 🤣🤣
Ya benim kimseye benzeme ya da daha iyi olma derdim yok yıllar önce bile doğum yapmış insanların bu kıyaslamaları yapma derdi nedir bu kadın terörü ne zaman bitecek 😂
C Calcifer de bana der ki hamileyken kilo almayan lohusayken alıyor 🥲🥲

Ay ben de öyleyim, adet sancısı bilmem. Bu saye de hamile olduğumu transferden sonraki 7. gün başlayıp 8. gün artan ve 9. gün tavan yapan adet sancım sayesinde hemen test yapıp anlamıştım. Testten yarım saat sonra da nişan kanamam olmuştu. Peşine de kan tahlilinde 34 Allah'ım ne heyecanlı günlerdi. Hatırladım mutlu oldum. ☺️
Bende bari diyeyim 😍 benimde bebem tüp bebek ile 14 yumurtanin 11 i kaliteli çıkıp eşimin spermlerinin durumundan ötürü Sadece 2 tanesi özel bir klinikte 3.gün döllenmesi ile transfer edildi , kimyasal oldu nasip olmadı ,sonra devlette aşılama ya başvuru tüp bebek rap için başvuru yaptık tek bir yumurtam gelişti o ay ve ilaç vs olmadan aşılama oldu ve doğum günümde hamile olduğumu öğrenmiştim 😍😍 bizimde böyle çok şükür

Evet hergun bu muahbbet var grupta yalancı kasilmadir endişelenme vücudumuz hazırlık yapıyor diyorum ya bir kere bana da oldu

Eklentiler

• IMG_20211011_000130.webp
    IMG_20211011_000130.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 66
Back
X