2021 Aralık Anneleri

Bilmem belki ezince sorun olmayacaktır
Umarım olmaz yani
Ne yiyip ne içeceğiz
Sürekli menemen nasıl olacak
Severim sorun değil de
Koskoca 2.5 ay

E fasulye gaz yapmıyor mu?
Kurusu yapar taze sanmıyorum
Sen kabak bamya fasülye böyle takıl bn gibi yoğurdu yoğurt çorbası yap

cok ilginç doktoruna danıştın mi Ben bu hamileligimde yaptırmadım tetanoz, ama ilk hamileliğimde de iki gun falan cok hafif o kolumun uzerine yatinca hassasiyet olmuştu sanırım

cok ilginç doktoruna danıştın mi Ben bu hamileligimde yaptırmadım tetanoz, ama ilk hamileliğimde de iki gun falan cok hafif o kolumun uzerine yatinca hassasiyet olmuştu sanırım
Ben de bugun 2. doz hayirlisi bakalim ilkinde sadece kol kas agrisi olmustu

Bulgur süt yapar, yeşil soğan da Bu dediklerinin hiçbirini yapmayacaksın Kimyon eklersin yemeklerine o da gaza iyi gelir. B BitterCikilata erkek gazlı oluyor dedi bitirdi beni şu an

Bulgur süt yapar, yeşil soğan da Bu dediklerinin hiçbirini yapmayacaksın Kimyon eklersin yemeklerine o da gaza iyi gelir. B BitterCikilata erkek gazlı oluyor dedi bitirdi beni şu an
Bnm oğlan çatlardı gazdan az popoya zeytinyağı sürmedik uyuyamazdı bn hoşaf ve haşlama başka bişi yiyemiyordum gaz olcak diye 40 çıktı rahatladık sonra da dikkat etmek gerekiyor dr bi çok şeyi yeme diyordu

Merhabalar kontrolüm vardı suyu fazlaymıs bebegın yemene dıkkat et dedı doktor ınternettedee su fazlalıgın okuyunca panıkledım erken doğum rıskı bıle varmış varmı böyle durum yaşayan ? Şeker yüklemem normal çıkmıştı bu arada

Cok fazla olsaydı doktor söylerdi riskli falan diye. Öyle bişey dedi mi? Benim küçük kızımda suyu az demişti ben de böyle baktım ettim panik oldum bayagi kızmıştı bana dr internetten baktım diye sonra stres yapacaksın emin olalım diye alttan muayene etti garanti olsun diye çok şükür normale dönmüştü bile.

Selam ben geldim. Benim kiz gayet saglikliymis cok sukur. Dogum pozisyonunu almis. Ama bunun benim icin bir önemi yok. Boyu ve kilosunu söylemeyeyim. Tombiklesmeye devam etmis. Doktor bunun kan sulandiricilarla alakali oldugunu soyledi. Diyeti kestim
Bir de biontech asimi oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…