- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 33
Kurusu yapar taze sanmıyorumBilmem belki ezince sorun olmayacaktır
Umarım olmaz yani
Ne yiyip ne içeceğiz
Sürekli menemen nasıl olacak
Severim sorun değil de
Koskoca 2.5 ay
E fasulye gaz yapmıyor mu?
Yinr annem yoğurt da gaz yapabilir dediKurusu yapar taze sanmıyorum
Sen kabak bamya fasülye böyle takıl bn gibiyoğurdu yoğurt çorbası yap
Evet yapıyor işte onu çorba yap ordan alırsın vitamini çorba da olmaz pişiyor yaYinr annem yoğurt da gaz yapabilir dedi
Ayran içsemEvet yapıyor işte onu çorba yap ordan alırsın vitamini çorba da olmaz pişiyor ya
cok ilginç doktoruna danıştın miCok şükür o iyi kuzum hareketli ben iyi değilimhiç uyku uyuduğum yok sıcak su ile duşta aldım sıcakta kalinda giyindim aynı . Hamileliğin ilk ayları hep böyle oldum koluma ağrı girdi ama tetanozdan sonra bu 2dir aynı o gün değil ertesi gün başlıyor ağrım nefes dahi alamiyorum
Ben de bugun 2. doz hayirlisi bakalim ilkinde sadece kol kas agrisi olmustucok ilginç doktoruna danıştın miBen bu hamileligimde yaptırmadım tetanoz, ama ilk hamileliğimde de iki gun falan cok hafif o kolumun uzerine yatinca hassasiyet olmuştu sanırım
Evet ya cok kilo almamis olsun insallahDiyet mikızlara karnımızda başlattık diyete desene
Yoğurdu sütü laktozsuz tuketebilirsin gaz yapmazAyran içsem
O da mı olmaz
Ben bu gaz muhabbetini doğumdan sonra yaparım sanıyordum
O hiç aklıma gelmemiştiYoğurdu sütü laktozsuz tuketebilirsin gaz yapmaz
Aa bnm de hiç aklıma gelmediYoğurdu sütü laktozsuz tuketebilirsin gaz yapmaz
Size gelebilir bana uzak olsun mümkünseYaz ya bi daha mı gelcek bu zamanlar
Tirbiyisiz
Bn inşallah eleği asacamSize gelebilir bana uzak olsun mümkünse
Bir kiz bir oglan yeter sagliklaBn inşallah eleği asacam
Rabbim isteyenlere bol bol versin.
Bulgur süt yapar, yeşil soğan daBen de bulguru eledim
O kesin gaz yapıyor
Annem çiğ sebze yeme onlar da gaz yapar dedi
Maydanoz filan eledim onları da
Hoşafı da istemiyorum ya
Kilo yapar
Kıskandırmak gibi olmasın 8 haftadır 1 kilo almışım da
Bnm oğlan çatlardı gazdan az popoya zeytinyağı sürmedikBulgur süt yapar, yeşil soğan daBu dediklerinin hiçbirini yapmayacaksın Kimyon eklersin yemeklerine o da gaza iyi gelir. B BitterCikilata erkek gazlı oluyor dedi bitirdi beni şu an
Ben de öyle düşünüyordum ama son dakika sürprizi olduBn inşallah eleği asacam
Rabbim isteyenlere bol bol versin.
Cok fazla olsaydı doktor söylerdi riskli falan diye. Öyle bişey dedi mi? Benim küçük kızımda suyu az demişti ben de böyle baktım ettim panik oldum bayagi kızmıştı bana dr internetten baktım diyeMerhabalar kontrolüm vardı suyu fazlaymıs bebegın yemene dıkkat et dedı doktor ınternettedee su fazlalıgın okuyunca panıkledım erken doğum rıskı bıle varmış varmı böyle durum yaşayan ? Şeker yüklemem normal çıkmıştı bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?