- 30 Mayıs 2020
- 13.059
- 49.301
- 528
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım. Yapayım. Ben hala işe gidip geliyorum. Ayakta cok durmuyorum ama masa başında 7-8 saat oturuyorum. İnmedi ama benim. 6 ayda Toplamda 5 kg aldım.Bnm zaten büyük ayaklar tuzlu suya koyuyorum insin diye
Malesef bebegim sadece 2 saat hayatta kalabildiNehir7 nasılsın bebeğin nasıl inşallah iyisinizdir
Rabbim sabrını versinMalesef bebegim sadece 2 saat hayatta kalabildi
Rabbim sabrını versin![]()
Rabbim sabır versinMalesef bebegim sadece 2 saat hayatta kalabildi
Allah sabır versin canım çok üzüldümMalesef bebegim sadece 2 saat hayatta kalabildi
Sağ olunAllah sabır versin canım çok üzüldüm![]()
Çok üzüldüm Allah sabir versinMalesef bebegim sadece 2 saat hayatta kalabildi
Rabbim sabır versin,Malesef bebegim sadece 2 saat hayatta kalabildi
Allah sabırlar versin ne söylesek senin için boş için yanıyor biliyorum ama emin ol zaman sabır dua ,şefaatçi olacak sizin için inşallahMalesef bebegim sadece 2 saat hayatta kalabildi
Allah sabirlar versin cennette bekleyecek melegin Rabbim bir daha yasatmasinMalesef bebegim sadece 2 saat hayatta kalabildi
Sağ olunÇok üzüldüm Allah sabir versin![]()
Amin insallah allah kimseye yasatmasinAllah sabirlar versin cennette bekleyecek melegin Rabbim bir daha yasatmasin![]()
Allah rahmet eylesin küçük meleğe, sizlere de sabrını versin inşallahMalesef bebegim sadece 2 saat hayatta kalabildi
Allah rahmet eylesin sizlere sabrini versin insallahMalesef bebegim sadece 2 saat hayatta kalabildi
Geçen bana hemşire tuzu tamamen azalt dedi ödemin var çoğalmasın sen rahatsız edersin dediTuzlu yediğim zamanlar veya az su içtiğim zamanlar bazen parmaklarım şişiyor
Bi de çok ayakta kalduysam ayaklarım
Ama geçiyor sonra gün içinde
Bi kere ayak parmaklarıma şaşırmıştım bunlar benim mi diye![]()
Boyu kolay fl 7 le çarpkizlar ben doktora gittim ucak modundaymis hanimefendi
suyu olcumu gayet normal cikti
1300 gr dedi boyunu solemedi