- 24 Mayıs 2018
- 2.236
- 2.533
Wbc benm 13.95 rbc 4.70 . Wbc nin olması gereken değer aralığı 4 ila 11 miş zaten. benm doktorum sorun yok dedi bol su iç dedi. Sizin rbc çok yüksek o ne anlama geliyor hiç bi fikrm yokKizlarrrr cok korkuyorum yardimmmn en son 14.hafta gittim diye dayanamayip dun doktora gittim devlette acile...acil doktoru kadin doguma yonlendirmek icin once idrar testi istedi sonra ultrasona gonderdi bebisimi gordum oh mis icim rahatladi cok sukur rabbime ama gelelim idrar testine wbc en cok 4 olmaliylen benim 11 rbc en cok 3 olmaliyken benim 74 buna gore kum yada tas dokuyosun dedi yani idrarda kan var canim cok skldi cunki daha once 8 9 kez tas dusurdum en son subat ayinda ve boyle bi agri aci yok size tarif bile edemem morfinle uyutuyolar ve suan bu ilaclari alamam bebis var korkuyla bekliyorum simdilik bobreklerimde hafif batma var o siddetli agrilar baslamadi insallah bobrek degildir diyede dua ediyorum...internetten arastirdim enfeksiyon varsa rahim genisliyorsada o degerler yuksek cikabilirmis ama internetede guven olmuyor kendi doktoruma sordum haftaya goreyim seni mutlaka dedi sizden ricam idrar testi verdiyseniz bu iki degere bakabilirmisiniz benimki gibi normal disi olan var mi varsa ona doktoru ne soyledi degerler wbc ve rbc e nabizda arama kismina yazip aratadabilirsiniz