2021 Aralık Anneleri

Ben okumadigimi yukaridaki mesajda yazdım dikkatinizi çekerim ilgili mesajı bulup yöneticiyi etiketleyın dedim
 
Ben okumadigimi yukaridaki mesajda yazdım dikkatinizi çekerim ilgili mesajı bulup yöneticiyi etiketleyın dedim
Okumayınca bu kadar oluyor işte yorumun alakası da

Tekrar ediyorum:
Dahiliye uzmanını ilaçları yazan
Kadın doğum uzmanım iyileşene kadar kullan diyen (şikayet edilmesi gereken kişi, çünkü o kim oluyor da öyle diyor?)
Eczanede çalışanlar (hadi eczacı demeyeyim alınan olmasın, çünkü eczacılar derneği başkanı kızıyor) sormadığım halde ilacı asla kullanmamam gerektiğini söyleyip beni strese sokanlar
Ben de yanlış yönlendirme olmasın diye ilacın adını bile tam yazmayan kişiyim
 
Ben özelden doktorunuz adını rica ediyorum, yarın kız kardeşim kendisiyle görüşecek. Kendisi enfeksiyon hastalıkları uzmanı iki günlük bir tedaviyle nasıl bir sonuç alınacağını merak etti. Bilmediği bir şey varsa sizin vesilenizle öğrenmiş olur.
 
Ne diyorsun ya nerden geldin nerden çıktın?
Kimse bir genelleme yapmadı.
O eczacının yaklaşımı yanlıştı, hamile bir kadını kullanmak zorunda olduğu ilaç konusunda öyle tedirgin etmeye hakkı yok.
Dilediği gibi konuşan insanlar için dilediğim gibi düşünürüm bu da seni hiç ilgilendirmez.
Burada hamile bir kadını rahatlatmak adına da o tip cümleler kurulmuş olabilir, bunu düşünebilecek kafa herkeste olmalı, duyar kasmaya yer aramayın
 
giggles mesajı dikkatli okursan kesin birini belirtmemisim
İsim belirtmemeniz ne fark eder ki?
Bahsettiğiniz kişi benim doktorum sonuçta
Tam okusaydınız bilecektiniz buradan esinlenerek şikayet edemeyeceğinizi

Amaan neyse
Yine buralar buram buram ego tatmini dolmuş
Tamam arkadaşlar en çok sizin tanıdığınız doktorlar, eczacılar biliyor
Biz komple kasaba, manava filan gidiyoruz uzman diye
Benimki zaten doktor bile değildir belki de
 
Tamda bana gore bi konu gelmis kadin dogum doktorum bana vitamin ilaci verdi eczaci arkadas bana bunu niye vermis ki daha iyisi var gel bunu al o bi işe yaramaz dedi..ben doktorun dedigini aldim..ama ilaci ictigimde her defasinda acaba faydasi yok mu diye icim icimi yiyor...simdi ben bunun icin butun eczacilarimi yoksa doktorlarimi ayni kefeye koyayim yoksa siz esiniz yada kardesiniz mesleginde iyi diye benim kafamdaki yanilgiyida aciklayabilecekmisiniz... burdaki insanlar hamile kalabilmek icin ne cok ugrasiyor biliyormusunuz sabriniz varsa ben bi anlatayimda bakalim yureginiz dayanabilecek mi??? Lutfen yazdiklarimi okumayin okurken anlayin...lutfen itiraz etmek icin itiraz etmeyin zor zamanlar yasarken insanlarin yasadigi birseye kizabilcegini bilin...ben ogretmenim ben isimi cok iyi yapiyorum diye butun ogretmenler iyi diyemem simdi ben egitim fakultesinde okudum diye okul mudurunun kararina mudahle hakkim var mi...o eczaci bana ilaci icme ise yaramayacak dedi oysa o bebek orda tutunsun diye ben neler yaptim siz biliyomusunuzz yok yok hic bilmeyin gercekten yureginiz dayanmaz...cogumuz da ayni yollardan gecerken sizin hakli bu etiketlediginiz arkadaslarin haksiz oldugunu varsayarak yaziyorum sitem esinize kardesinize degil isini duzgun yapmayanlaradir..
 
sevgili giggles ,bin küsür sayfa olduğu için haliyle bulamadım,bahsettiğin ilaç nedir? ne amaçla verdi doktorun? merak ettim meselenin tıbbi yönünü.
 
Bir dahiliye uzmanı bir kadın doğum uzmanının tavsiye ettiği ilacı eczacı olduğundan bile emin olmadığınız birinin tavsiye etmemesi üzerine kullanıp kullanmamak konusunda strese girmek de ilginç. Tabi ki dilediğinizi düşünürsünüz ama bu ne hadsizlik diyerek bir meslek mensubu ile ilgili yorum yapamazsınız. Hamile arkadaşınızı rahatlatmak için bu cümleleri kurmak yerine ilacın etken maddesini öğrenir gebelik kategorisine bakar çok iyi bir insansanız pubmedden makale tarar sonuçları bildirirsiniz ay ne bilecek onlar demezsiniz.
 
Kızlar merhaba forumu uzaktan okuyorum,hamilelikte yaşananlar konusunda yalnız hissetmemek ve bilgi edinmek adına ama 2 gündür uzak kalmıştım başlıktan, 2021 Aralık anneleri ve onların problemleri, yaşadıkları ile ilgisi olmayan üyeler ve alakasız yorumlar görüyorum, insanlar kişisel hırsları için böyle bir başlığı işgal etmemeli diye düşünüyorum. Kişisel hırs dedim, çünkü yorumlardan bariz bu şekilde anlaşılanlar var ve bence asıl şikayet edilmesi gereken bu yorumlar. Umarım başlık eski haline döner. Iyi geceler
 
Sana sormadığımız için özür dileriz.
Bundan sonra rahatsız ederiz sık sık
 
Teşekkürler mesaj için sorun benmişim 2 gün banlanıcam arkadaş rahatlayacak. Diğer anne adayları sabaha toparlar burayı düzelir merak etmeyin.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…