- 16 Ağustos 2018
- 1.254
- 887
-
- Konu Sahibi Summerwinter
- #1.821
benim var doktor bakti bisey olmaz dedi progestana baslayinca basladi bende buKızlar sarımtrak akıntı ya da lekelenmeleri olan var mi? 1 haftadir var ama kokusuz kasinti falan da yok normal midir?
benim de olmuyo lastik takiyorum sikismasin diye zaten gobekliydim wc yapamiyorum ondan mi yoksa rahim mi buyuyor anlayamadimYani pantalon lar olmuyor sıkıştırmak da istemiyorum karnımı ilginç bir durumaynen tek değiliz demek ki çok şükür sıkıntı olacak Bi durum olmasın da inşallah
Aynen canim 1 kere yasadim butun umutlarimi orda birakmisim gibi hissetmistim peki ben simdi napicam yarim mi kalicam diye..Allah sana onun gucunu kuvvetini vericek tam olarak kendine geleceksin hersey duzelecek..En kisa zamanda guzel haberlerle geliceksin inaniyorum senin icin en hayirlisi ne ise o olucakBaktılar tekrar gelişme göremeyince yapalım dedi doktor. Öğleden önce bitmişti. Umudunun sönmesi mi, o çatalda savunmasız durmak mı hangisi daha kötü bilmiyorum. Zor olsa da psikolojik olarak iyiyim ama. Her şerde bir hayır var derler ya, sonrası daha güzel olacak demek ki diyorum. Rabbim isteyen herkese kolaylıkla nasip etsin.
Aynen yaa hem siskinlik artti hem akinti..neyse bakalim hayirlisi artikbnim
benim var doktor bakti bisey olmaz dedi progestana baslayinca basladi bende bu
Progestan fitil kullanıyor musun ben ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum yani çok yemesem bile mutlaka boş şişkinlik oluyor çünkü yan etkileri de de var fitilin bilemedim rahim de büyüyor tabi onun da etkisi elbet vardır ama midem bile patlayacak gibi oluyor bulantılar da cabası değişik ama çok tatlı duygularbenim de olmuyo lastik takiyorum sikismasin diye zaten gobekliydim wc yapamiyorum ondan mi yoksa rahim mi buyuyor anlayamadim
Valla ben içsem de içmesem de canım sürekli abur cubur istiyor yiyemiyorumbu arada dun istemeden bi kesif yaptim folik asidi icmeyi unutmustum demekki o yuzden canim tatli kizarttma filan istedi yaptim istahla yedim aksam da hamburger istedi tost yaptim onla bastirdim sonra dedimki masallah bugun iyiyim aksam farkettimki folikasit icmemisim bu folik beni mahvediyo sizi de oyle mi
diofol mahvediyor beniValla ben içsem de içmesem de canım sürekli abur cubur istiyor yiyemiyorumnormal yemeği bile bazen zar zor yiyiyorum bulantıdan kaynaklı sürekli da hap içmek istemiyorum, hangi folik asiti kullanıyorsun?
Anladım canım ondan kullanmadım hiç folica şu an kullandığım doktoruna söylesen değiştirir belkidiofol mahvediyor beni
Maşallah canim sağlıkla dünyaya gelsin inşallahMerhaba arkadaslar... Ben de iki gun once hamile oldugumu ogrendim.. kendi hesaplamama gore 26 Aralik dogum gosteriyor. Suan 4 hafta 5 gunluk. Cuma gunu randevum var, bakalim keseyi gorebilecek miyim.. cok heycanliyim. Simdiden bulantilarim, ates basmalarim var. Allah hepimizin yardimcisi olsun..
aynıyım senle suan cok aciktim ama bisey yiyemiyorum basagrisi biyandan bulanti ote yandan mutfak desen kokuyor oyVallaa aç hissediyorum ama yemek yiyemiyorum aglıcam artık
O kadar halsiz hissediyorum ki anlatamam
Yemek de kokuyo kokunca zaten yiyemiyorum
Sadece sabah kahvaltısı
Meyve yoğurtlu ekmek yiyorum ya
Aynen sadece soguk şeyler iyi geliyo ne zamana kadar böyle geçecek bilmiyorumaynıyım senle suan cok aciktim ama bisey yiyemiyorum basagrisi biyandan bulanti ote yandan mutfak desen kokuyor oy
peynir ekmek bisiler zorlicam bulantim hafifledi biraz şimdi bu basagrisi beni mahvediyor belki gecerAynen sadece soguk şeyler iyi geliyo ne zamana kadar böyle geçecek bilmiyorum
O zaman da insan halsiz oluyo
İnşallah 3. Aydan sonra geçer hepsi ya
Parol içebilirsin çok agrırsapeynir ekmek bisiler zorlicam bulantim hafifledi biraz şimdi bu basagrisi beni mahvediyor belki gecer
7+0 bugun, ama ilk kontrolumde 6+0 ciktim geç dollenme olunca doktor hemsireye sat'ı güncelle dedi. sanırım son adet tarihim 10 mart oldu. kalp atisi ve kese de 6+0da görüldü böylelikleKızlar bilgilerde güncelleme istiyorsanız söyleyin lutfen❤
acaba sekerim dustugu icin mi basim agriyor ben tansiyona bagliyodum zorla peynir zeytin ekmek yedim biraz kendime geldimParol içebilirsin çok agrırsaye bişiler halsiz olursun şekerin düşer
Benim habire düşüyo da
Tabi şekerinde düşer halsizlik başarısı yaparacaba sekerim dustugu icin mi basim agriyor ben tansiyona bagliyodum zorla peynir zeytin ekmek yedim biraz kendime geldim
Hayırlı olsun canım bende geç döllenmeyim7+0 bugun, ama ilk kontrolumde 6+0 ciktim geç dollenme olunca doktor hemsireye sat'ı güncelle dedi. sanırım son adet tarihim 10 mart oldu. kalp atisi ve kese de 6+0da görüldü böylelikle