- 26 Mart 2020
- 3.713
- 3.450
- Konu Sahibi Summerwinter
- #1.541
Canım benim rabbim ol derse oyle güzel oluyor ki. Kimi yatarak geçiriyor bu sureci kimi son ana kadar ayakta..rabbim bebisini sağlıkla sana versin benim sat 27 şubat, ben 6+6yim şu an, sende 7+3 olmalısın tahminen yarında 7+4 olursun. Kalp atışı net duyuluyor bu haftada..bebekte güzel büyümüş oluyor.. Inşallah yarın güzel haberlerle gelirsin kuzumselamlar son adetim 23 subat dusuk onleyici progestan kullaniyorum kan pihtilasmasi yatkinligi var ama coraspine baslamak icin kanama olmadigindan emin olmak istedi yarin kontrole gidecegim 20 gundur evde yatiyorum hicbisi yiyp icemiyorum
psikolojim iyi degil. bir sorun cikacak gibi hissediyorum. son adet baslangic 23 subat bu durumda kac haftalik oluyorum en son 30martta gitmistim kesede minicik beyaz 1 nokta vardi
yarin icin ac gel karindan bakicam dedi. karindan guzel gorunur mu. kalp atimi bekliyor bana dua edermisiniz
dun aksam sol yumirtaligima bi sanci girdi saatlerce ugundum sancidan. hamileligi ilk ogrendigimde de adet olucak gibi sanci kramplarim vardi bayadir idare ediyodum simdi tekrar basladi boyle adet olcakmis gibi