- 4 Ekim 2013
- 258
- 197
- 34
-
- Konu Sahibi Summerwinter
- #1.361
ZATEN DEVLET HASTANELERİNDEN RANDEVU ALMAK ÖLÜM etlik zübeydeye asla gitmem ankara tıp 10 gün boyuncada dolu veriyor şehir hastanesi bana çok uzak napacagım bilmiyorumBende o durumdayım ankara'dayim kime gidicem ne yapicam ne zamn gidilir
Aynen öyle bir polikliniten randevu almistim Zar zor kadın doğum hasta kayıt bölümünde 15 kişi vardı önümde dün. Hemen çıktım hastaneden aksiran öksüren maskesiz gebeler de cabası. Çok tedirgin oldum.ZATEN DEVLET HASTANELERİNDEN RANDEVU ALMAK ÖLÜM etlik zübeydeye asla gitmem ankara tıp 10 gün boyuncada dolu veriyor şehir hastanesi bana çok uzak napacagım bilmiyorum
Uzuldum canım benzer seyleri yasadim cok zor zamanlar gercekten..Umudunu kaybetmemesi gerekiyormuş insanın ve kafaya takmaması..Allah saglıklı hayırlı evlat nasip etsin isteyen herkese inşallah tekrar hamilesindirSelam güzel anne adayları.sizlerden dua istiyorum aranıza katılabilmek için.normalde Kasım annelerindeydim ve malesef 5 haftalıkken düşük yaşadım.sonrasinda Dr kontrolüne gittiğimde (rahimde parça falan kaldi mı diye alttan baktığında) Dr "çok ilginç yumurtlama başlamış,beklemenize gerek yok çocuk için" dedi ve bizde o günü değerlendirdik.eğer tutarsa doğum 25 Aralık ilacak ve nasip olursa ikinci çocuğum olacak.oğlumda da düşük yaptığımda da öyle belirgin bı hamilelik belirtisi yoktu ve ikisinde de evde yapılan testlerde çıkmamıştı.şimdi beklemekten başka yapacak bir şeyim yok.dua edin benim için de olur mu
Ben adete 2 gün kala test pozitif çıktı kan verdim değerim 8 Di adet günü 33 oldu adetim 2 gün geçti doktoruma gittim 183 olmuştu değerim 1 hafta sonra çağırdı alttan keseyi gördük bebeği de kısmen gördük kalbi de atmaya başlamıştı dün de yani adetim 17 gün geçti bebeği de kalp atışını da gördük duyduk çok şükür bu şekilde yola çıkarak gidebilirsin doktora geç döllenme vs olursa biraz geç görür duyarsın o sıkıntı olmaz sen doktor araştır iyi Bi doktora git adetin geçeli kaç gün oldu Bi anlatavikir misin durumunuBende o durumdayım ankara'dayim kime gidicem ne yapicam ne zamn gidilir
Çok tebrik ederim. Rabbim sağlıkla ilerlemesini nasip etsinKızlar bende geçen hafta öğrenmiştim gebeliğimi bugün yine kan verdim betam artmış 302 olmuş adetim 3 gün geçtii
Rabbim ol derse olur kuzum. Inşallah güzel haberlerle gelirsin.. bu şekilde tanıdığım var. Düşük yapıp adet olmadan gebe kalan.. olur ky olur seninde. Yeterki sağlıklı olsunda canim.Selam güzel anne adayları.sizlerden dua istiyorum aranıza katılabilmek için.normalde Kasım annelerindeydim ve malesef 5 haftalıkken düşük yaşadım.sonrasinda Dr kontrolüne gittiğimde (rahimde parça falan kaldi mı diye alttan baktığında) Dr "çok ilginç yumurtlama başlamış,beklemenize gerek yok çocuk için" dedi ve bizde o günü değerlendirdik.eğer tutarsa doğum 25 Aralık ilacak ve nasip olursa ikinci çocuğum olacak.oğlumda da düşük yaptığımda da öyle belirgin bı hamilelik belirtisi yoktu ve ikisinde de evde yapılan testlerde çıkmamıştı.şimdi beklemekten başka yapacak bir şeyim yok.dua edin benim için de olur mu
Ben varım ama acikinca bulanıyor. Dun sabah cok kötuydüm. Bugun sahurda biraz atıştırdım sabah hic bulanmadi.Herkese merhaba hayırlı ramazanlar kızlar acaba aranızda midesi bulanan varmı (kusmuyorum) ama çok bulanıyor hiç böyle olmamıştım kolay kolay midem bulanmaz
Ayy evet bende öyle acıkınca bulanıyor sabah yadim şimdi öğlen oldu acıktım heralde ama korkulorum da yemek yiyemem diye dün de vardı ama bugün çok belirgin ve halsizlik yapıyor sanki aşağı çekiliyorum .. rabbim kabul etsin canım ben tutamıcam bu yıl daha önce bir kaybım olduğundan korkuyorumBen varım ama acikinca bulanıyor. Dun sabah cok kötuydüm. Bugun sahurda biraz atıştırdım sabah hic bulanmadi.
Çok geçmiş olsun dikkat edin.Kızlar benimde eşim covid pozitif oldu. Bende test yaptırdım benimki negatif çıktı.. şimdi aynı evin içinde ayrı ayrı takılıyoruz.. ve çift maskeliyiz.. Rabbim hepimizi bu virüs belasindan korusun
Çok geçmiş olsun canımKızlar benimde eşim covid pozitif oldu. Bende test yaptırdım benimki negatif çıktı.. şimdi aynı evin içinde ayrı ayrı takılıyoruz.. ve çift maskeliyiz.. Rabbim hepimizi bu virüs belasindan korusun
Ben de oruç değilim zaten eşimle kalkmıştım o ara yedim biraz. Ben de riske atamadim maalesef.Ayy evet bende öyle acıkınca bulanıyor sabah yadim şimdi öğlen oldu acıktım heralde ama korkulorum da yemek yiyemem diye dün de vardı ama bugün çok belirgin ve halsizlik yapıyor sanki aşağı çekiliyorum .. rabbim kabul etsin canım ben tutamıcam bu yıl daha önce bir kaybım olduğundan korkuyorum
Hayırlısı olsun canım benimde eşim tutuyor bide midem bulanınca uyku da bastırıyor benim daha önceki gebeliğimde midem hiç bulanmamıştı sanırım her gebelik farklı oluyorBen de oruç değilim zaten eşimle kalkmıştım o ara yedim biraz. Ben de riske atamadim maalesef.
Bulantidan cok korkuyorum ya. Normalde de midem bulanır surekliHayırlısı olsun canım benimde eşim tutuyor bide midem bulanınca uyku da bastırıyor benim daha önceki gebeliğimde midem hiç bulanmamıştı sanırım her gebelik farklı oluyor
Çok geçmiş olsun dikkat edin.
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canımAmin inşallah
Çok şükür canim. Darısı kalp atışına ❣COK SUKUR KESEYI GORDUK KIZLAR
5+4
SIKISIK GITMEM LAZIMMIS DEMEKKI
Karnimdan gordu
Cok sevindim canim. Rabbim sağlıkla ilerlemesini nasip etsinMerhaba canım biz bugün kalp atışını duyduk 6+2 sat 28.02.2021