-
- Konu Sahibi Summerwinter
- #7.001
Senin kaynanan yapıyormuş benim annem yapıyorduBu kilolar alırken kolayda verirken çok zor gerçekten diyetisyen e gittim bnde o şekilde yapıyorum bu aralar hastayım saldımda toparlanacağım inşallah . Diyet değilde kaynanam çok yoruyor bni yok sütün yok yok öocuk aç deli oldum kaç gündür
Demiri sağlık ocağı bize aşıya götürünce verdi ama ben onların verdiğini kullanmayacağım bayram bitsin eczaneden başka alacağımKizlar bebisleriniz ne kullaniyor vitamin olarak?benimkine sadece d vit.verdiler demiri hangi doktor veriyordu.bana demediler benim mi demem gerekiyordu
Ahahah aynısı, hem yuzustunedönüyor hem sıkılıp ağlıyorKızlar benim oğlan hızlı çıktı dört beş gündür dönüyor, yüz üstü durmayı sevmediği için dönüncede başlıyor ağlamaya sizde durumlar nasıl
Rutin kontrole götürdüğü dr verdi demiri, sidefer kullanıyoruz. MemnunumKizlar bebisleriniz ne kullaniyor vitamin olarak?benimkine sadece d vit.verdiler demiri hangi doktor veriyordu.bana demediler benim mi demem gerekiyordu
O ne ya emzirmek nedir manyak mı bu kadınSenin kaynanan yapıyormuş benim annem yapıyorduhoş kaynanamda büyük oğlumu emzirmeye çalışmıştı
Bn ikinci ayımda adet oldum hemen ama adetim baya sürüyor 9 gün falan hamilelikten önce en fazla beş gün sürerdiMerhaba kızlar içinizde adet olan oldumu ben dün oldum. Ve epey kanamam oldu
Oğlum dört yaşında ama ben daha neden böyle bir şey yaptığını anlamadımO ne ya emzirmek nedir manyak mı bu kadın
Dimi bizimkiler Büyüdü maşallahKızlar 2022 Aralık anneleri paylaşımı açılmışzaman ne kadar hızlı geçiyor
Sormadın mı niye böyle yaptın diyeOğlum dört yaşında ama ben daha neden böyle bir şey yaptığını anlamadım
O anda ufak çaplı bı şok geçirdiğim için sormak hiç aklıma gelmediSormadın mı niye böyle yaptın diye
Kaynana sonuçta değişik hareketleri oluyor bnmkide bu aralar takmış çocuğa bi ağrı kesici ver diyo hasta değil diyorum olsun ver yinede diyoO anda ufak çaplı bı şok geçirdiğim için sormak hiç aklıma gelmedi
Benimde 4 gün sürdü ama 3 gun baya çok kanamam oldu ağrılı olurdum eskiden qgrim olmadi emziriyor musunBn ikinci ayımda adet oldum hemen ama adetim baya sürüyor 9 gün falan hamilelikten önce en fazla beş gün sürerdi
Bnmde ağrım çok fazla yok inşallah da olmaz evet canım emziriyom mamada veriyorum aradaBenimde 4 gün sürdü ama 3 gun baya çok kanamam oldu ağrılı olurdum eskiden qgrim olmadi emziriyor musun
Valla hiç lohusalık depresyonu yaşamadım ama ilkinde sağolsun annemde kayinvaldemde çıldırttılar.ikinci de ikiside yoktu yanımda tek başıma zor oldu ama en azından kafam rahattıSelam kızlar nasılsınız nasıl benişler
Kaynana sonuçta değişik hareketleri oluyor bnmkide bu aralar takmış çocuğa bi ağrı kesici ver diyo hasta değil diyorum olsun ver yinede diyo
Haftamı bizim ayda bir anca oluyor iki çocuk olunca anca.gerçi dediğin gibi hem yorgunluk hem isteksizlik hiçte şikayetçi değilim.çoçuklar biraz büyüyünce normale dönüyorMerhaba kızlar cinsel hayatlariniz nasil, ben cok yorgun düşüyorum hemen uyuyorum ya da bir isteksizlik oluyor 10 günden bir çok nadir haftada bir oluyor adam benden soğuyacak diye korkuyorum
Ins. BakalimHaftamı bizim ayda bir anca oluyor iki çocuk olunca anca.gerçi dediğin gibi hem yorgunluk hem isteksizlik hiçte şikayetçi değilim.çoçuklar biraz büyüyünce normale dönüyor