- 4 Şubat 2021
- 490
- 308
- 33
-
- Konu Sahibi Summerwinter
- #6.841
Cok sukur,Allahim hepimizi yavrularimizi korusun insallahİyiyiz çok şükür.çarşamba günü karantina bitince hemen Dr götürdüm hem iki aylık kontrol hemde covid için biraz öksürüğü var ama oda üst solunum yolundan kaynakliymiş onada bitkisel bir şurup verdi
Ya ne kadar guzel bir duzen.asla boyle saat veremem.ortaligi yikiyor bir anı bir anini tutmuyor...ve benimki tam uyanmadan asla emmiyor.gozunu de acsa agzini sımsıkı kapatiyor.illa aglatcam ki agzini acsin kendine gelince emiyor.ac degil desem oyle emiyor araniyor ki kizilca kiyamet.bende ruya emzirmesi yapmak istiyorum uyanmadan.tum gun ugrasip gunduz de 1 kere uyuyor.hep sallayarak o da40 i çıktıktan sonra gece uykusunda o uyanmadan kaldırmıyorum, örn 11.30 gibi yatıyorsa 4 e doğru ses çıkarıyor uykuda, alıyorum emziriyirum, alt açmıyorum uyanmasın die, sonra 6 7 ye doğru uyaniyor o zmn alt açıyorum, emziriyirum, 1 1.5 saat uyanık takılıyoruz evde gezmece filan, sonra tekrar yatıyor 1 saat uyuyor, 9.30 10 gibi kalkıyor bidahada gündüz çok.az uyuyor 10 dk 15 dk kuş uykusu, banyo yaptığı günler mayışıp gündüz 1 saat 1.5 saat uyuduğu oluyor arada
Kendi acikip uyanana kadar emzirmesek nolur acaba?uyku da onemli sonuctaBenimde aynı gunduz uykusu ya yok ya çok az 40 indan sonra gece uykusu uzun sukur, kendi 4 4 bucuk saatte kalkıyordu iki gündür bende uyanmadım oda 6 6 bucuk saati geçti yani iki gece 11 12 den sabaha kadar emmedi bu gun saati kurdum az önce uyudu
Ya doktora sorduk hemen 6 6 bucuk saat uyanmadı ne yapalim birsey olmaz dedi emzirin demedi ama her ihtimale karşı saat kurdum 4 bucuk saate aslında uyandirmasak cok iyi olacak ama aç kalır diye korkuyurumKendi acikip uyanana kadar emzirmesek nolur acaba?uyku da onemli sonuctaben 4 saatte uyandiriyorum,herkes kendi uyanmasini mi bekliyor burda yani acikmasini
Gece uykumuzun ilki uzun (4 5 saat) sonrakiler kısa 1.5 2 sa filan.. yatma zamanına göre, hanfendinin keyfine gire değişiyor.. bugün mesela sürekli uyandı emmek istedi, öyle böyle geçiyor zmnYa ne kadar guzel bir duzen.asla boyle saat veremem.ortaligi yikiyor bir anı bir anini tutmuyor...ve benimki tam uyanmadan asla emmiyor.gozunu de acsa agzini sımsıkı kapatiyor.illa aglatcam ki agzini acsin kendine gelince emiyor.ac degil desem oyle emiyor araniyor ki kizilca kiyamet.bende ruya emzirmesi yapmak istiyorum uyanmadan.tum gun ugrasip gunduz de 1 kere uyuyor.hep sallayarak o da
çıkıyo çıkıy merak etme :) dökülmesi bi 5 - 6 ay sürüyo tabi bu kişiye göre değişir bence :) bide bi tarif vereyim zeytinyağını ısıtıyoruz içine sarımsakla masaj bide karanfili kaynatıp fısfıs dökülmeyi azaltıyo besliyokökü bizde ama tekrar cikiyor degil mi?insallah
aaah ahhh ilk çocuk olunca herşeyi rutin düzenli olsun istiyoruz bende öyleydim oğlumda yemekleri bile doktor düzeninde saatlerle gidiyodu ama baktık hiç bi fark yok döndüm anam babam usullere :) ikincide daha rahatım :)40 i çıktıktan sonra gece uykusunda o uyanmadan kaldırmıyorum, örn 11.30 gibi yatıyorsa 4 e doğru ses çıkarıyor uykuda, alıyorum emziriyirum, alt açmıyorum uyanmasın die, sonra 6 7 ye doğru uyaniyor o zmn alt açıyorum, emziriyirum, 1 1.5 saat uyanık takılıyoruz evde gezmece filan, sonra tekrar yatıyor 1 saat uyuyor, 9.30 10 gibi kalkıyor bidahada gündüz çok.az uyuyor 10 dk 15 dk kuş uykusu, banyo yaptığı günler mayışıp gündüz 1 saat 1.5 saat uyuduğu oluyor arada
Bunu denicemçıkıyo çıkıy merak etme :) dökülmesi bi 5 - 6 ay sürüyo tabi bu kişiye göre değişir bence :) bide bi tarif vereyim zeytinyağını ısıtıyoruz içine sarımsakla masaj bide karanfili kaynatıp fısfıs dökülmeyi azaltıyo besliyo
Ahahah darısı bizeaaah ahhh ilk çocuk olunca herşeyi rutin düzenli olsun istiyoruz bende öyleydim oğlumda yemekleri bile doktor düzeninde saatlerle gidiyodu ama baktık hiç bi fark yok döndüm anam babam usullere :) ikincide daha rahatım :)
Az once 1saate yakin uyandirmaya ugrastim,gunduz uyuyamadi pek.emzirdim kac saattir de uyumuyor geri...birsey olmayacaksa cidden kendi uyanana kadar uyandirmayacagim artik.zaten annemle esimle kavga ediyoruz niye uyandiriyorsun diyeYa doktora sorduk hemen 6 6 bucuk saat uyanmadı ne yapalim birsey olmaz dedi emzirin demedi ama her ihtimale karşı saat kurdum 4 bucuk saate aslında uyandirmasak cok iyi olacak ama aç kalır diye korkuyurum
Emzirmeyle ilgili o kadar sıkıntım var ki insallah bende sakin sakin,etrafta emzirenlee gibi rahat ve huzurlu emzirmeler yasayabilirimGece uykumuzun ilki uzun (4 5 saat) sonrakiler kısa 1.5 2 sa filan.. yatma zamanına göre, hanfendinin keyfine gire değişiyor.. bugün mesela sürekli uyandı emmek istedi, öyle böyle geçiyor zmn
Karanfili yapmistim gercekten cok ise yariyor oçıkıyo çıkıy merak etme :) dökülmesi bi 5 - 6 ay sürüyo tabi bu kişiye göre değişir bence :) bide bi tarif vereyim zeytinyağını ısıtıyoruz içine sarımsakla masaj bide karanfili kaynatıp fısfıs dökülmeyi azaltıyo besliyo
Benimki sevmiyor kısa öz, işi bitince çekiyor kendiniKizlar sizin kuzularda memede uzun kalmayı seviyor mu
hadi gözün aydın canım sende kurtuldun şükür darısı diğer kızların başına :)Kizlar, bugün kalca ultrasonumuz vardı, geçen ay iyi çıkmamıştı, çok şükür değerlerimiz iyi çıktı bu sefer
Çok şükür canimmhadi gözün aydın canım sende kurtuldun şükür darısı diğer kızların başına :)
Tek seferde.yani kesintisiz 8 saatToplam mi yoksa tek seferde mi 8saat
Artık sen uyandırma kendi ne zaman kalkarsa o zaman emsinKendi acikip uyanana kadar emzirmesek nolur acaba?uyku da onemli sonuctaben 4 saatte uyandiriyorum,herkes kendi uyanmasini mi bekliyor burda yani acikmasini