-
- Konu Sahibi Summerwinter
- #6.501
Bazen diyorum müstakil evde otursak keşke, böyle tüm apartmana ses gidiyor, hele gece
Tsk ederim cnim.amin inşGeçmiş olsun, rabbim sağlıkla büyümesini nasip etsin❣
Amin inş çok sagolunRabbim tekrar sizden ayırmasın. Sağlığında sıhhatinde olsun kızınız da oğlunuz da.
Amin amin tşkederimÇok geçmiş olsun. Rabbim tekrar ayırmasın.
Kilosu normal ama doktorumuz emdikten sonra daha aranıyorsa mama ver dedi zaten aç olunca ağlamaktan harap oluyor yavrum çok da mama vermek istemiyorum ama mecbur kalıyorum malt içecek bi alayım bakalım.Demekki seninki iştahlı bi bebek canim, benimki normal kiloda seyreden bi bebek o yüzden doyuyor.. bol su içiyorum, rezene, süt artırıcı çay, ya da malt, günde 1 tane içiyorum bunlardan birini.. malt içecek çok süt yapıyor yorgunsam filan tercihim bu oluyor. Ilk haftalar hep sağdım kanallar açılsın diye, artık üşengeçlik onu da yapmıyorum.
Gazı mı var canım ondan mı ağlıyorBazen diyorum müstakil evde otursak keşke, böyle tüm apartmana ses gidiyor, hele gece
O zaman hepbirlikte ilk 4 ayin geçmesini bekleyeceğiz desenize . Şu gaz sorunu cozulebilseymis cok iyimis.Benimki aynı, hatta daha yüksek sesle ağlamayı öğrendi ohh mum tutturuyor bize
Evet bazen gaz sorunundan, bazen uykuya direnmesinden, bazen altını açıyorum ona ağlıyor, bazen.kucak istiyorGazı mı var canım ondan mı ağlıyor
Sağlıkla geçsin, söyle yemelik olsunlar artikO zaman hepbirlikte ilk 4 ayin geçmesini bekleyeceğiz desenize . Şu gaz sorunu cozulebilseymis cok iyimis.
Yok ac kalmasın tabiki akabinde mama ver doysun yavrucak.. Ben faydasını gördüm inş ise yarar sizde de, en az 3 lt su yuda içmeyi unutmayın. Su=süt diyorlarKilosu normal ama doktorumuz emdikten sonra daha aranıyorsa mama ver dedi zaten aç olunca ağlamaktan harap oluyor yavrum çok da mama vermek istemiyorum ama mecbur kalıyorum malt içecek bi alayım bakalım.
Lansinoh benim. MemnunumKızlar süt sağma makinası kullanıyor musunuz? Memnun olanlar hangi makinayı kullanıyorsunuz?
Bize doktor sab simplex verdi. Arkadaşımda oğluna kullanıyordu. Onun oğlunda sürekli bi pırtlama vardı. Benimki henüz o potansiyele ulaşamadıO zaman hepbirlikte ilk 4 ayin geçmesini bekleyeceğiz desenize . Şu gaz sorunu cozulebilseymis cok iyimis.
Hastane tipi medelaKızlar süt sağma makinası kullanıyor musunuz? Memnun olanlar hangi makinayı kullanıyorsunuz?
Bizede sab simplex verdi birde biogaia diye bi damla verdi ikisini kullanıyoruz yeni başladık bakalım işe yarar inşallahBize doktor sab simplex verdi. Arkadaşımda oğluna kullanıyordu. Onun oğlunda sürekli bi pırtlama vardı. Benimki henüz o potansiyele ulaşamadı
Bende ondan istiyorum ama onun satışını bulamadım ben internetteHastane tipi medela
Bildiğim kadarıyla kiralanıyor.Bende ondan istiyorum ama onun satışını bulamadım ben internette
Denedim de ağlamaktan yıktı ortalığıKızlar kabızlık ve gaz sorunu yaşayan anneler bir çözüm bıldum bizde işe yaradı deneyebilirsiniz. İnternette çocuk refleksoloji diye bir sey var ayaktan masaj yapılıyor ordaki resimden bağırsak resmi olan bölgeye ayaklarının altına zeytinyağı sürerek masaj yapın etkili oldu bizde sorun yaşayanlar deneyebilirsiniz