- 21 Aralık 2012
- 10.874
- 5.410
- 37
-
- Konu Sahibi Summerwinter
Kalp atışını duyamadık 15 gün sonra gel dedi doktormaşallah
Ben de bugün yaptırdım bütün tahlilleri. Özelde pahalı diye sağlık ocağına yaptırdım, perşembe gidicem kese görmeye. Sağlık ocağında yaptrıdıysan akşam saatlerinde çıkıyor sonucu ama barkod alıp internetten bakman gerekir. Yoksa ertesi gün gidip doktordan alıyorsun. Özelde yaptrıdıysan 1-2 saate hepsi çıkıyor zatenBirde kan ve idrar testi sonuçları ne zaman çıkar kızlar yaptıranlar bilgi verebilir mi?
Araştırmada yaptırdım, akşama çıkar öyleyse. E nabızdan bakabilirsin demişti doktor ama e nabıza ne zaman düşer tabi o muallak.Ben de bugün yaptırdım bütün tahlilleri. Özelde pahalı diye sağlık ocağına yaptırdım, perşembe gidicem kese görmeye. Sağlık ocağında yaptrıdıysan akşam saatlerinde çıkıyor sonucu ama barkod alıp internetten bakman gerekir. Yoksa ertesi gün gidip doktordan alıyorsun. Özelde yaptrıdıysan 1-2 saate hepsi çıkıyor zaten
Bazen öğleden sonra düşüyor, bazen gece saatlerinde. Hiç belli olmuyor vallaAraştırmada yaptırdım, akşama çıkar öyleyse. E nabızdan bakabilirsin demişti doktor ama e nabıza ne zaman düşer tabi o muallak.
Hım doğru olabilir kuzumKuzum galiba kalp atışıile gebelik takibi yapmaya başlıyorlar bu testleri yapıyolar.
Oy oy maşallah annesiKızlar bende keseyi gördüm çok şükür❤
Geldim sadece kesiyi gördük kac haftaya uyumlu sormadım. Ama usg de 4+1 yazıyor. Bu imkansın gecen salı idrarda pozitofdi 3+2 onun hesabiyla cikmazdi idrarda persembede kanda 1020 idi yine usgnin hesabiyla 3 +4 oluyor persembe bilemedim. Gelismedimi kese yokda usg simi kotuydu.Naptın canim?
Canım bizmki 5+3 haftalıkmışOy oy maşallah annesitam kaç hafta günde gördünüz keseyi
Kalp atışını duyamadık 15 gün sonra gel dedi doktorbebek oluşmuş kesenin içinde dedi doktor
Geldim sadece kesiyi gördük kac haftaya uyumlu sormadım. Ama usg de 4+1 yazıyor. Bu imkansın gecen salı idrarda pozitofdi 3+2 onun hesabiyla cikmazdi idrarda persembede kanda 1020 idi yine usgnin hesabiyla 3 +4 oluyor persembe bilemedim. Gelismedimi kese yokda usg simi kotuydu.
4+1 olsa kese görünürmü sanmıyorum.Ultrasondan kaynaklı olabilir ölçümden yadaHaftaya salı gidicem ama belki dayanamayıp başka drada giderim
Vallahi çıkmış sonuçlar şaşırdım, yarın göstereyim sonuçları.Bazen öğleden sonra düşüyor, bazen gece saatlerinde. Hiç belli olmuyor valla
Hayir gayet iyi bi problem yok dedi. Kac haftayla uyumlu diyede sormadim. Sonra usg de 4+1 gordumdoktor bir şey dedi mi peki?
Dimi insaAllah oyledir canım ya uzuldum açıkcası4+1 olsa kese görünürmü sanmıyorum.Ultrasondan kaynaklı olabilir ölçümden yada
Hayir gayet iyi bi problem yok dedi. Kac haftayla uyumlu diyede sormadim. Sonra usg de 4+1 gordum
Kızlar kayseride yasan var mı iyi bi kadın doğum doktoru onerirmisiniz varsa cuma ilk hastaneye gidisim olcak