2021 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Birde kan ve idrar testi sonuçları ne zaman çıkar kızlar yaptıranlar bilgi verebilir mi?
Ben de bugün yaptırdım bütün tahlilleri. Özelde pahalı diye sağlık ocağına yaptırdım, perşembe gidicem kese görmeye. Sağlık ocağında yaptrıdıysan akşam saatlerinde çıkıyor sonucu ama barkod alıp internetten bakman gerekir. Yoksa ertesi gün gidip doktordan alıyorsun. Özelde yaptrıdıysan 1-2 saate hepsi çıkıyor zaten
 
Araştırmada yaptırdım, akşama çıkar öyleyse. E nabızdan bakabilirsin demişti doktor ama e nabıza ne zaman düşer tabi o muallak.
 
Geldim sadece kesiyi gördük kac haftaya uyumlu sormadım. Ama usg de 4+1 yazıyor. Bu imkansın gecen salı idrarda pozitofdi 3+2 onun hesabiyla cikmazdi idrarda persembede kanda 1020 idi yine usgnin hesabiyla 3 +4 oluyor persembe bilemedim. Gelismedimi kese yokda usg simi kotuydu.
 

Eklentiler

  • IMG-20210405-WA0006.jpeg
    71,6 KB · Görüntüleme: 46
Kalp atışını duyamadık 15 gün sonra gel dedi doktor bebek oluşmuş kesenin içinde dedi doktor

tamam can sıkmak yok. her ne kadar insanın aklı direk olumsuza gitse de hemen siliyoruz olumsuzlukları, güzel enerji yolluyoruz. Allah’ın izniyle duyacaksın inşallah, sağlıkla hepimiz duyacağız inşallah.
 

doktor bir şey dedi mi peki?
 
Kızlar kayseride yasan var mı iyi bi kadın doğum doktoru onerirmisiniz varsa cuma ilk hastaneye gidisim olcak
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…