- Konu Sahibi Summerwinter
- #5.581
Gittim evet bir sorun gözükmüyor. Antibiyotik yan etki yapmis ağrım da geçti zaten. Siz nasil oldunuz?Gittiniz mi doktora ne yaptiniz☹
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gittim evet bir sorun gözükmüyor. Antibiyotik yan etki yapmis ağrım da geçti zaten. Siz nasil oldunuz?Gittiniz mi doktora ne yaptiniz☹
Rabbim sabır, ferahlık versinMerhaba admin ismimi silermisin maalesef bebeğimi kaybettim rabbim hiç birinize bu acıyı yaşatmasın hepiniz sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Açılmayı sen anlayamazsın, alttan muayene ile anlaşılıyorAcilmayi nasil anlayacagim kirandevuda almadim ogleden sonra gideyim insallah sira cabuk gelirinsallah pozisyonla alakalidir,yani hickirmasi kaburgama hareketleri cok guzelbir sorun yoksa daha 29 haftaligiz biz,cok erken cunku
Ayiptir soylemesi bende de ishal var.daha doktora gitmedim.randevu da almamistim.insallah ogleden sonra sira bulurum.insallah yatmalik,ciddi birsey degildir benimdesize de gecmis olsun sukur iyisinizGittim evet bir sorun gözükmüyor. Antibiyotik yan etki yapmis ağrım da geçti zaten. Siz nasil oldunuz?
Hii,zaten bende es te asagida.hic karistirmiyim benAçılmayı sen anlayamazsın, alttan muayene ile anlaşılıyor
Evet her şekilde toplam 16 haftaYani doğum öncesi+sonrası toplam yine 16 hafta oluyor bir eksilme olmuyor anladığım kadarıyla.. Teşekkür ederim :)
Su gibi ve surekliyse gidin mutlaka. Ben haziranda ishalden 3 gun yattim sıvı kaybı zarar vermesin diye. Enfeksiyon da çıkmıştı. Doktor akmina sodayla ayran yap tuzlu onu iç demişti. Doktora gidene kadar onu deneyebilirsiniz.Ayiptir soylemesi bende de ishal var.daha doktora gitmedim.randevu da almamistim.insallah ogleden sonra sira bulurum.insallah yatmalik,ciddi birsey degildir benimdesize de gecmis olsun sukur iyisiniz
Yoo cok degil,hatta kabizdim ben ishal olmama sevinmistim....enfeksiyon idrar yolundan mi?saglik ocagina gitmistim bende de cikmisti toz verdi ama kullanmamistim cok sikayetci degilim diye...soda ayran ishali dengelesin diye miSu gibi ve surekliyse gidin mutlaka. Ben haziranda ishalden 3 gun yattim sıvı kaybı zarar vermesin diye. Enfeksiyon da çıkmıştı. Doktor akmina sodayla ayran yap tuzlu onu iç demişti. Doktora gidene kadar onu deneyebilirsiniz.
Evet tuz dengesini sağlasın diye. Toz ilaç ben de ilk gun içmiştim de sonra bundan devam ettim. Kanımda enfeksiyon vardı. Simdi iyi misiniz?Yoo cok degil,hatta kabizdim ben ishal olmama sevinmistim....enfeksiyon idrar yolundan mi?saglik ocagina gitmistim bende de cikmisti toz verdi ama kullanmamistim cok sikayetci degilim diye...soda ayran ishali dengelesin diye mi
Çok üzüldüm Allah sabırlar versin.Merhaba admin ismimi silermisin maalesef bebeğimi kaybettim rabbim hiç birinize bu acıyı yaşatmasın hepiniz sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Bnmde öyle oluyor canım ayaklarının altına yastık koy karnınıda sar biraz hafifliyorKizlar bu alt bolgede adet sancisi gibi sancim var.kramp falan degil de hani bu agri gibi his baslayinca sanirim adet olacagim ya da oluyorum derdik ya oyle bisey.bugun daha var siddetli degil ama gecmedi de☹doktora da gitmek istemiyorum kotu birsey der diye
Renk eskiye dönüyor onda sıkıntı yok ancak kişiden kişiye değişiyor da olabilir bilemem ama kime sorsam sarkmış. İlk çocugumdan sonra bende sarkma yaşadımÖnceden emziren annelere sorayım sorumu, göğüslerde sarkma olur diyorlar bu istisnasız herkeste oluyor mu acaba? Birde o koyuluğun renginin açılmaması durumu tabi ki. Eğer öyleyse çok üzücü
Iyiyim gecti yani,ya psikolojik olarak gecti ya da oyle biseybu hafta zaten once bebek kasti kendini duzeldim derken bu basladi.bi rahat olamadim.enfeksiyon boyle birsey yapar mi acaba?Evet tuz dengesini sağlasın diye. Toz ilaç ben de ilk gun içmiştim de sonra bundan devam ettim. Kanımda enfeksiyon vardı. Simdi iyi misiniz?
Soguktan falan oluyor olabilir mi acaba?oyle ara ara degildi cunku tum gun duraksiz devam etti.insallah olmaz tekrar,sorunsuz devam ederizBnmde öyle oluyor canım ayaklarının altına yastık koy karnınıda sar biraz hafifliyor
Ishai mi?Iyiyim gecti yani,ya psikolojik olarak gecti ya da oyle biseybu hafta zaten once bebek kasti kendini duzeldim derken bu basladi.bi rahat olamadim.enfeksiyon boyle birsey yapar mi acaba?
Ishal mi?
sarkma biraz vücut yapısına bağlı bende mesela çok olmadı koyulukta geri zamanla geçiyoÖnceden emziren annelere sorayım sorumu, göğüslerde sarkma olur diyorlar bu istisnasız herkeste oluyor mu acaba? Birde o koyuluğun renginin açılmaması durumu tabi ki. Eğer öyleyse çok üzücü
Sarkma oluyor, koyuluk tamamen geciyor .Önceden emziren annelere sorayım sorumu, göğüslerde sarkma olur diyorlar bu istisnasız herkeste oluyor mu acaba? Birde o koyuluğun renginin açılmaması durumu tabi ki. Eğer öyleyse çok üzücü
İçin rahat değilse bi idrar tahlili yaptır canım enfeksiyon varsa o da ağrı yapar ama 30 haftadan sonra bebek aşağı inince o da ağrı yapıyorSoguktan falan oluyor olabilir mi acaba?oyle ara ara degildi cunku tum gun duraksiz devam etti.insallah olmaz tekrar,sorunsuz devam ederiz