- 26 Mart 2020
- 3.713
- 3.450
-
- Konu Sahibi Summerwinter
- #5.321
Maşallah kilosu gayet güzel, bebek son ana kadar donuyor, daha çok erken haftalardayız ❤Meraba kızlar bugün kontrolümüz vardı bebeğim 1370 gr boyunu söylemedi benimde aklıma gelmedi ben toplamda 3 kilo aldım onun için bebek gelişiminden endişeliyim doktor haftasına göre gayet uyumlu dedi 28+4 hafta çıktı usg 2 gün ileri çıktı. Bebek makat geliş şu an bı haftalar da böyle olup sonra döner mi
Doktor da normal dedi kilosu ama bu ara çok şiş hissediyorum ayrıca midem çok kötü yanıyor kızlar çözüm için neler yapiyorsunuz27+5 te benimki 1070 gr di canim, doktor normal dedi seninki de normal
Ben soğuk süt içiyorum iyi geliyor, beyaz leblebi de yiyebilirsinDoktor da normal dedi kilosu ama bu ara çok şiş hissediyorum ayrıca midem çok kötü yanıyor kızlar çözüm için neler yapiyorsunuz
Gaviscon ile yaşıyorum canimDoktor da normal dedi kilosu ama bu ara çok şiş hissediyorum ayrıca midem çok kötü yanıyor kızlar çözüm için neler yapiyorsunuz
Sulandırıp beklettin mi üstüne sürüp yoksa direk makinaya mı attınbenimde çok vardı sararmış vanish kosla varya toz renkliler için olandan aldım 90 dereceyle yıkadım sarılık filan kalmadı tertemiz oldular
34 e kadar rahat bir şekilde döner canımMeraba kızlar bugün kontrolümüz vardı bebeğim 1370 gr boyunu söylemedi benimde aklıma gelmedi ben toplamda 3 kilo aldım onun için bebek gelişiminden endişeliyim doktor haftasına göre gayet uyumlu dedi 28+4 hafta çıktı usg 2 gün ileri çıktı. Bebek makat geliş şu an bı haftalar da böyle olup sonra döner mi
yok canım ben direk deterjan gözüne 1ölçek normal deterjan koyup 1 ölçekte kosla koydum 90 derecede yıkadımSulandırıp beklettin mi üstüne sürüp yoksa direk makinaya mı attıyok
90 derecede cekme fln olmadi dimi cnmyok canım ben direk deterjan gözüne 1ölçek normal deterjan koyup 1 ölçekte kosla koydum 90 derecede yıkadım
beyaz sararmış lekelilerimi sadece 90da yıkadım ama kutunun üstünde 40 derecede de kullanılıyo yazıyo90 derecede cekme fln olmadi dimi cnm
Benim de oyle sararmislar var da deneyecegm ins cikarbeyaz sararmış lekelilerimi sadece 90da yıkadım ama kutunun üstünde 40 derecede de kullanılıyo yazıyo
Baktım ama olmadiKızlar Hepsiburada da sleepy bebek bezlerinde bir alana ikincisi 1 TL kampanyası var. Koşun
Öncelikle çok geçmiş olsun, ikili testte down sendromu gibi bazı genetik hastalıklara bakılıyor sadece.. benimde ilk gebeligimde ikili test temz çıkmıştı ama bebeğimde anatomik bozukluklar vardi yaşamla bağdaşmayan.. şu aşamada sakin olun, doktorunuz ne diyor? Doğumdan sonra ameliyatla sorun çözülür ya da farklı bir işlem uygularlar gönlünüze ferah tutun..Herkese merhaba ben 21 hafta 4 günlük hamileyim ayrıntılı ultrasonda bebeğimin kalbinde arsa bulgusuna rastlandı ikili test sonucum temiz çıkmisti başka hiçbir sıkıntısı yok Allah'a şükür bu durumla karşılaşanlar bana yardımcı olursanız çok sevinirim içim içimi yiyor yardıma çok ihtiyacım var
Anasayfada çıkıyor sleepy bezlerde bir alana ikincisi 1 TL diye. Ona basınca direkt bezlere yönlendiriliyor canımBaktım ama olmadihangi satıcıda canim
Çok teşekkür ederim doktorum tek bulgu olduğu için endiselenmemem gerektiği söylüyor genelde asemptomatik olarak seyrediyormus doğumdan sonra da herhangi bir işleme gerek kalmıyormus ama benim içim hiç rahat değil malesefÖncelikle çok geçmiş olsun, ikili testte down sendromu gibi bazı genetik hastalıklara bakılıyor sadece.. benimde ilk gebeligimde ikili test temz çıkmıştı ama bebeğimde anatomik bozukluklar vardi yaşamla bağdaşmayan.. şu aşamada sakin olun, doktorunuz ne diyor? Doğumdan sonra ameliyatla sorun çözülür ya da farklı bir işlem uygularlar gönlünüze ferah tutun..
Dua etmekten başka elden bisey gelmiyor. Dilerim doktorunuzn dediği gibi ilerler inşallahÇok teşekkür ederim doktorum tek bulgu olduğu için endiselenmemem gerektiği söylüyor genelde asemptomatik olarak seyrediyormus doğumdan sonra da herhangi bir işleme gerek kalmıyormus ama benim içim hiç rahat değil malesef
Saol canimAnasayfada çıkıyor sleepy bezlerde bir alana ikincisi 1 TL diye. Ona basınca direkt bezlere yönlendiriliyor canım
Oldu mu?Saol canim