- 22 Kasım 2018
- 1.470
- 2.127
- 34
- Konu Sahibi Summerwinter
- #3.821
Benim net değil kıza benziyor dedi sadeceGunaydun :)Cinsiyet öğrenmeyen kaç kişi kaldik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim net değil kıza benziyor dedi sadeceGunaydun :)Cinsiyet öğrenmeyen kaç kişi kaldik
Bende öğrenemedim 28 haziran kontrol var o zaman ogreniriz diye dusunuyirum buradakiler cok erken ogrende çevremde kime sorduysam 16. Hafta gibi öğrendik diyorlar.Gunaydun :)Cinsiyet öğrenmeyen kaç kişi kaldik
Ilk gebeligimde 16 da öğrenmiştim. Şimdi özele gittiğim için 12 de söyledi kuzumBende öğrenemedim 28 haziran kontrol var o zaman ogreniriz diye dusunuyirum buradakiler cok erken ogrende çevremde kime sorduysam 16. Hafta gibi öğrendik diyorlar.
Hellloo canimm, bende az önce doktordan geldim. Şükür bebek iyi. Bi sonraki kontrolüm 29 unda. Ahh sorma 2 kilo.almisim bu ara biraz fazla kaçırdım. Doktorum dikkat et kilo alma dedii.. yarından itibaren dikkat edicem . Benimde şükür bu ara ağrım sizim yok.Merhaba güzel hamişlerr Nasıl gidiyor? Bendeki kasık ağrıları biraz hafifledi şükür Onun dışında belirtim falan kalmadı valla, 2.trimester en rahatı diyorlardı doğruymuş. Karnımın çıktığını sanmıştım ama heralde sindirim sistemindenmiş, geri gitti. Kilo da hiç almadım. 14+5 bugün. Son kontrolüm 12 gün önceydi, bir sonraki 30’unda. Tatile gelmiş olmasam bi gidip oğluşumu göresim var Sizde durumlar nasıl? Kendini hamile gibi hissetmeyenler var mı benim gibi?
Benim kendi doktorum yapacak 20. Haftada.. eğer doktorunuz yapmıyorsa sizi yönlendirir mutlaka fiyatlar özelde hoca ya göre değişirDetayli ultrason hakkinda bilginiz var mi kendi doktorumuz mu bakiyor onada yoksa baska bir yerde mi bakılıyor birde fiyatlar nasil oluyor
Yaa nasıll kiloo aldınn taktikk verr lütfeenHellloo canimm, bende az önce doktordan geldim. Şükür bebek iyi. Bi sonraki kontrolüm 29 unda. Ahh sorma 2 kilo.almisim bu ara biraz fazla kaçırdım. Doktorum dikkat et kilo alma dedii.. yarından itibaren dikkat edicem . Benimde şükür bu ara ağrım sizim yok.
Ah tatilde olman ne güzel, yüz bol bol mis gibiiii
Kendi doktorunuz yapinca standart muayene ucretimi oluyor video kaydi falan veriliyomus dogru muBenim kendi doktorum yapacak 20. Haftada.. eğer doktorunuz yapmıyorsa sizi yönlendirir mutlaka fiyatlar özelde hoca ya göre değişir
Ilk gebeligimde dışardan bi doktora yaptırmıştım 500 tl idi. Video vermişti çıktı ile birlikte. Kendi doktoruma ücret ödemeyeceğim doğum paketi almıştım icin de herseyKendi doktorunuz yapinca standart muayene ucretimi oluyor video kaydi falan veriliyomus dogru mu
Ah sorma Kuzuuu dahada almamam lazım . Yedim canim geç saatte gereksiz yedim hiç bulantı filan olmayınca yedim yaniYaa nasıll kiloo aldınn taktikk verr lütfeen
Oh olsun iyi olun da kilo olayı çözülür yüzüyorum yüzüyorum, kasık ağrım varken denize girdiğim an yok oluyordu valla, suyun iyileştirici gücüHellloo canimm, bende az önce doktordan geldim. Şükür bebek iyi. Bi sonraki kontrolüm 29 unda. Ahh sorma 2 kilo.almisim bu ara biraz fazla kaçırdım. Doktorum dikkat et kilo alma dedii.. yarından itibaren dikkat edicem . Benimde şükür bu ara ağrım sizim yok.
İyi maşallah yaAh sorma Kuzuuu dahada almamam lazım . Yedim canim geç saatte gereksiz yedim hiç bulantı filan olmayınca yedim yani
Yaaa bide yedim yedim falan diyorsun iki kiloyu yiyemeyen ben almışım bence hiç kasma 30 kg alanda oluyor ki çocuk peşinde koşarken eriyip gidiyor. Bide normal hayatta dikkat ederiz bu istisna bir durum 9 ay kaçamak olmalı. Yiyebilsem ben ah neler yerdimmmm bebişinin iyi olmasına ayrıca sevindimmmmHellloo canimm, bende az önce doktordan geldim. Şükür bebek iyi. Bi sonraki kontrolüm 29 unda. Ahh sorma 2 kilo.almisim bu ara biraz fazla kaçırdım. Doktorum dikkat et kilo alma dedii.. yarından itibaren dikkat edicem . Benimde şükür bu ara ağrım sizim yok.
şu an kiloyu bebek değil ben aldığım için doktorum alma ilerleyen haftalarda al dio ahh bütün bebisler sağlıklı olsun anneleri mutlu olsun❣Yaaa bide yedim yedim falan diyorsun iki kiloyu yiyemeyen ben almışım bence hiç kasma 30 kg alanda oluyor ki çocuk peşinde koşarken eriyip gidiyor. Bide normal hayatta dikkat ederiz bu istisna bir durum 9 ay kaçamak olmalı. Yiyebilsem ben ah neler yerdimmmm bebişinin iyi olmasına ayrıca sevindimmmm
Kuzum hiç dert etme kötü bisey olsa doktorun söylerdi. Allahım izni ile 10 gün sonra gorursun bebisi sagliklamerhaba arkadaslar. 12+2 gunluk oldum. bugun doktora gittim. ultrasonda bebeyin iyi oldugunu soyledi. ama doktorum clexan yazdi 10 gunluk. cinsiyyetini soylemedi cok erken dedi. 10 gun sonre tekrar ultrasona gitmeliyim. Allah herpimizin yardimcisi olsun. biraz korkuyorum. acaba bebeyime bir sey olurmu diye