- 22 Haziran 2020
- 176
- 120
- 36
- Konu Sahibi Summerwinter
Maşallah darısı bizeBu da dünden ilk fotoğrafımıııız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah darısı bizeBu da dünden ilk fotoğrafımıııız
Ben kullanmıyorum ama doktora gidince soracağım d vitamini demir omega filanŞunun şurasında 18.00 e ne kaldıki ultrasonuda merak ediyorum bide d vitamini kullanan varmı genelde herkeste düşük oluyor ben arada fıslıyom ağzıma valla benim düşük çıkıyor hep testlerde oğlumdada aynı
Az kaldı Ben gebelik öncesi demir d vitamini omega folik asit kullanıyordum. Gebeliği öğrenince folik asit hariç hepsini kestim canim. Doktor verirse alırım ilerleyen süreçte.Şunun şurasında 18.00 e ne kaldıki ultrasonuda merak ediyorum bide d vitamini kullanan varmı genelde herkeste düşük oluyor ben arada fıslıyom ağzıma valla benim düşük çıkıyor hep testlerde oğlumdada aynı
Benimde hep sağda sanci oldu dün solda oldu ilk kez.. olabilr kuzim ağrıdığında göre o bölgede biseyler olmuş demekkiSol kasik ağrısı yumurtlamadan sonra hep oldu bende. Hatta adet olsam rahatladı diye bekledim. Bir iki gündür azaldı
Sola mi yerleşti.acaba dedim hep
Evet evet 7.5 mm canıımBoyutu 7.5 cm olamaz ama demi? 7.5mm mi?
Sabahları uyandığımda biraz bulantım oluyor ama öyle çok rahatsız edici şekilde değil. Bitmek bilmeyen kasık ağrım var Sık idrara çıkma ve arada uyuklama da var. Şimdilik bu kadaaar..Kızlar hiç belirtiniz var mı. Tiksinme bulantı gibi
Adet ağrıları gelip gidiyor. Batmalar biraz azaldı, hapşururken ya da öksürürken dikkat edince pek olmuyor. Göğüslerimde biraz hassasiyet var. Bulantı ya da tiksinme yok da salçalı ya da çok domatesli yemeklerden sonra çok fazla yanma oluyor o yüzden fazla kaçırmamaya çalışıyorumKızlar hiç belirtiniz var mı. Tiksinme bulantı gibi
Pkos vardi bnde 2 asilama 3 tup bebek ama hic tutunma olmadi 4. Tup bebege hazirlanirken gunum gecti ve test yapunca sonuc pozitifUzun zaman olmuş gerçekten.bi sebebi var mıydı kuzum? Rabbim saglikla doğmasını nasip etsin canim.
Bnde kasik agrim ve bel agrim var acaba normal mi ki doktor normal dedi yelesme oldugu icinde yinede endiseliyimKızlar hiç belirtiniz var mı. Tiksinme bulantı gibi
Hayirli ugurlu olsun canim biz cumartesi gidecegiz kalp atisini duymaya ya sizKızlar çok şükür keseyi gördük ve yolk u. Sırada kalp atışı var. Rabbim hepimize nasip etsin
Varmı öyle bi ihtimal şüphelendiğin mesela ben tam adet günümde yaşadım yerleşme kanaması eğer az daha yoğun ve uzun sürse adet diyebilirdim ama erken yumurtladın belki de o olabilir hayırlısı artık bünyeden Bünyeye değişiyor en doğru bilgiyi doktorun verir tabikiÇoğul gebelikte genetikte olması gerekiyormuş canım bizde hiç yok eşimdede bendede olmasını isterdim tabi
Bi gidiyomuşum düşünsene doktor diyomuşki senin bebek 2 aylık üstüne görmüşsün
gözünüz aydın, kalp atışını duymak da nasip olsun inşallahKızlar çok şükür keseyi gördük ve yolk u. Sırada kalp atışı var. Rabbim hepimize nasip etsin
Yaaa süperrr hadi inş sıra kalp atışıKızlar çok şükür keseyi gördük ve yolk u. Sırada kalp atışı var. Rabbim hepimize nasip etsin
Süperrrr MasaAllah erken duyulmuşBende kalp atışını duydum az önce ama çok zayıftı. Rahme yeterınce kan gitmiyormuş corasprin içmeye devam edecdgım