- Konu Sahibi Summerwinter
Gözün aydın canım kalp atışlarını da duyucaksın inşallahKızlar çok şükür keseyi gördük ve yolk u. Sırada kalp atışı var. Rabbim hepimize nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözün aydın canım kalp atışlarını da duyucaksın inşallahKızlar çok şükür keseyi gördük ve yolk u. Sırada kalp atışı var. Rabbim hepimize nasip etsin
Gözün aydınn maşallah darisi basimizaBende kalp atışını duydum az önce ama çok zayıftı. Rahme yeterınce kan gitmiyormuş corasprin içmeye devam edecdgım
Beklenen cok mutlu oldum hamis olmana. Ben 4 takımdan tanıyorum seni. 1delimavi benMerhaba kizlar dün hamile oldugumu ogrendim beta degerim 5000 cikti ve kesemizide gördük haftaya da doktor kalp atisina bakalim dedi haftaya 6 haftalik oluyormus kalp atisi duyulur mu
24 saat arayla değerim 2 kat artmisti canim benim iki gun sonra da 3 kata yakin artti doktorum normal keseyi görmeyi beklicez demisti kötü düsünme canim cogul gebelik de olabilir icini ferah tutKızlar ben normalde tıp merkezine gidip kan takibi yaptırıyordum, 4er gün arayla tıp merkezinden sonucum 27, 239, ve bugünde 2814 çıkmış. Yani ilki 3 kat ve bugünkünde ise 3 katından fazla artış olmuş. Ne diyorsunuz sonuca?
Gozun aydin canimKızlar çok şükür keseyi gördük ve yolk u. Sırada kalp atışı var. Rabbim hepimize nasip etsin
Merhaba canim nasilsin cok teşekkür ederim canimBeklenen cok mutlu oldum hamis olmana. Ben 4 takımdan tanıyorum seni. 1delimavi ben
Tesekkur ederim iyiyiz bebis mutlulugundayim. Saglikla kucağımıza alalim insallah.. günlerimiz pes pese keseyi kaçıncı gün gördün. Kalp atisi icin gun verdi mi doktor.Merhaba canim nasilsin cok teşekkür ederim canim
Ben bir kez sicak dus aldim sonra araştırdım ılık duş daha iyiymiş. Bence problem.olmaz çünkü ben kac oldu yapiyorum. Cok sicak yapma suyuKizlar dus almakta bi sikinti olur mu bu surecte banyoya girdim geri ciktim acaba bir sıkıntı olur mu diye
Sonuç gayet güzel kuzum. Öyle 2 kat filan artmıyor bazen daha yüksek artıyorKızlar ben normalde tıp merkezine gidip kan takibi yaptırıyordum, 4er gün arayla tıp merkezinden sonucum 27, 239, ve bugünde 2814 çıkmış. Yani ilki 3 kat ve bugünkünde ise 3 katından fazla artış olmuş. Ne diyorsunuz sonuca?
5 hafalik olmus canim bizimki dün gördük kesemizi haftaya cumartesi kalp atışı icin gel dedi . Senin bebis ne kadar canim sen ne zaman kalp atisini duyacaksinTesekkur ederim iyiyiz bebis mutlulugundayim. Saglikla kucağımıza alalim insallah.. günlerimiz pes pese keseyi kaçıncı gün gördün. Kalp atisi icin gun verdi mi doktor.
Aynen kuzum haftaya cts ye randevu aldim bakalım inşallah sağlıkla duyalım da hepimizHayirli ugurlu olsun canim biz cumartesi gidecegiz kalp atisini duymaya ya siz
Bizim bebiş uzun yollardan geldi ya o yüzden bisey olur mu korkusundayiz ve hala inanamiyoruz gercdktenBen bir kez sicak dus aldim sonra araştırdım ılık duş daha iyiymiş. Bence problem.olmaz çünkü ben kac oldu yapiyorum. Cok sicak yapma suyu
Amin kuzum hepimiz inşallah ❤gözünüz aydın, kalp atışını duymak da nasip olsun inşallah
Hadi bakalım cumartesi bize uğur getirsin❤Aynen kuzum haftaya cts ye randevu aldim bakalım inşallah sağlıkla duyalım da hepimiz
Inşallah kuzum hepimiz duyalım ❤Yaaa süperrr hadi inş sıra kalp atışı
Oy maşallah kuzumm sağlıkla ilerlesin ❤ keseyi ve kalp atışını duyduğun haftaları söylersen listeye ekleyebilirim canimBende kalp atışını duydum az önce ama çok zayıftı. Rahme yeterınce kan gitmiyormuş corasprin içmeye devam edecdgım
Sağlıkla gelsin bebisiniz. Listedeki bilgileri verirseniz sizi de tabloya ekleyelimiyi akşamlar kızlar bende kk nın eski üyelerindenim 2. cücüğüme hamileyim ilk oğlum 3buçuk yaşında inşallah aralıkta doğucak oda