- 8 Ocak 2013
- 579
- 751
- Konu Sahibi Summerwinter
- #2.921
Ay masallah hos geliyor ne de guzel cikmis goruntusu cok heyecanlandim artik cinsiyet konusmaya baslayacagizKızlar doktorumuz tahminde bulundu değişmesse oğlum oluyor buda ultrason resmimiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay masallah hos geliyor ne de guzel cikmis goruntusu cok heyecanlandim artik cinsiyet konusmaya baslayacagizKızlar doktorumuz tahminde bulundu değişmesse oğlum oluyor buda ultrason resmimiz
Sağol kuzum darısı sizlerle birlikte öğrenmeyeOy maşallah ya hayirli olsun saglikla gel kucuk kuzu
Ayy ekleyebilriisn canım siznkileride heycanla bekliyprumOyy maşallah sağlıkla gelsin oğlusun. Değişmez kuzum. O zaman tabloya ekliyorum ilk bebisimizi❤
Başlayalım tabi darısı sizlere inşallahAy masallah hos geliyor ne de guzel cikmis goruntusu cok heyecanlandim artik cinsiyet konusmaya baslayacagiz
umarım inşallah randevu bulabilirim yoksa bidaki hafta hergün hastane kapısında bulunacagım :)Allah razi olsun ne guzel gonul bagi kurup dualarda bulusmak. Iyi ki grubumuz var
Eskiden sabahlari doktor kapisindan ya da sekreterlikten veriyorlardi pandemide bir donem yapmadilar simdi durumu bilmiyorum. Ama bu belli donemde olabilen bir test kolaylik saglamalilar. Insallah randevu denk gelir de gerek kalmaz
canım benim çok sevindim cinsiyet ögrenmişsin ne mutlu sana rabbim kucagına almayı nasip etsin umarım gönlünden geçen olmuştur ben hep allahım saglıklı sıhhatli eli ayagı düzgün bir evlat ama kız evlat nasip et die dua ettim umarım sende gönlünden geçene kavuşmuşsundur... 2li tarama oldun mu?Kızlar doktorumuz tahminde bulundu değişmesse oğlum oluyor buda ultrason resmimiz
Aynen canım hep bi oğlum olsun istemiştim rabbim nasip etti çok şükür inşalalh siizn de kalbinizden yüreğinizden ne geçiyorsa o olsun 2li taramayı yaptırmadım doktor ona gerek yok 3lü yaparsınız dedi bizde o şekilde karar verdikcanım benim çok sevindim cinsiyet ögrenmişsin ne mutlu sana rabbim kucagına almayı nasip etsin umarım gönlünden geçen olmuştur ben hep allahım saglıklı sıhhatli eli ayagı düzgün bir evlat ama kız evlat nasip et die dua ettim umarım sende gönlünden geçene kavuşmuşsundur... 2li tarama oldun mu?
Merak ettim denk gelirsem diye baktim. Ankara Şehir Hastanesinde kadin doguma girince parantez icinde aciklamalari olan tüp bebek agirlikli randevular cikti normal randevu yoktu. Sincana tikladim orda 1 Haziran icin randevu veriyordu :) baska yere gitme sansiniz olur muumarım inşallah randevu bulabilirim yoksa bidaki hafta hergün hastane kapısında bulunacagım :)
Canim saglikla dünyaya gelsin ins. Acaba tam olarak kacinci hafta da öğrendin cinsiyetiKızlar doktorumuz tahminde bulundu değişmesse oğlum oluyor buda ultrason resmimiz
İnşallah canım darısı sana biz 12+1 de öprendik ama tahmin dedi sadece genelde de tahminler çıkıyor zatenCanim saglikla dünyaya gelsin ins. Acaba tam olarak kacinci hafta da öğrendin cinsiyeti
Tesekkurederim canim ins. Hadiİnşallah canım darısı sana biz 12+1 de öprendik ama tahmin dedi sadece genelde de tahminler çıkıyor zaten
Progesteron bilmiyorum ama mantar için fitil kullandığımda baya itmek gerekiyordu böyle tırtıklı vajinayı hissedip içine itiyordum.. öyle acıktı yani kapalı değildi kuzum..hamilelik sürecinde de açık olmalı. Rahim ya da bebek esi bu kadar aşağıda olmaz vajinada olmaz imkansız kuzum. Vajinadan sonraki rahim ağzı küçük cunku..Kizlar bir sey danisacagim. Vajinadan progestan kullaniyorum ya cok zor ilerletiyorum. Vajina agzim dolu dolu bu kadar asagiya rahim mi iniyor bebegin esi mi ne bu progestan kullananlar sizde hissediyor musunuz bunu
Sağlıkla kavuşun inşallah :)Kızlar doktorumuz tahminde bulundu değişmesse oğlum oluyor buda ultrason resmimiz
canım orda başkadım başka hastane uygun olurmu bilemedim ki?Merak ettim denk gelirsem diye baktim. Ankara Şehir Hastanesinde kadin doguma girince parantez icinde aciklamalari olan tüp bebek agirlikli randevular cikti normal randevu yoktu. Sincana tikladim orda 1 Haziran icin randevu veriyordu :) baska yere gitme sansiniz olur mu
Allah razı olsun canım hepimiz inşallahSağlıkla kavuşun inşallah :)
Evet mutlaka konuş doktorunla canimSummerwinter anladim yarin randevum var doktor ne diyecek bakayim
smma takipli hastalari olmadigin icin ikili test yapmama durumlari olur mu bilemiyorum. diger turlu onemli olan farkli doktorda olsa senin tarihi gecirmeden isinin gorulmesi
Bencede ikiliye gerek yok bende istemicem ikiliyi detayli ultrasyon yapsin Soylucem bakalım ne dicekAynen canım hep bi oğlum olsun istemiştim rabbim nasip etti çok şükür inşalalh siizn de kalbinizden yüreğinizden ne geçiyorsa o olsun 2li taramayı yaptırmadım doktor ona gerek yok 3lü yaparsınız dedi bizde o şekilde karar verdik
Allah sağ salim kucaginiza almayi nasip etsin Inş.ilk cinsiyet belli oldu darısı basimiza inşKızlar doktorumuz tahminde bulundu değişmesse oğlum oluyor buda ultrason resmimiz