2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Arkadaşlar doktor bana 15 haftada pipi görüyorum diyip erkek demişti bu gittiğimde bacakları kapalıydı kıza benziyor dedi . Önce erkek demiştiniz diyince kordonunu bacak arasına almış belli olmuyor belirsiz bırakalım dedi . Kafam karıştı. Sizce napmalıyım var mı böyle durum yaşayan. Bişiler alıcam alamıyorum
Bence bıkere daha görunmeden almayın bısey bacak kapalı oldumu dırek kıza benzetıyorlar ,,, baska bır doktorada görunum yada bıdahakı randevuyu bekleyın emın olun 15. Haftads kucuk bır hafta degıl yanı. Detaylıya gıreceksenız detaylıyıda bekleyebılırsınız

Kızlar hareketten bahsedilmiş, ben hala hissetmiyorum bebeği. Yani daha doğrusu bişeyler hissediyorum ama bebek midir bilemiyorum, dün dalgalanma gibi 5-6 kere bi vuruş hissettim göbek deliğinin orada. Ondan daha önce de gene sanki minik bişey vururmuş gibi ama neredeyse böbreğime yakın bi yerde hareket hissettim bebk olamaz herhalde gaz mı değil mi anlamadim çünkü🤣 ultrasonda gördüm dönüyo ediyo hareketli yani, ama anası pek bi hissiz. Tam olarak neler hissediyosunuz da hareket olduğunu anlıyorsunuz acaba🥰
Yanliz degilsin ben 18+4 ün hala hissetmiyorum.Belkide anlamiyorum🤷‍♀️İlk gebelik olduğu için nasıl bir his bilemiyorumda.
Kimisi gaz gibi diyor,kimisi kelebek cirpintisi gibi kimisi de birşey kayiyormuş gibi bir yerden bir yere :)))) bakalım bekliyorum.

Maşallah uzunluk gayet iyi o zaman plasentayla onun alakası yok. Benimki de bugün 50 mm cıktı yata yata 37den çıkardım oralara🤣
Ne zaman çok şükür hicbir sorun yok dicez acaba inşallah yukarı çıkar.
Vitamin falan başladın mı sen magnezyum demir d vitamini falan?
Merak ettim rahim uzunluğu müdahalesiz dikişsiz uzayabılıyormu. Sen 37den cıkarmıssın benim daha kısa inşallah uzuyordur

Merak ettim rahim uzunluğu müdahalesiz dikişsiz uzayabılıyormu. Sen 37den cıkarmıssın benim daha kısa inşallah uzuyordur
Dikiş uzamasını sağlamaz zaten daha fazla kısalmasını engeller. Müdahalesiz evet uzuyor. 2 haftada dinlenerek uzattım geçen hafta biraz hareketlendim geri 30a düşmüş.

Bir de bazı saatler var özellikle o saatlerde hareketleniyor mesela benimki, düzeni sevecek sanırım başak burcu olursa hele 😁 aksamları genelde hissetmiyorum ogleden sonra bir de aksam ustu 2 defa hareketleniyor. Buyuk ihtimal uyuyarak geciriyorlardir zamanin buyuk kismini 🌸
Benimki gece hareketleniyo. Uykusuz geceler beni bekliyor sanırım, şimdiden tüylerim ürperdi. :KK70:

Çalışan anneler kesin alsın çok büyük kolaylık gibi yorumlar okuyunca insanın kafasını karışıyor tecrübesizlik var zaten 🤣 En iyisi çok eksikliği hissedilirse almak ama kaynatma da işimizi görür sonuçta☺️
Bir de oyun halısı alın bence benim kızım çok sevmişti oyuncaklarla bakarken dokunmaya çalışırken uyuyakalırdı çok tatlı olurdu🥰 ama oyuncak almak için acele etmeyin ellerini kontrol edemediği sürece oynayamıyor zaten😁
Bu hamileliğimde sakin olurum diyordum ama olmuyormuş ☹️☹️hep bişeyler buluyorum... Tatlı yiyeyim bakalım o zaman hareketleri hissederim inşallah teşekkür ederim 😊😊
Sırf oynasın diye çikolata yiyorum ben bazen😁
Benim de aynı.
sabah uyanınca mide yanması başlıyor bende. Yemek borusu kavrulmaya başlıyor. Hemen bir şeyler atıştırmazsam midem bulanmaya başlıyor.
pazartesi tiroid için kan vermeye hastaneye gidicem erkenden. Nasıl dayanıcam o kadar yola o saate kadar aç karnına bilmiyorum.
Benim gibi olan var mıdır diyordum varmış. Sabah kalkar kalkmaz kahvaltı yapmazsam yandım yoksa asit kusuyorum ben de bir de gece geç yatarsam midem boş kalıyor yine aynısı oluyor sürekli bir şeyler yemek kilo aldırıyor ben şu ara salatalık yiyorum yatmadan iyi geliyor

Tetanoz aşısına 20. haftada gitmek gerekiyormuş, 19+ larda mı 20+ larda mı gidilecek ben o ayrımı anlamadım bilen yardım edebilir mi?

Bir de oyun halısı alın bence benim kızım çok sevmişti oyuncaklarla bakarken dokunmaya çalışırken uyuyakalırdı çok tatlı olurdu🥰 ama oyuncak almak için acele etmeyin ellerini kontrol edemediği sürece oynayamıyor zaten😁

Sırf oynasın diye çikolata yiyorum ben bazen😁

Benim gibi olan var mıdır diyordum varmış. Sabah kalkar kalkmaz kahvaltı yapmazsam yandım yoksa asit kusuyorum ben de bir de gece geç yatarsam midem boş kalıyor yine aynısı oluyor sürekli bir şeyler yemek kilo aldırıyor ben şu ara salatalık yiyorum yatmadan iyi geliyor
Ben de var mıdır acaba benim gibi çeken diyordum. Maalesef varmış 😕
Gece yatmadan salatalık yoğurt leblebi yesem sabah biraz sakin olur midem herhalde 🙁 geçen gün sağlık ocağına gittim sabah aç karnına. Pek zorlanmadım ama hastane uzak ve daha erken kalkmam gerekecek. Kusma fobim şimdiden tavan yaptı. Aklıma geldikçe midem hareketlenmeye başlıyor 🙁

Bence bıkere daha görunmeden almayın bısey bacak kapalı oldumu dırek kıza benzetıyorlar ,,, baska bır doktorada görunum yada bıdahakı randevuyu bekleyın emın olun 15. Haftads kucuk bır hafta degıl yanı. Detaylıya gıreceksenız detaylıyıda bekleyebılırsınız
Mesajınız için teşekkürler 🙏 bir dahaki randevum 1 ay sonra . Sanırım haftaya başka doktora gidicem yine göstermemesinden korkuyorum 😅

Kızlar birşey soracağim iki gündür bebeğim içerde çok aktiv maşallah ama bazen değişik hisediyorum tam ortaya aşağı geliyor sanki kemiriyor gibi mi desem tekerlek dönmei gibi mi desem boyle birşey hisediyorum😁 sizde boyle birşey hisediyormusunuz onu yapinca iyi hisetmiyorum aksine kotu hisediyorum nedense içim giciklaniyo

bayram olunca aktarılmıyor mu? öncesini almak lazım o zaman 36. hafta bana da kurban bayramına denk geliyor . 35. haftaya kadar çalışır alayım o zaman bende vakti gelince:)
32. Haftadan sonra olur, ne kadar geç ayrılırsanız aktarır. Ben 24. Hafta için söyledim. 24 ten 32 ye kadar idari izin ya geç de ayrılsak aktarmıyor diye ama 32. Haftadan sonrası doğum izni, 37. Haftada ayrılırsınız ki 5 hafta doğum sonrasına kalsın.

X