- 29 Eylül 2020
- 280
- 262
- 34
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
Amin canım teşekkür ediyorumBaşın sagolsun tekrardan Allah rahmet eylesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım teşekkür ediyorumBaşın sagolsun tekrardan Allah rahmet eylesin
anladım teşekkür ederimSon adet tarihinden hesaplanıyor
yaptım bu uygulamayla 4 haftalık diyor ben transfer gününden sayiyordum hepTüp Bebek Gebelik Hesaplama - HESAPLAMA.NET
Tüp bebek yöntemiyle gebe kaldıysanız ve kaç haftalık hamileyim diye merak ediyorsanız hesaplama aracı için buraya tıklayın.tup-bebek-gebelik.hesaplama.net
Canım hayırlı olsun. Teat sonucunu da bekliyoruz. İnşallah sağlıkla ilerlerGünaydın kızlar topic in basında yazmıştım bende ağustos annesi olmak istiyorum diye.gecen eylül ayında 1 kimyasal gebelik sürecim vardı.1 tane 3 buçuk yaşında kızım var.bugun bat test yaptım.sonuc pozitif çok şükür.ama henüz sevinemiyorum yarın kan vereceğim ins.testi mi atayım size.
Inşallah canım sagolCanım hayırlı olsun. Teat sonucunu da bekliyoruz. İnşallah sağlıkla ilerler
Umutumut82 Günaydın cnm Dr gidecektin, inş bebişin sesinledir
Hadi gözün aydın cnmGünaydin canimmmm. Biraz önce geldik. Sabah yine lekelenme oldu. Doktor alttan muayene etti kesen büyümüş kanama alanı yok dedi. Kese icinde ufak bir oluşum var dedi kalp atisi yok. 5+2 5+3 dedi ölcümlere göre. ama 6+3 olmali geriden geliyor dedi. ilaclarini kullan dinlen, bol su ic , açık kırmızı kanaman olursa hemen acile gel.olmazsada cuma günü tekrar bakalim dedi. Gecen seferde böyle olup kalp atmadigindan tedirginim tabi ama rabbim hayirlisini versin diyorum sadece. cuma netleşecek yani canim.
günaydın hayırlı olsun kan sonucun da iyi çıkar inşallah merak etmeGünaydın kızlar topic in basında yazmıştım bende ağustos annesi olmak istiyorum diye.gecen eylül ayında 1 kimyasal gebelik sürecim vardı.1 tane 3 buçuk yaşında kızım var.bugun bat test yaptım.sonuc pozitif çok şükür.ama henüz sevinemiyorum yarın kan vereceğim ins.testi mi atayım size.
merhaba, evlet hastanesine mi gittiniz, özele mi, vajinal ultrason ile mi baktılar karından mı? 4 + 3 filanken bir arkadaşımın kesesi göründü özel bir hastanede, ama o gittiği hastanede en ileri cihazlar kullanılıyor. ben de hala kese görmek için gitmedim. içiniz rahat olsun, keseyi ilk zamanlar göremeyen bir sürü anne tanıyorum.Hadi gözün aydın cnm
bende bugun gittim Dr bebek daha olusmamıs daha küçük görünmeyebilir bu zaman da dedi 2 hafta sonra gel dedi ne yalan söyleyeyim çok korkuyorum
Cnm devlet hastanesine gittim. nor al usg ile baktı kese var 2 hafta sonra da gel dedimerhaba, evlet hastanesine mi gittiniz, özele mi, vajinal ultrason ile mi baktılar karından mı? 4 + 3 filanken bir arkadaşımın kesesi göründü özel bir hastanede, ama o gittiği hastanede en ileri cihazlar kullanılıyor. ben de hala kese görmek için gitmedim. içiniz rahat olsun, keseyi ilk zamanlar göremeyen bir sürü anne tanıyorum.
Gaz çok normal canım bende de aynıKızlar birşey sorucam size. Benim sürekli midemde gaz var. Sizde de böyle bir sorun var mı?
Hadi gözün aydın cnm
bende bugun gittim Dr bebek daha olusmamıs daha küçük görünmeyebilir bu zaman da dedi 2 hafta sonra gel dedi ne yalan söyleyeyim çok korkuyorum
Canım hesaba göre kalp atışı olmaması normal bence inşallah herşey güzel olacakGünaydin canimmmm. Biraz önce geldik. Sabah yine lekelenme oldu. Doktor alttan muayene etti kesen büyümüş kanama alanı yok dedi. Kese icinde ufak bir oluşum var dedi kalp atisi yok. 5+2 5+3 dedi ölcümlere göre. ama 6+3 olmali geriden geliyor dedi. ilaclarini kullan dinlen, bol su ic , açık kırmızı kanaman olursa hemen acile gel.olmazsada cuma günü tekrar bakalim dedi. Gecen seferde böyle olup kalp atmadigindan tedirginim tabi ama rabbim hayirlisini versin diyorum sadece. cuma netleşecek yani canim.
Canım burdaki bi çok kişi belirtisiz şuan Benimde göğüs büyümesi ve hassasiyeti oldu bi kaç gün önce şimdi geçtiAnneler gebelik belirtileriniz neler.benim göğüs hassasiyetim dışında başka bir belirtim yok oda arada bi gidiyor tamamen unutuyorum hamile olduğumu
Canım hesaba göre kalp atışı olmaması normal bence inşallah herşey güzel olacak
Kanama yok cnm kese boyutunu söylemedi haftaya baska de gidecemGecen carsamba benimde kese bombostu canim daha bugün hafif bir oluşum vardi. Kese boyutunu söyledimi.icini ferah tut eger kanaman vs yoksa.