- Konu Sahibi Nefesimmmsin
amin canım birde kan sonucunu alınca daha da rahatlicam inşallahHayırlı ugurlu olsun kuzum Allah analı babalı büyütsün inşallah sag salim kucağınıza alin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin canım birde kan sonucunu alınca daha da rahatlicam inşallahHayırlı ugurlu olsun kuzum Allah analı babalı büyütsün inşallah sag salim kucağınıza alin
İlk defa mı olsu canım lekelenme benım 4 gundur oluyorMerhaba kızlar benimde sat 4 kasım ben geçen hafta p.tesi adetime 4 gün kala evde test yaptım çift çizgi çıkınca beta baktırdım 12 çıktı, 2 gün snra 56 oldu ondan 2 gün snra 88 oldu, 3 gün sonra bugünde 240 çıktı. Sizce artış nasıl? Hftaya kese için çağırdı ama artış az mı telaşlanıyorum progestanda kullanıyorum birz kahverengi leke olmuştu
4 Aralık 94Değerler
3aralık 115
5aralık 295
7aralık635
Sat ne demek kızlar yaHayırlı uğurlu olsun inşallah benimde 3 kasımdı sat
Buradan hesaplaya bilesin seçenekleri içinde embryo transferi de varCanım bende 21 kasımda transfer oldum. Nasıl hesapladın 4+4 oldgunu?
Tamam anladım son adet benim sat 8 kasımSat ne demek kızlar ya
Benim de olduKızlar 4 gundur sabahları koyu kahverengı akıntım oluyo sİzlerdede var mı boyle bı durum?
Hayırlı olsun.. sağlıkla kucağınıza da alırsınız inşmerhaba arkadaşlar sat 4 kasım 4+6 günlük bebişim.bugun kese için gittim karından usg kese görüldü çok şükür. kâğıtta 7.6 mm diyor kese boyu normal mi. doktor hiç yorum yapmadı düzenli büyücekmi takip edicez dedi.normal mi kızlar takip edicez falan diyince sıkıntı mı var anlamadım.
Geçen cuma oldu 2 gün az az sürdü sonra azaldıİlk defa mı olsu canım lekelenme benım 4 gundur oluyor
Benimde sat 4 kasım ama beni kese için hftaya çağırdı şu an erken dedi bnmki geç döllenme sanırım betada daha kese görüncek değerde değilmerhaba arkadaşlar sat 4 kasım 4+6 günlük bebişim.bugun kese için gittim karından usg kese görüldü çok şükür. kâğıtta 7.6 mm diyor kese boyu normal mi. doktor hiç yorum yapmadı düzenli büyücekmi takip edicez dedi.normal mi kızlar takip edicez falan diyince sıkıntı mı var anlamadım.
teşekkür ederim hepimiz sağlıkla alalım inşallah.Hayırlı olsun.. sağlıkla kucağınıza da alırsınız inş
Beta değerinize de bakıldı mı kaçken kese görüldü acaba
geç döllenmedir canım seninki ben tam 14. gün yumurtladım.Benimde sat 4 kasım ama beni kese için hftaya çağırdı şu an erken dedi bnmki geç döllenme sanırım betada daha kese görüncek değerde değil
Hiç bilmiyorum ben ne zaman olduğunu 17 si yumurtlama günü gösteriyodu ama belliki o gün olmamışgeç döllenmedir canım seninki ben tam 14. gün yumurtladım.
haftaya görürsün minik keseni canım insallah.Hiç bilmiyorum ben ne zaman olduğunu 17 si yumurtlama günü gösteriyodu ama belliki o gün olmamış
canım sen kese için doktora ne zaman gidiceksin daha gitmedin değil miBuradan hesaplaya bilesin seçenekleri içinde embryo transferi de var
Gebelik Hesaplama - HESAPLAMA.NET
Kaç haftalık hamile olduğunuzu, bebeğinizin boyutunu ve doğuma kaç gün kaldığını öğrenebileceğiniz gebelik hesaplama aracı için buraya tıklayın.gebelik.hesaplama.net
transferin ne zaman olmuştu canım senin:)Benimde hiç belirtim yok belki saha erkendir . goguslerim asiri hassas be kocaman oldu ama bu tup bebek ilacları sayesinde olabilir cunku halen progestam , esteofem ve duphasyon kullanıyorum . adet agrım devam ediyor ve gunde bir iki kasıkda ve belimde batmalar oluyo
25 kasin 5.gun cift embryo. sennkitransferin ne zaman olmuştu canım senin:)
benimde 23 Kasım'da oldu canım :) tek embriyo koyuldu 5. gün :) test yaptırdın mı :)25 kasin 5.gun cift embryo. sennki