- 3 Aralık 2018
- 502
- 581
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #8.461
Amin.Canım çok üzüldüm allah sabır versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin.Canım çok üzüldüm allah sabır versin
Allah sağlık versin gerek kalmasın kontrole insallah.Ben malesef mecburum canım haftalık rahim uzunluğuna bakılıyor açılma riski yüksek
Iyi olsunlar da her hafta gitmeye de razıyımAllah sağlık versin gerek kalmasın kontrole insallah.
yaa , inshallah gecer tez zamanda bebisler yaramazlik yapiyor herhalde benimkilerde bu aralar hic ama hic uyutmuyo ama sukru bas donmem bayaa bir azaldi yavas yavas normallesiyorumÇok şükür her sey yolunda ama küçük bi panik yaşadık. Bi de agrım var geçen haftadan beri ondan da korktum ben
Banada oluyo bir kac gundur , sarimsi krem rengi uzayan akinti dedigin gibi bide idrarden sorna pecete sarimsi oluyo korktum ama sorna ciddiye almadim normaldir siye duaundum, acaba anormal bi durummudurKızlar bu gün kokusuz çok yoğun kıvamda akıntı geliyor baya uzayan akıntı rengi çok açık sarı beyaz gibi tedirgin oldum var mı yaşayan iki gün üşüttüm biraz ondan olabilir mi
Merhaba benim de ayni durum...doktoruma sormustum normal demisti...bir de idrar rengimiz daha koyu gebelikte hormonlardan kaynakliymisBanada oluyo bir kac gundur , sarimsi krem rengi uzayan akinti dedigin gibi bide idrarden sorna pecete sarimsi oluyo korktum ama sorna ciddiye almadim normaldir siye duaundum, acaba anormal bi durummudur
Cinsiyet tahmini de aldık kızım olucak inşallah ☺rabbim her isteyene versin inşallah kimsenin kucağını bos bırakmasın ❤Maşallahh kese kalp atışı derken şaka Maka geçiyor haftalar
Benim de 6.haftadan 10.haftaya kadar mide yanmalarim oldu kasik ağrılarım oldu zamanla geçiyor mecbur dayanicaz suan 12+0 im ama dr vitamin verdi kapsül onun yüzünden mide bulantısı kusmam basladi ama mecbur dayanicam ultrasonda o minnak ayakları gördüm bir oynayisi vardi herseye değer Rabbım sağlıcakla kavuştursun yavrularımıza❤Bende sizin gibi 10+1 im şu an ve midemden çok problem yaşıyorum sabaha kadar uyuyamıyorum gece uyanıyorum bulantı, ağrı, yanma.çok zorluyor beni.doktorum ilaçta vermiyor 2.5 kilo verdim.
İnşallah en yakın zamanda gider bu problem
Çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun kaç haftalıkken durmuş kalbi meleğinizinKaybettim bebeğimi. Kalbinin durduğunu öğrendim 3 hafta önceden durmuş. Pazartesi kürtaj olacağım çok üzgünüm. Sizler için dua edeceğim umarım sağlıkla kucaklarınıza alırsınız.
Kızlarr akşamm bir rüya gordumm bir kizim olmuştu biz beyaz tenliyiz ama kizim esmerdi ismide Eyşan koymuşuzz kiz cocuk benim icin hic fark etmiyor biz esimde konusmustuk kiz olursa eyşan erkekse ayaz diye gecen kocamda bir ruya gormus bir bebek verdiler kucagima senin cocugun dediler esmerdi diyo inanmalimiyim rüyaya
Ay benimde bi arkadasim var bildigim tüm akrabaları anne baba esmer kız bembeyaz ve sarışın cok ilginç gerçektenCanim benim eşimin kuzeni çok çok esmer, eşide çok esmer ,1 tane oğulları var o da çikolata gibi esmer. gecen sene kızları oldu sapsarı saçları var ve masmavi gözlü. Anaanne babaanne dedelerde esmer .doktor demisti belkide 4 5 kuşak öncesinden birine benzemiştir gen olarak.
Bebisler degil ven yaramazlik yapiyorum. Hamile değilmiş gibi bütün işleri yapıyordum. Ilerleyen haftalarda bebeklerin baskısıyla daha da kısalacak iyice keyfim kaçtı. Neyse ki dinlenince uzunluk değişebiliyormuş. Cok çok iş yapma sen de önemli bu ölçümler bizde iki tane bebe varyaa , inshallah gecer tez zamanda bebisler yaramazlik yapiyor herhalde benimkilerde bu aralar hic ama hic uyutmuyo ama sukru bas donmem bayaa bir azaldi yavas yavas normallesiyorum
Ay benimde bi arkadasim var bildigim tüm akrabaları anne baba esmer kız bembeyaz ve sarışın cok ilginç gerçekten
Size bugün yaşadığım kısa süreli gerilimi anlatayım
Benim rahim ağzım hassas. Ikiz bebek olduğu için de doktor her hafta rahim ağzını kontrol ediyor serviks uzunluğunu ölçüyor. Bu hafta kasıklarda agrım var dedim hemen baktı tabi.
Karından 10 dakika boyunca inceledi konuşmadan. Ben bi korktum bakıyor bakıyor hicbir şey söylemiyor vajinal bakalım dedi. Çatala ciktim ama aklımdan milyon tane şey geçiyor. Kesin serklaj yapılacak dedim acaba eve gidip gelmeme izin verir mi diyorum. Bi 3 dakika kadar da vajinal inceledi ama hiç konuşmuyor bu arada. Ölçüyor tekrar ölçüyor başka yere bakıyor falan eyvah dedim.
Neyse en son baktı 3 cm görememiş orda panik yaptırdı beni. Ama az daha ruhumu çatalda teslim ediyordum
Doktor iyi dedi de haftaya gel yine bakalım deyince anladım bi tuhaflık var. Haftama göre az da olsa kısaymış.Canim simdi gördüm çok gecmiş olsun. Dikkat et kendine sende iki bebiş var.
Bizimkide oyle olacak herhalde esim ela gozlu beyaz tenli kumral saçlı ben aynı kıpriklerme kadar sarışınım ama eşimin babasi dedesi esmer anne tarafi sarışın e benim de bir tek annemin babasi baya esmer herhalde onara benzeyecek cunku eşimde ruyada yavrumuzun esmer oldugunu gordu bende ama o cinsiyet hatırlamiyor ben eyşanım diye sevdim her rüya çikarmi acabaCanim benim eşimin kuzeni çok çok esmer, eşide çok esmer ,1 tane oğulları var o da çikolata gibi esmer. gecen sene kızları oldu sapsarı saçları var ve masmavi gözlü. Anaanne babaanne dedelerde esmer .doktor demisti belkide 4 5 kuşak öncesinden birine benzemiştir gen olarak.
Bedenin spora alışıksa hiç üzülme aldıklarını kolayca verirsin doğum sonrasında.Spor varsa zaten hayatında dengeliyecektir.Benim de problem doğum öncesi. Sürekli spor yapan rafine şeker tüketmeyen sağlıklı beslenen biriydim. Hamile kaldığımı öğrenince neyi yiyemediysem saldırıp yedim bir anda 5 kilo aldım. Sporu da bıraktım ilk aylar olmaz diye, doktor söyleyince başladım şurada 2 haftadır ancak düzenli bi şeyler yapıyorum. Kilo veremedim aksine sürekli alıyorum. Dikkat ediyorum artık ama bana mısın demiyor.