- 17 Ağustos 2019
- 7.505
- 8.193
- 198
- 29
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #5.581
Çok şükür canım canım daha da olmaz inşallahBenim randevumda 22 ocakta peşpeşe gidicez. Ben 12+3 oluyorum hersey yolundaysa belki cinsiyet icinde tahminde bulunur doktor.Leke kesildi şukürler olsun canim.
Bende de oluyor cnm hatta geçen hafta onun için gittim idrar enfeksiyonundan süphelwndiğim için ama temiz çıktı. Belki normal bir akıntıdırKizlar akintiniz ne durumda yaklasik iki haftadir ara ara sari sumuksu kokusuz akintim oluyor peceteye surunce geliyor.sizdede varmi bu durum
Evet oluyor. Progestan fitil kullanıyorm ondan da sürekli akıntı oluyor diye düşünüyorumKizlar akintiniz ne durumda yaklasik iki haftadir ara ara sari sumuksu kokusuz akintim oluyor peceteye surunce geliyor.sizdede varmi bu durum
Koku kasinti falan Yok 20 sinde randevum var ozamana kadar beklesem sorun olurmu acabaBende de oluyor cnm hatta geçen hafta onun için gittim idrar enfeksiyonundan süphelwndiğim için ama temiz çıktı. Belki normal bir akıntıdır
Ben duphaston ve coraspin kullaniyirum bunlar da yaparmi acabaEvet oluyor. Progestan fitil kullanıyorm ondan da sürekli akıntı oluyor diye düşünüyorum
Bende de ilk sürekli beyaz kremsi oldu sonrasında sarı oldu aile hekimim monurol verdi tek kullanımlık şase onu kullandım şimdi tekrar beyaz akıntı oluyorKizlar akintiniz ne durumda yaklasik iki haftadir ara ara sari sumuksu kokusuz akintim oluyor peceteye surunce geliyor.sizdede varmi bu durum
Benim doktorum da hiç öyle birşeyler anlatmadı. Hatta omega başlasam mı diye sordum gerek yok dedi.Kızlar bir sey soracağım size doktorumdan genel anlamda memnunum ancak sanki bilgilendirmesi eksik gibi geliyor
Neler yemeliyim içmeyim ne bileyim nelerden uzak duracağım vs hiç bir bilgi vermiyor ben her şeye internetten bakıyorum normali mi bu acaba emin olamadım sizinkiler nasıl
10. Haftaya geldim bu güne kadar ilişki yasak demesi dışında başka hiç bir önerisi olmadı
Yakın bir arkadaşımda hamile tesadüf onunla konuşurken aydınlandım aslında
Her kontrolünde bu hafta bunlar olacak söyle hissedeceksin böyle hissedeceksin bebeğin şurası büyüyecek sen bunu ye yok yükseklere uzanma vs bir çok bilgi vermiş mesela
Bu detaylar önemli mi sizce yoksa ben hormonlarımdan dolayı abartıyor muyum
Bende 9/10 haftaligim banada oluyor . progestan kulaniyorum belki ondandir ama ondan olmassa bile normalmisKizlar akintiniz ne durumda yaklasik iki haftadir ara ara sari sumuksu kokusuz akintim oluyor peceteye surunce geliyor.sizdede varmi bu durum
Canım bence bol bol su iç ne kadar su ıcersen okdar ıyı gelıyorKizlar günaydın benim de uzun zamandır bazen sari bazen yeşil oluyor akıntım. Sirkeli suyla dıştan siliyorum arada bir. Bunu en son doktora soyledim kaşıntı koku agri yoksa bişey kullanma, 3.aydan sonra fitil veririm dedi.
Normal canım bende de oluyorKizlar akintiniz ne durumda yaklasik iki haftadir ara ara sari sumuksu kokusuz akintim oluyor peceteye surunce geliyor.sizdede varmi bu durum
merhaba yazdıklarını okuyunca kendi düşüncelerimin yazıya dökülmüş halini gördümKızlar bir sey soracağım size doktorumdan genel anlamda memnunum ancak sanki bilgilendirmesi eksik gibi geliyor
Neler yemeliyim içmeyim ne bileyim nelerden uzak duracağım vs hiç bir bilgi vermiyor ben her şeye internetten bakıyorum normali mi bu acaba emin olamadım sizinkiler nasıl
10. Haftaya geldim bu güne kadar ilişki yasak demesi dışında başka hiç bir önerisi olmadı
Yakın bir arkadaşımda hamile tesadüf onunla konuşurken aydınlandım aslında
Her kontrolünde bu hafta bunlar olacak söyle hissedeceksin böyle hissedeceksin bebeğin şurası büyüyecek sen bunu ye yok yükseklere uzanma vs bir çok bilgi vermiş mesela
Bu detaylar önemli mi sizce yoksa ben hormonlarımdan dolayı abartıyor muyum
Hamilelik sırasında kilo verimi bebeğe zararlı olabiliyor diye biliyorum vücudumuzdaki yağlar erirken kana zararlı toksinlerde karışıabiliyormuş. Normal kalori alımınıza 300 kalori eklerseniz hem sağlıklı kilo alımı olur hem bebeğe yetecek stoğu tamamlamış olursunuz.Ne güzel keşke ben de öyle olsaydım ben git gide kilo alacağım gibi duruyor
Bu iştahsızlık ve sürekli kusma ile bu dönemdeki gebelerin yarısından çoğunun eskiye göre 300 kalori yukarıya çıkabileceğini düşünmüyorum.Hamilelik sırasında kilo verimi bebeğe zararlı olabiliyor diye biliyorum vücudumuzdaki yağlar erirken kana zararlı toksinlerde karışıabiliyormuş. Normal kalori alımınıza 300 kalori eklerseniz hem sağlıklı kilo alımı olur hem bebeğe yetecek stoğu tamamlamış olursunuz.
İlk aylarda hepimizde oluyor bulantı ve yer yer istifra... İlk aylarda bebek annenin stoğundan faydalanmakta ve yeterli gelmektedir. ancak bulantılar geçtikten sonra bebeğin sağlığı ve kendi sağlığımız için için muhakkak vücudumuz kendine stok yapmak zorunda bunu da gereksiz kilolardan sakınmak için gebelik öncesi kalorimizden genelde bayanlar için 1200 kalori olarak hesaplanır; 300 kalori fazlası (Kalori Kaynağı besleyici ancak kilo yapmayan gıdalar) olarak öneriyor uzmanlar...Bu iştahsızlık ve sürekli kusma ile bu dönemdeki gebelerin yarısından çoğunun eskiye göre 300 kalori yukarıya çıkabileceğini düşünmüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?