- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #5.601
Doktorun ne dediyse uygula zaten yeterli olup olmadığını doktorun belirleyecektir bence ama yinede sor istersen bende kullanıyorum coraspin bı kimyasal birde 16 haftalık kayıp yaşadığım için bu bebekte kullanmamı söyledi doktorum halbuki öncesinde iki sağlıklı gebelik geçirdim iki oğlum varArkadaşlar merhaba sizlerden bilgi almak istiyorum bir konuda, bizim aileden gelen pıhtılaşma sorunumuz var ve doktorum bu ihtimali göz önünde bulundurarak bana aspirin verip genetik testler istedi.Ben verdiği günden beri içiyorum hapı sizlere sorum şu aspirin gebelikte zararlı mı benimle aynı durumda olan arkadaşım içme iğne daha iyi diyor doktorum iç diyor napacagimi şaşırdım
Sağolasın valla içim rahatladı kesinlikle kullanma deyip durdu kafamı karıştırdıDoktorun ne dediyse uygula zaten yeterli olup olmadığını doktorun belirleyecektir bence ama yinede sor istersen bende kullanıyorum coraspin bı kimyasal birde 16 haftalık kayıp yaşadığım için bu bebekte kullanmamı söyledi doktorum halbuki öncesinde iki sağlıklı gebelik geçirdim iki oğlum var
Sağolasın valla içim rahatladı kesinlikle kullanma deyip durdu kafamı karıştırdı
Benim kaybım yok sadece tedbir amaçlı dedi doktor testi de istedi yine de yaptırabilirsem tabi gebelikte doğru sonuç vermiyormuş galibaSlm bebegin hayirli olsun. Bendede kan pirtilasmasina yatkinlik var.genetik testleri sakin ihmal etme eger sendede pirtilasma varsa coraspin belli bir haftadan sonra yeterli olmuyor.bu yuzden benimde kayiplarim var. Ben hem coraspin 100 lük hemde hergün kan sulandirici iğne oluyorum.
Benim kaybım yok sadece tedbir amaçlı dedi doktor testi de istedi yine de yaptırabilirsem tabi gebelikte doğru sonuç vermiyormuş galiba
Doktorun nasıl uygun görürse öyle yapmalısın. Bizde de genetik pıhtılaşma. Ben hem iğne hem de ecopirin kullanıyorum. Pıhtılaşmanın derecesine göre ayarlar onu doktorun.Arkadaşlar merhaba sizlerden bilgi almak istiyorum bir konuda, bizim aileden gelen pıhtılaşma sorunumuz var ve doktorum bu ihtimali göz önünde bulundurarak bana aspirin verip genetik testler istedi.Ben verdiği günden beri içiyorum hapı sizlere sorum şu aspirin gebelikte zararlı mı benimle aynı durumda olan arkadaşım içme iğne daha iyi diyor doktorum iç diyor napacagimi şaşırdım
Sorma doktor 5 test istedi özelde her birine 5 bin dedilerGebelikte dogru sonuc vermedigini hic duymadim.ailede varsa büyük ihtimal geçis yapiyor.devlet hastaneleri ücretsiz yapiyor.özeldd bundan 2 yil önce 1150tl ydi.
Teşekkür ederim canımDoktorun nasıl uygun görürse öyle yapmalısın. Bizde de genetik pıhtılaşma. Ben hem iğne hem de ecopirin kullanıyorum. Pıhtılaşmanın derecesine göre ayarlar onu doktorun.
Canım genelde 11 12 13 diyorlar ama nub için İkra meyra ya at bi baksınKızlar 10.haftada nub oluşur mu?
Bugün kontrole gittim bebeklerden biri kafasını sallıyordu çok komikCanım genelde 11 12 13 diyorlar ama nub için İkra meyra ya at bi baksın
Ya maşallah büyümüşler annesiBugün kontrole gittim bebeklerden biri kafasını sallıyordu çok komik
Yeni usg fotoğrafı alınca hemen acaba cinsiyeti anlaşılır mı diye heyecan yapıyor insan
Arkadaşlar Nescafe içiyor musunuz hiç? Ben önceden günde 2 fincan içerdim ama hamilelikte bıraktım. Sıfıra indim ama bugün canım istedi 1-2 yudum içsem sorun olur mu acaba ?
Gunde 1 bardak sorun olmaz demisdi doktorumArkadaşlar Nescafe içiyor musunuz hiç? Ben önceden günde 2 fincan içerdim ama hamilelikte bıraktım. Sıfıra indim ama bugün canım istedi 1-2 yudum içsem sorun olur mu acaba ?
Foto at ama belli olmuyor normalde 11 12 haftalikKızlar 10.haftada nub oluşur mu?
Üstteki 2 numara alttaki 1 ikizlerFoto at ama belli olmuyor normalde 11 12 haftalik
Biri biraz büyük sanırım değil mi canımÜstteki 2 numara alttaki 1 ikizler
Evet biri önden gidiyor diğeri haftasıyla uyumluBiri biraz büyük sanırım değil mi canımbana mı öyle geldi yoksa
Sağlıcakla kucağına al inşallah canımEvet biri önden gidiyor diğeri haftasıyla uyumlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?