- 12 Ekim 2008
- 6.798
- En iyi cevaplar
- 2
- 15.423
- 773
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #4.021
Doktora ne zaman gideceksin cabim amin inşallah saglikla ilerlerizSeninle de aynı gideceğizhayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah
Önümüzdeki pazartesi tekrarla kan tahlilini dedi doktorum. Sonuca göre randevu verecekmiş. Senin nasıl gidiyor süreç?Doktora ne zaman gideceksin cabim amin inşallah saglikla ilerleriz
Bende o dönemi sabırsızlıkla bekliyorum hem daha rahat hemde bebişin hareketlerini hissederiz. Ayy bir an önce gelsinCanım ben de 8+3 oldum evet ben de ishal oldum gazdır ishaldir mide bulantısıdır ne ararsan var gebeliğin bal ayı denilen ikinci trimesterını bekliyorum dört gözle artık
Canım benım hiç mide bulantım yoktu bu aralar sadece sabahları oluyor bişey yemek istemiyorum inşallah bebeğin seninledirgunaydin,
hic mide bulantisi olmayan var mi?
benim reglim 1 hafta gecikti. normalde gecikmez. 2 ay once dusuk yaptigim icin su an test yapmaya cesaret edemiyirum ve bir sure daha yapmayacagim sanirim. aslinda daha once 2 kez hamile kaldim ve ikisinde de cok emindim hamile olduguma. ama daha onceki iki kizimda da daha 3 haftaliklarken mide bulantim baslamisti. simdiyse acaba bhcg yukselmiyor mu diye endiseleniyorum. yurtdisindayim, kafama gore gidip kan da veremiyorum. ultrasona da 1 defa girme hakkim var, 8 9 haftalikken girmeyi düşünüyorum sanırım.
henuz kocama bile reglim gecikti demedim.
sizlere sormak istedim hic mide bulantisi olmadan olur mu diye.
Ben pazartesi vermiştim bide yarin vericem canimÖnümüzdeki pazartesi tekrarla kan tahlilini dedi doktorum. Sonuca göre randevu verecekmiş. Senin nasıl gidiyor süreç?
benim ilk gebeliğimde bulantı hissi 6. haftadan sonra başlamıştı ve hiçbi zmn aşırı boyutta olmamıştı.. bunda ise 5.haftada cok yoğun bir şekilde başladı ve artarak devam ediyor. yani her gebelik birbirinden farklı olabiliyor. endişe etmeyin bir sorun yoktur inşallahgunaydin,
benim reglim 1 hafta gecikti. normalde gecikmez. 2 ay once dusuk yaptigim icin su an test yapmaya cesaret edemiyirum ve bir sure daha yapmayacagim sanirim. aslinda daha once 2 kez hamile kaldim ve ikisinde de cok emindim hamile olduguma. ama daha onceki iki kizimda da daha 3 haftaliklarken mide bulantim baslamisti. simdiyse acaba bhcg yukselmiyor mu diye endiseleniyorum. yurtdisindayim, kafama gore gidip kan da veremiyorum. ultrasona da 1 defa girme hakkim var, 8 9 haftalikken girmeyi düşünüyorum sanırım.
Kızlar 8+5 haftalık olduk ama bugun ishal oldum. benim gibi ishal olan oldu mu?
Kızlar kanamam vardı cok sukur 3-4gündür gelmıyor ama bu seferde çok fazla akıntım var neden acababenım gıbı olan varmı aranızda
Canım benım hiç mide bulantım yoktu bu aralar sadece sabahları oluyor bişey yemek istemiyorum inşallah bebeğin seninledir
benim ilk gebeliğimde bulantı hissi 6. haftadan sonra başlamıştı ve hiçbi zmn aşırı boyutta olmamıştı.. bunda ise 5.haftada cok yoğun bir şekilde başladı ve artarak devam ediyor. yani her gebelik birbirinden farklı olabiliyor. endişe etmeyin bir sorun yoktur inşallah
Cnm geçti çok şükür sanırım saglıklı bişey yiyemedim lif agırlık lı yedim dün ondan öyle oldumCanim ben ishal olmadim. Ama 2 güne gecmezse doktira git.
Canım benım hiç mide bulantım yoktu bu aralar sadece sabahları oluyor bişey yemek istemiyorum inşallah bebeğin seninledir
Amın canım ınsallah ıgne ya da ılac kullanıyormusun bu sefer ınsallah kucagımıza saglıcakla alırzRabbim yasatmasin bi daha benim 3 kere dusuk yani kuretaj yasadim ve sebebi bilinmiyor bu sefer 4. Gebeligim ve 4+6yim daha...dun keseyi gorduk ama bu aksam hafif pembe bir akintim geldi peceteye 3 saat sonra da kahverengi yine az bir akintim oldu...gunlerdir olan gogus hassasiyetimin de cogu gitti ve nasil endiseliyim anlatamam
.ya bunu da kaybedersem.diye....kendimde belirti ariyirum resmen Rabbim yardimcimiz olsun
Aynen ya gercekten şöyle rahat sürece gırsek artıkBenimde cok akintim var. Biz nezaman rahat bir nefes alicaz
Cnm geçti çok şükür sanırım saglıklı bişey yiyemedim lif agırlık lı yedim dün ondan öyle oldum
Ben de en son pazartesi verdim. Kaç çıktı o günkü değerin? Bence de bekle sonra boşu boşuna strese giriyoruzBen pazartesi vermiştim bide yarin vericem canim
Doktora ne zaman gitsem bilmiyorum erken gidincede görünmüyor biraz bekliycem sabredebilirsem
Tabikii benimde hiç olmadı bu saatten sonra da olurmu hic bilmiyorum.. Ne kadar dogru bilmiyorum da kız çocuklarda daha cok bulantı oluyormus erkek çocuklarda olmuyormusgunaydin,
Oyhh maşallah çok sevindim canım Allah devamını da getirsin inşallahKızlar dün kontrolüm vardı. Çok şükür her şey yolunda iki bebek de 8+2 cıktı. Küçük olan diğerine yetişmiş iki gün geriden geliyordu. Bebeklerle ilgili bir sorun yok şükürler olsun.
Benim tsh yüksek cıktı sadece dahiliyeye yönlendirdi ilaç başladık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?