- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.141
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #3.901
Yazının tamamını okumadımBu vajinal canim karindan değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yazının tamamını okumadımBu vajinal canim karindan değil
Canım 7 haftalıkken gittiğimde 4 hafta sonra gel dedi bana
Rabbim hayirli sagkiklisini versin inslalah sagol canimKız o zaman
Kız ikisi de mi tuttu gözün aydın maşallah iyice bebeğe benzemiş seninki
Ben ikisini de erkek hissediyorum Rabbim hayırlısını versinKızlar hamileler hisseder diyorlar. Ben oğlumda hissetmiştim cinsiyeti erkek diye.bugünlere not düşelim bakalim kimler tutturacak.
Umutumut82 erkek hissediyorum. (inşallah sorun çıkmazsa)
Yok canim benim tekti zaten adete gore 7+2 ultrasyonda 7+4 ciktimKız ikisi de mi tuttu gözün aydın maşallah iyice bebeğe benzemiş seninki
Diger kese dedigim diger attigim fotoyduKız ikisi de mi tuttu gözün aydın maşallah iyice bebeğe benzemiş seninki
Evet canım da yaptırmayı düşünmüyorum ben kararsızım da bilmiyorum yani canımBanada 8.haftada 2 hafta sonra gel dedi. Tam 10hafta oluyor. Eger aksilik olmazsa 12.haftadada ikili teste çagiracak galiba.
Senin 11.hafta oluyor belki gittiginde ikili testte yapar
Hee anladım. Bunların haftası genelde hücre sayısına bağlıymış demek seninkinin hücreleri coktuYok canim benim tekti zaten adete gore 7+2 ultrasyonda 7+4 ciktim
Kız olacağını hissediyorum bende canımKızlar hamileler hisseder diyorlar. Ben oğlumda hissetmiştim cinsiyeti erkek diye.bugünlere not düşelim bakalim kimler tutturacak.
Umutumut82 erkek hissediyorum. (inşallah sorun çıkmazsa)
Evet canım da yaptırmayı düşünmüyorum ben kararsızım da bilmiyorum yani canım
Bilmiyorum artik bikac gunluk bir haftalik farklar sıkıntı olmaz dediHee anladım. Bunların haftası genelde hücre sayısına bağlıymış demek seninkinin hücreleri coktu
Aman sağlıklı olsunlar da. Kalbini de duydun dimi tekrar ne zaman çağırdı?Bilmiyorum artik bikac gunluk bir haftalik farklar sıkıntı olmaz dedi
Evet canım yaptırmayan da var doğru bakalım bi karar veririm o günleri göremeyecekmişim gibi hissediyorum kasıklarım da tuhaf ağrılar var. Kan değil renksiz bi akıntı var anlamadım gittiSadece kan aliniyor. Tabi sen bilirsin en dogrusunu.yaptirmatanda var
Duymustum gecen 109 du 6+2 de kanama olunca duymustuk bugunde dinlerti cok sukur 152 dedi iyi dedi bir ay sonraya cagirdiAman sağlıklı olsunlar da. Kalbini de duydun dimi tekrar ne zaman çağırdı?
Ay çok güzel maşallah ilaçlardan bıraktığın oldu mu?Duymustum gecen 109 du 6+2 de kanama olunca duymustuk bugunde dinlerti cok sukur 152 dedi iyi dedi bir ay sonraya cagirdi
Senin ikiz ya daha dikaktli olmalari lazim tabiki.. estrefomi biraktik corasprini biraktik igne ve fitilim ve vitaminim devamAy çok güzel maşallah ilaçlardan bıraktığın oldu mu?
Beni hala haftada bir çağırıyor bir sorun da yoktu geçen kontrolde ama her kontrol stres oluyor. Kalbi mi durdu gelişimi mi durdu bilmem ne.
En iyi 6-7 hafta buna göre karından ise erkek tabi en iyi 11 12 13 haftalar olmalı
Bir de bana baksanız size zahmet kendime hayrım yok benimSağ tarafa yapışmış görünüyor karından ise kız tabi en iyi 11 12 13 haftalar
Erkek benceBir de bana baksanız size zahmet kendime hayrım yok benim