- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #38.861
Kapatınca hemen pes etmiyorum tepmesem de, bazen tekrar açıyor: ))biz de aynı durumdayız bizim yemediğimiz balıkları löp löp yediriyoruz beyefendiye
Ağzını kapatıyorsa ben de kesiyorum süper o zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kapatınca hemen pes etmiyorum tepmesem de, bazen tekrar açıyor: ))biz de aynı durumdayız bizim yemediğimiz balıkları löp löp yediriyoruz beyefendiye
Ağzını kapatıyorsa ben de kesiyorum süper o zaman
Canım ben de senin gibi düşünüyorum şöyle ki çocuklar zaten daha çizgi film falan izlemiyorlar maşa ile koca ayı vs gibi konseptler çok olmaz gibi geldi. Ama ne bileyim safari renk konsepti gibi şeyler hoşuma gidiyor. Biz izmirde olacağız akraba olarak sadece annem babam kız kardeşim olacak bu yüzden güzel bi masa fotoğraf çekimi bana yeterli geldi. Trendyoldan şöyle bi şeyler buldum güzel olur mu bilmiyorum ama güzel bi masaörtüsü arkası yeşillik olursa profesyonel makinemiz de var güzel olur gibi düşünüyorum. Biz kalabalıkla kutlayamayacağız aileler hep adanada. Ama benim annem babam kardeşim olsun yeter banaValla kızlar konsept yapacaksam piknik konsepti yaparım, iki ağacın arasına bir iyi ki doğdun bayrağı, biraz balon, oh bol oksijen tamam: ) Anadolu yakasında çok güzel korular, parklar var ve ben her gördüğümde çok sevimli ve cool bulurdum piknik doğum günlerini, hep özenirdim. Öyle katılımlı kutlama yapacak mıyım bilmiyorum ama bir fotoğraf çekimi yapıcam. Oğlumun dalacağı bir pasta da ayarlarım. İlk doğum gününden bir şey anlamayacağı için hatırası etkinliğin kendisinden daha önemli, ondan işin fotoğraf kısmına eğilirim biraz.
Canım merak etme çift maaş giriyor eve bizim ben çoğunlukla evdeyim haftada birkaç saat işe git gel yapıyorum benzin masrafım da az yani ona rağmen zor oluyor geçim artık emin olabilirsin hiç fark etmiyor hadi diyorum 5 gün işe gitseydim benzini düşünüp sinir doluyorumçok içten amin.. ben de memurum, bir de annem hastalandığı için kendim bakmak durumunda kaldım, ansızın ücretsiz izin aldım ve pek güzel tek maaş keyfi yapıyoruz: )
Bizimki 18.30-20.00 arası gece uykusuna geçiyor çok çok şükür: )Ay gerçekten mi çocuk varken vakit bulabiliyor musunuz? Ben işimi almanyada devam ettiremeyeceğim için gitmek istemiyorum eşim çok gitmek istiyor bakalım nolacak
Benim oğlan da baykuş çok seviyor keşke baykuşlu bi şeyler yapsam sürekli bakıp kahkaha atar baykuşlaragönlünüzce olsun coşku süper: ) yani bence her fırsatta bir kutlama yapılmalı, hele doğum günlerini ben çok severim. imkanı da istesem zorlayıp yaparım ama hiç öyle bir hevesim yok konsept doğum günlerine dair, hiç olmadı. panda çok seviyo, belki bir panda balon alırım oğluma bulursam: ) evde balon süsleme de yapabilirim sırf fotoğraf için. gelecek seneki doğum gününde de ne onu mutlu edecekse (ve tabi bizi de biraz) onu yaparım diye düşündüm.
Tam olarak sevdiğim tarz çok güzel canımHemen bak hemen
Çok güzeller, benim de kafamda böyle sevimli bir masa kurmak var fotoğraf için: ) doktoranneninbloğu sayfasından gördüğüm balon zinciri filan vardı, çok uyguna hallolur aslında.Canım ben de senin gibi düşünüyorum şöyle ki çocuklar zaten daha çizgi film falan izlemiyorlar maşa ile koca ayı vs gibi konseptler çok olmaz gibi geldi. Ama ne bileyim safari renk konsepti gibi şeyler hoşuma gidiyor. Biz izmirde olacağız akraba olarak sadece annem babam kız kardeşim olacak bu yüzden güzel bi masa fotoğraf çekimi bana yeterli geldi. Trendyoldan şöyle bi şeyler buldum güzel olur mu bilmiyorum ama güzel bi masaörtüsü arkası yeşillik olursa profesyonel makinemiz de var güzel olur gibi düşünüyorum. Biz kalabalıkla kutlayamayacağız aileler hep adanada. Ama benim annem babam kardeşim olsun yeter bana
Ya bizimki de 20.30-21.00 gibi yatıyor ama sürekli uyandığı için bizim akşam oturmamız çok olmuyor. Benim eşimin de son yılı, tez yazıyor çok yoğun (uzatacak gibi gerçi çocuk bakımında ilk 5 ay aktif olunca tezi aksadı ) o dil denkliği alınca bi sınava giriyormuş ve hop almanyada doktor oluyor. Sayamayacağım kadar arkadaşı kursa gidiyor. Ben avukatım mesleğimi orda yapamıyorum sadece çok iyi dil bilirsem ve üstüne orda ylisans yaparsam hukuki danışmanlık ve taraflarından biri türk olan davalara bakabileceğim. Ama birkaç yıl para kazanmadan durmam gerek. İşimi bırakmayı göze alamıyorum birkaç yıl bile olsa eş eline bakamam ben sinir stres olurum eşim de çocuğu kindergartene göndeririz sen dil kursuna gidersin ve hatta iki yıllık bölümler varmış onları okuyabilirsin fln diyor ben ayak diriyorum dur bakalım belki eser bi gün gideriz çok geç olmadan aminBizimki 18.30-20.00 arası gece uykusuna geçiyor çok çok şükür: )
Valla gazetecilik okudum, rts yüksek lisansı yaptım, Alamanya'da her işi yaparım noktasındayım: ) Kocamı ben ikna ettim. Bakalım..
bence de hallolur ya annemler mekan istiyor ama ben 5 kişi için mekan tutmak istemiyorum. Ay o sayfayı çok seviyorum benim kızkardeşim oğlanım doğumunda yapmıştı yine bu işi ona kitleyebilirim mısır patlatıp parktaki çocuklara dağıtırız fln diye düşündüm biz az kişi olacağımız için bile pastayı dağıtacağız koyduğum resimlerdeki pastayı çok beğendim sade kremalı beyaz bi pasta istiyorum içi meyveli izmirden bakıcam inşallah bulurumÇok güzeller, benim de kafamda böyle sevimli bir masa kurmak var fotoğraf için: ) doktoranneninbloğu sayfasından gördüğüm balon zinciri filan vardı, çok uyguna hallolur aslında.
Çok çok acayip zamanlar: )Canım merak etme çift maaş giriyor eve bizim ben çoğunlukla evdeyim haftada birkaç saat işe git gel yapıyorum benzin masrafım da az yani ona rağmen zor oluyor geçim artık emin olabilirsin hiç fark etmiyor hadi diyorum 5 gün işe gitseydim benzini düşünüp sinir doluyorum
Eşinizi dinleyiiiiin: ) Orada somon da daha uygun, H&M de: )Ya bizimki de 20.30-21.00 gibi yatıyor ama sürekli uyandığı için bizim akşam oturmamız çok olmuyor. Benim eşimin de son yılı, tez yazıyor çok yoğun (uzatacak gibi gerçi çocuk bakımında ilk 5 ay aktif olunca tezi aksadı ) o dil denkliği alınca bi sınava giriyormuş ve hop almanyada doktor oluyor. Sayamayacağım kadar arkadaşı kursa gidiyor. Ben avukatım mesleğimi orda yapamıyorum sadece çok iyi dil bilirsem ve üstüne orda ylisans yaparsam hukuki danışmanlık ve taraflarından biri türk olan davalara bakabileceğim. Ama birkaç yıl para kazanmadan durmam gerek. İşimi bırakmayı göze alamıyorum birkaç yıl bile olsa eş eline bakamam ben sinir stres olurum eşim de çocuğu kindergartene göndeririz sen dil kursuna gidersin ve hatta iki yıllık bölümler varmış onları okuyabilirsin fln diyor ben ayak diriyorum dur bakalım belki eser bi gün gideriz çok geç olmadan amin
Biz Almanyaya gitmiştik berline münihe bayılmıştım marketlere girip et fiyatlarına şok olmuştum öyle valla da işte bakalım daha biz sizin kadar olgunlaştıramadık fikirleri zamanla karar vereceğiz bakalımEşinizi dinleyiiiiin: ) Orada somon da daha uygun, H&M de: )
Ya bende çok beğendimTam olarak sevdiğim tarz çok güzel canım
Bu arada biz uyku eğitimi aldık, gece bir kere rüya öğünü veriyorum onun dışında gece beslenmesi yok. Arada mıkladığı oluyor, gidip pış pış yapıyoruz geri dalıyor. Tabi sabah ortalama 6.30da ayaktayız üçümüz de: )Ya bizimki de 20.30-21.00 gibi yatıyor ama sürekli uyandığı için bizim akşam oturmamız çok olmuyor. Benim eşimin de son yılı, tez yazıyor çok yoğun (uzatacak gibi gerçi çocuk bakımında ilk 5 ay aktif olunca tezi aksadı ) o dil denkliği alınca bi sınava giriyormuş ve hop almanyada doktor oluyor. Sayamayacağım kadar arkadaşı kursa gidiyor. Ben avukatım mesleğimi orda yapamıyorum sadece çok iyi dil bilirsem ve üstüne orda ylisans yaparsam hukuki danışmanlık ve taraflarından biri türk olan davalara bakabileceğim. Ama birkaç yıl para kazanmadan durmam gerek. İşimi bırakmayı göze alamıyorum birkaç yıl bile olsa eş eline bakamam ben sinir stres olurum eşim de çocuğu kindergartene göndeririz sen dil kursuna gidersin ve hatta iki yıllık bölümler varmış onları okuyabilirsin fln diyor ben ayak diriyorum dur bakalım belki eser bi gün gideriz çok geç olmadan amin
Ya bizimki de 20.30-21.00 gibi yatıyor ama sürekli uyandığı için bizim akşam oturmamız çok olmuyor. Benim eşimin de son yılı, tez yazıyor çok yoğun (uzatacak gibi gerçi çocuk bakımında ilk 5 ay aktif olunca tezi aksadı ) o dil denkliği alınca bi sınava giriyormuş ve hop almanyada doktor oluyor. Sayamayacağım kadar arkadaşı kursa gidiyor. Ben avukatım mesleğimi orda yapamıyorum sadece çok iyi dil bilirsem ve üstüne orda ylisans yaparsam hukuki danışmanlık ve taraflarından biri türk olan davalara bakabileceğim. Ama birkaç yıl para kazanmadan durmam gerek. İşimi bırakmayı göze alamıyorum birkaç yıl bile olsa eş eline bakamam ben sinir stres olurum eşim de çocuğu kindergartene göndeririz sen dil kursuna gidersin ve hatta iki yıllık bölümler varmış onları okuyabilirsin fln diyor ben ayak diriyorum dur bakalım belki eser bi gün gideriz çok geç olmadan amin
Hooop geldim. Eğitimlerde kaçak mı var kızlar her zaman yardımcı olurumBu arada biz uyku eğitimi aldık, gece bir kere rüya öğünü veriyorum onun dışında gece beslenmesi yok. Arada mıkladığı oluyor, gidip pış pış yapıyoruz geri dalıyor. Tabi sabah ortalama 6.30da ayaktayız üçümüz de: )
MadammS sağolsun çok yardımcı olmuştu uyku eğitimi sürecinde: )
çok sağol: ) şükür iyi gidiyoruz ama bu ara sık sık sabah uyanmalarımız var, o da genelde babada olduğu için çok da şey etmiyorum : )Hooop geldim. Eğitimlerde kaçak mı var kızlar her zaman yardımcı olurum
kocam doktor olsaydı çoktan gitmiştim: ) duolingoya bir girdim, tanıdık bütün doktorlar almanca çalışıyor. içim buruluyor ama işte.. ben de gittim, yaşam standartlarının insanca olması ve beergardenlar etkilemişti: ) bi de nasıl yeşildi. en en en hayırlısı olsun hakkımızda. çocuklarımız güzel günler görsün.Biz Almanyaya gitmiştik berline münihe bayılmıştım marketlere girip et fiyatlarına şok olmuştum öyle valla da işte bakalım daha biz sizin kadar olgunlaştıramadık fikirleri zamanla karar vereceğiz bakalım
Canım atak dönemi suan gündüz uykusunda artış olabilir evet :) 2 saati aşmamak yani günde 4 saat uyku bu dönemde serbest fırsata çevirip uyku aralıklarını uzatabilirsin 13. Aydan sonra tek uyku dönemi başlıyor hazırlık olurçok sağol: ) şükür iyi gidiyoruz ama bu ara sık sık sabah uyanmalarımız var, o da genelde babada olduğu için çok da şey etmiyorum : )
ama yeri gelmişken soruyorum sorumu: bir haftadır filan 2 buçuk saatlik ikinci uykuları oluyor ve o fazla uyku geceden çalıyor olabilir diyoruz, yine de uyandırmıyoruz: ) çünkü gündüz az da uyusa çok da uyusa sabah 4-6 arası baaaba beeebe büüürrrst sesleri geliyor ve baba dediği için babası gidiyor pışpışa. yani gündüz uykuları ortalama 3 saatken bu ara 3 buçuk-4 saat arası oldu. gündüz ne kadar uyumalıydı en fazla?
sizin uykular iyi mi bu arada?
oy süper!Canım atak dönemi suan gündüz uykusunda artış olabilir evet :) 2 saati aşmamak yani günde 4 saat uyku bu dönemde serbest fırsata çevirip uyku aralıklarını uzatabilirsin 13. Aydan sonra tek uyku dönemi başlıyor hazırlık olur
Bizde iyi gidiyor biraz mızırdanmalar arttı uykuya geçerken ama bölünme yok şükür asayiş berkemal
Bi dakka, 13. ay erken değil mi ya: )Canım atak dönemi suan gündüz uykusunda artış olabilir evet :) 2 saati aşmamak yani günde 4 saat uyku bu dönemde serbest fırsata çevirip uyku aralıklarını uzatabilirsin 13. Aydan sonra tek uyku dönemi başlıyor hazırlık olur
Bizde iyi gidiyor biraz mızırdanmalar arttı uykuya geçerken ama bölünme yok şükür asayiş berkemal