- 5 Aralık 2020
- 372
- 1.101
-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #3.601
Benim pazar 62 çıktı salı günü 142 perşembe 299 çıktı doktorum haftaya kontrole çağırdı normal değerler yaniMerhaba Tebrikler klinik olarak hamilesiniz:) bence normal reglimi beklediğim ilk gün yaptırmıştım 68 çıkmıştı. 4 gün sonra 663 çıkmıştı şimdi 6. haftamdayım biraz bekleyip tekrar bir test yaptırabilirsiniz:)
Teşekkür ederim cevap için inşallah hepimizin sağlıkla ilerler gebeliği...Merhaba Tebrikler klinik olarak hamilesiniz:) bence normal reglimi beklediğim ilk gün yaptırmıştım 68 çıkmıştı. 4 gün sonra 663 çıkmıştı şimdi 6. haftamdayım biraz bekleyip tekrar bir test yaptırabilirsiniz:)
0.57 cmcanım senşn 6 haftalıkta bebegin kac crl di ?
benim 0.34 cm miş çok bu düşük sence0.57 cm
Canım benim tam 5+6 gün iken crl 3.9 du bence seninde normalkızlar bende 6 haftalık gebeyim tüp bebek yaptırdık
bugün kalp atışınınduyduk .
crl si 3.4mm sizce cok mu küçük ?
sizlerin 6 inci haftada bebek boyu ne kdardı
Nasıl anladınız acabaVajinalse erkek
Kacta gitin tam olarak canimbenim 0.34 cm miş çok bu düşük sence
adete göre 6 haftaKacta gitin tam olarak canim
kalp atımını duyduk cok şükür karından hemdeCanım benim tam 5+6 gün iken crl 3.9 du bence seninde normal
Normal canim nette hep 3 ile 5 mm arasi diyo ben son adet 7 kasim di cumartesi 6+0 diye gittim ulstrasyonda 6+2 cikmisti kalp atis hizini soyledimiadete göre 6 hafta
Bizde o gün gittiğimizde vajinal ultrasonda duyduk çok şükür daha dakika da 95 idi artar hayırla sağlıkla inşallah haftası ile uyumlu dedi doktorkalp atımını duyduk cok şükür karından hemde
ama crl küçük mü diye düşündüm kprktum:) hoş bende cok uzun biri degilim ama ne bileyim
kalp atışınınduyduk normal dedi dk da şu kadar demedi ama vardı sıklıgı . sadece cok gümbürtülü degildiNormal canim nette hep 3 ile 5 mm arasi diyo ben son adet 7 kasim di cumartesi 6+0 diye gittim ulstrasyonda 6+2 cikmisti kalp atis hizini soyledimi
normal demis zaten canim sıkıntı yoktur insallah gumburtulu olmamasi normal hem karindan hemde dah yeni olusmus daha cok minikkalp atışınınduyduk normal dedi dk da şu kadar demedi ama vardı sıklıgı . sadece cok gümbürtülü degildi
Bat 31 ekim bugünkü ultrasona göre 6+4 üm ve hiçbir belirtim yok sadece ufak kasık krampları giriyor ve şu an çok şükür sağlıklı için rahat olsun canımKizlar ya 7+2 yim en son 5+6 da kontrole gitmistim. Onumzde pzt tekrar gidicem. Bende hala gram belirti yok. Mide bulantisi kabizlik ne bilim yorgunluk uyku hali hicbiri yok. Hos olmamasi daha iyi bi yandan rahat geciriyorm ama bi yandan da belirti olmayinca her sey yolunda mi emin olamiyor insan. Benm gibi sifir belirti olan var mi hala 8.haftasinda olup?
Pardon sat 31 ekimBat 31 ekim bugünkü ultrasona göre 6+4 üm ve hiçbir belirtim yok sadece ufak kasık krampları giriyor ve şu an çok şükür sağlıklı için rahat olsun canım
çok şükğr canım panigiö ben fazlasıylanormal demis zaten canim sıkıntı yoktur insallah gumburtulu olmamasi normal hem karindan hemde dah yeni olusmus daha cok minik
Yapma kendine de bebegede zarar etme inslalah dua edelim birbirimize bak benimde kanama oldu lekelenme hala devam ediyor.. Rabbim bize bagislasin inslalah cok emek verdik bu yolda..inslalah saglikla kucaklarimiza aldığımız günleride gorelimçok şükğr canım panigiö ben fazlasıyla
Merhaba, bende son adete göre 5+5 de gittim vajinal bakmadi karından bakiyor kese göründü 4,5-5 haftalık kese ölçüsü normal dedi ama bebişi göremedik erken olduğu için mi acaba ya karından baktığı icin mi içime kurt dustu. Sizin de mi öyle sadece kese göründü. Bu Perşembe kontrol var inşallah bebisi de görürüz ,Merhabalar. Ben tam 5 haftalıkken gittiğimde keseyi gördük 8 haftanın dolduğu gün randevum var kalp atışını dinleyelim dedi doktor. Ben vajinal muayene istemiyorum sizce tam 8 haftam dolduğunda karından kalp atışları duyulur mu? Yoksa bir hafta daha geç gideceğim.