- 8 Nisan 2011
- 1.992
- 2.036
-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #3.641
Merhaba suyuma limon damlattim ara ara dunden beri. Cok sukur rahatladim. Su ve yemek yemeye geri basladim. Umarim size de yararKusmuyorum ama inanılmaz bulantım var duramıyorum yiyemiyorum iş yapamıyorum var mı hafifletme yolu
CAnim benim 6+0 da 3.18 mm di.. 6+5 de gittiğimde 11.4 mm çıktı bak 5 günde ne kadar büyüyorlarkalp atışınınduyduk normal dedi dk da şu kadar demedi ama vardı sıklıgı . sadece cok gümbürtülü degildi
Evet canım biliyorum ama onda tutmayana çok şahit oldum oyüzden o ben de güvenirliğini yitirdi mesela benim ilk iki usg yusyuvarlaktı sonra muz şekline döndü bildiginiz muz gibi
Çubuk kraker tavsiye ediyolar ben de kusmuyorum ama midem gerçekten çalkalanıyor gibi uykudan bile uyandırıyor öyle bulantıKusmuyorum ama inanılmaz bulantım var duramıyorum yiyemiyorum iş yapamıyorum var mı hafifletme yolu
İki gramlık bebeğin karnınızı kocaman yapmasını beklemesi çok komik. Henüz çok küçükler. 4-5 aydan önce gözle görülür büyüme olmaz benceBulantım yok aman niye yok diye evham yapan arkadaşlarım benim yoktu diye diye iki gündür pertim çıktı yiyiyorum ama çok kötü bulanıyor midem kafamı kaldıramıyorum herşeyyyy kokuyorbide habire karnın düm düz diyen arkadaşım var iki gündür 6aylık gibi şiş karınla dolaşıyorum acayip şişkinlik var
inş bu sefer saglıkla ilerler cnmSon usg lerde yazmıyor ama 7 aralıkta 5+2 yazıyor. Son reglim 3 kasım. 4-5 gündür az az kanamam var. Geçen sene kalp atışını duyamadığım 9+5 de bir düşüğüm olduğundan endişeliyim. Kan pıhtılaşması çıktı.
Teşekkür ederimBenim ilk gebeligimde de vardı kist.bebek büyüdükçe kist kayboldu merak etme.endiselenecek birşey olduğunu zannetmiyorum.
Duyarsın canım 8.haftadaMerhabalar. Ben tam 5 haftalıkken gittiğimde keseyi gördük 8 haftanın dolduğu gün randevum var kalp atışını dinleyelim dedi doktor. Ben vajinal muayene istemiyorum sizce tam 8 haftam dolduğunda karından kalp atışları duyulur mu? Yoksa bir hafta daha geç gideceğim.
Canım benımde oyle oldu ve hıc sorun yok bırgun once doktorada gıttım bırde herkesde aynı seyler olmak zorunda degıl sen sıkma canını bebısını strese sokmaKızlar bende 9. Haftaya girdim yeni mide bulantım oldu ama toplasan 3 kere kusmuşumdur şimdi birden kesildi ama göğüs hassasiyeti ve koku hassasiyeti devam ediyor bir sorun varmıdır
ayy Allah razı olsun valla böyle bir mesaj bekliyordum .CAnim benim 6+0 da 3.18 mm di.. 6+5 de gittiğimde 11.4 mm çıktı bak 5 günde ne kadar büyüyorlarbu arada 6+5 de gittiğimde 7+1 haftalık çıktı bebe ölçüsüne göre.. Yani böyle şeyler olabiliyor seninkide normal boyutta
5 günde hemen hemen 3 katı büyüyorlarayy Allah razı olsun valla böyle bir mesaj bekliyordum .
kac günde ne kadar arttı diye inş benim de öyle olur pıtpıtım
benim aşırı midem bulanıyor canım bişi istemiyor büyümez diye korkuyorum .
rabbim saglıklı versin herkesin evladını inş
Vajinalde solda ise kız teoriye göreAyna efekti dedikleri bu mu peki bana verilen vajinal ultrason kağıdına düz olarak bakınca bebek yani minik beyaz kısım sol tarafta 5. Haftamızın son günü gitmiştik
Rica ediyorumSiz kız Çin kız Rus erkek diyor bakalım hangisi tutacak
hayırla sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah zamanını doldurup karnımızda
doya doya kokulu kokulu öpelim inşallah
çok teşekkür ediyorum
sizin bebişin cinsiyeti nedir teoriye göre
Erkek teoriye göre Rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin inşGünaydın kızlar şimdi doktordan geliyoruz kalp atışlarımızı duyduksizden ricam benim de ultrasonu yorumlar mısınız vajinal ultrasonla bakıldı A arven84 Eki Görüntüle 2748059