- 18 Aralık 2019
- 1.018
- 982
- 73
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #2.961
Testlerin gazabı kesinlikle. Bugün regl günüm bakalım olacak mıyım henüz olmadım. İnşallah vardırNiye böyle oluyor canım geçen seferde sanki silik.cikmisti testlermi sorunlu rabbim yardımcın olsun canım inşallah yarın olmazsan bir kan ver belki vardır inşallah
Bugün regl günüm inşallah olmammBirkac gun daha bekle canim.regli olmadikça ümit vardir.
Bugün regl günüm inşallah olmamm
Folik asit kullanıyordum. Bir de demir eksikliği olduğu için gyno ferro sanol kullanıyordum. Onların yerine ocean mummy diye bi vitamin verdi. Içeriği benziyor senin kullandığına. Başlayım ben de o zamanYok olmaz canım zararı falan folik asit şart bizim için şuan hatta hamile planlanırken kullanmak gerekiyor yani üç ay öncesinden benim vitaminin adı elenatal 1 bide coraspin kan sulandırıcı ve progestan kullanıyorum fitil olarak düşük riskine karşı
Bulantisiz olman çok güzel ama iştahsızlıkda büyük ihtimal kokulardan rahatsız olmandan dolayıdir geçme konusuna gelirsek kişiden kişiye değişiyor canım keşke kesin bir tarih olsada hepimiz bilsek vitamin oluyor musun senBende öyle geceleri çok dönüyorum uyanıyorum sabah kalkamıyorum ilk hamileliğim, bulantım yok ama dehşet iştahsızım kokular rahatsız ediyor. Ne kadar sürer acaba
Kizlar bugun 6+1 deyim sabah kanamam oldu baya kipkirmizi kanama cok korktum carsamba gitigimde kese ve bebegi görmüştük bugun acil doktora gittik cok sukur kese ve bebek iyi hatta kalp atisini da duyduk gunde 2 prolutex vuruluyordum doktor ek olarak froegesteran fitil ekledi corasprinide kestik dusuk riski var dedi yat dinlen 2 3 gub hic kalkma lavabo harici dedi varmi boyle birsey yasayan cok korkuyorum
Teşekkür ederim . Sizinde hayırlısı olsun . Allah sağ Salim kavuşmayı nasip etsin herkeseÖncelikle hayırlı olsun bebişiniz sağlıkla kucağınıza alın inşaAllah. Doktora gitmeden artışı takip edin 1500 üzeri olunca benim doktor kese görünüyor demişti o yüzden hemen doktora gitmeyin derim.
Cok sukur kesildi canim insallah olmaz daha tekrarı inslalah bebeğim saglikli yasiyordur cuma gidicem takrar kontrole bakalim .. sen kac haftaliksincanım bende aynısını yaşıyorum biz de direk acile gittik gece 1-2 gibi bana sürekli yatacaksın dedi sana 2-3 gün demişse maşallah hadi iyisin
inşallah sağlıkla mutlulukla alırız bebişlerimizi kucağımıza
şimdi nasılsın var mı kanaman
benim çamur gibi geliyor
5+5 im canımCok sukur kesildi canim insallah olmaz daha tekrarı inslalah bebeğim saglikli yasiyordur cuma gidicem takrar kontrole bakalim .. sen kac haftaliksin
6+2 canim benimde cumartesi sabah kanamam olunca gittik cok şükür kalp atisini duyduk inslalh devamida saglikla gelir habet et yarin mutlaka seninde cokmu oldu kanaman5+5 im canım
inşallah olmaz canım amin sağlıkla gelsinler siz şimdi kaç haftalıksınız
bizim de yarın var randevunuz inşallah kalp atışını görürüz
Teşekkür ederimTeşekkür ederim . Sizinde hayırlısı olsun . Allah sağ Salim kavuşmayı nasip etsin herkese
Çok sağolun , inşallah sizde sağlıcakla alırsınız kucağınızamasallah5 haftada gorunmustu benim oglumdayken hayirlisiyla kucagina alirsin ins :) bende birazdan kan vericem aksama gorurum netten sonucu
Oluyor canim 5+1im mide yanmam ve kasiklarimda baskı.hissediyorum keseyim gördün mü gittiniz mi doktoraKızlar biz de 4+6yız. Ara ara öyle karnımda mı bilmiyorum ama böyle hafif bir ağrı oluyor sonra da gidiyor . Sizde de olmuş muydu? Okuduğumda rahim büyüyor o yüzden öyle olabiliyor diyor. Sizde de oluyor mu öyle?
Yok canım ben çok erken gitmiştim 4+1de . Sen ne zaman gördün keseyi. 28 aralıkta gidecem 5hafta 6 gün olacak o zaman kalp atışını da görür müyüm acabaOluyor canim 5+1im mide yanmam ve kasiklarimda baskı.hissediyorum keseyim gördün mü gittiniz mi doktora
4-5 parmak kadar pijamam batmıştı iç çamaşırımdan taşmıştı ve kırmızıydı rengi senin ne kadar geldi6+2 canim benimde cumartesi sabah kanamam olunca gittik cok şükür kalp atisini duyduk inslalh devamida saglikla gelir habet et yarin mutlaka seninde cokmu oldu kanaman
Aynen benimde oyle4-5 parmak kadar pijamam batmıştı iç çamaşırımdan taşmıştı ve kırmızıydı rengi senin ne kadar geldi
yarın 5+6 ile kalp atışını sanıyorum anca vajinal ultrason ile duyabiliriz ama kararsızım izin versem mi vermesem mi bilemiyorum
zaten acilde hiç sorulmadan alttan bakıldı
aramızda 3 güncük varmış
bi uygulamada 5+5 diyor diğerinde 6+6 diyor senin de öyle mi
Aynen benimde oyleydi sabah uyuyordum birdeb bi akinti hissettim bi gittim lavaboya kan pjamama gelmisti daha da gelmedi silince az devam etti hemen doktora gittik benim doktorum direk alttan bakiyo zaten bakti cok sukur kese bebek saglamdi normaldi dkkakt et sedi progesteran dusuk gelmis olabilir dedi fitil ekledi ekstra gecmezse kalcadan igne veirrim dedi cok sukur daha da olmaduAynen benimde oyle
Progestan 200 mg yumuşak kapsülü vajinadan alıyorum ben ve kan sulandırıcı iğne bakalım yarın ne olacakAynen benimde oyleydi sabah uyuyordum birdeb bi akinti hissettim bi gittim lavaboya kan pjamama gelmisti daha da gelmedi silince az devam etti hemen doktora gittik benim doktorum direk alttan bakiyo zaten bakti cok sukur kese bebek saglamdi normaldi dkkakt et sedi progesteran dusuk gelmis olabilir dedi fitil ekledi ekstra gecmezse kalcadan igne veirrim dedi cok sukur daha da olmadu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?