- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #2.921
Allah yardımcın olsun leblebi kraker yemeye çalış daha benim yok bulantıminshallah ya ama daha 14/15 haftaya kadar suruyormus cogu zaman, 9 ay surenlerde cok var . nasil olucak bilmiyom ya yiyom kusuyom yemiyom yine kusuyom
kizlar ya midge yanmasi ve bulantiyla nasil basa cikiyorsunuznormaldr cok guzel beslenip hersey yiyor bol bol su iciyorum su 1 haftadir nerdeyse hic icemiyorum su hic birseyde yiyemiyorum 5/6 haftayin icindeyim ikiz oldugu icin mi boyle anlamadim kendimi cok kotu hissediyorum ama hic bisey yiyemiyorum
Allah yardımcın olsun sansliysan 12.haftada biter canım sabret benim ilk oglumda 12. Haftada bitti ikinci oğlumda 16.haftada bitti bakalım bunda ne zaman bitecek Allah hepimize acil şifalar versinGeceleri artan dayanılmaz hale gelen bir baş ağrım peşinden mide bulantısı. Yemek yiyemiyorum açım ama midem yememe müsade etmiyor. Sanki akşamdan kalma gibiyim.
Su bile içsem çıkartıyorum.
mrhba hayirli olsun oncleikle :) 3 agustos benim dogum gunum :) benimde testte silik cikti yrin kan verixem eger nasipse sanirimMerhabalartopikler arasında geze geze şimdide 2021 ağustos Annelerine paslandım. Bat 24 kasım. Hesaplama takviminde eğer olur da tutarsa bebişin 3 ağustosta geleceği görünüyor bakalım kasım ayı ve yeni topik uğurlu gelecek mi heyecanla bekliyorum. 15 aydır istiyorum bu süreçte iki kaybım oldu Allah isteyen herkese nasip etsin en kısa sürede
hayirlisiyla gecer insAllah yardımcın olsun sansliysan 12.haftada biter canım sabret benim ilk oglumda 12. Haftada bitti ikinci oğlumda 16.haftada bitti bakalım bunda ne zaman bitecek Allah hepimize acil şifalar versin
Allah yardımcın olsun leblebi kraker yemeye çalış daha benim yok bulantıminshallah hic olmaZ valla cok kotu bir his
soguk sut hayatta icemem ama mecbur icecem artik elmayoda deneyim biCanim yanmaya soğuk süt iyi geliyor.yarim caybardagi iciyorum. Benim yillardir mide yanmasi problemim var.birde elma iyi geliyor
Evet canim vitamin verdi banada içinde folik asitte var bende kullanmadım gebelik öncesindeben planlamadığım için öncesinde folik kullanmadım, şimdi verdi doktor. Siz de kullanıyor musunuz?
bende butun gun boyleyimGeceleri artan dayanılmaz hale gelen bir baş ağrım peşinden mide bulantısı. Yemek yiyemiyorum açım ama midem yememe müsade etmiyor. Sanki akşamdan kalma gibiyim.
Su bile içsem çıkartıyorum.
Evet canım o günki testim silikti ama bugün ki tamamen bembeyaz çıktıSanki o gün testini atmıştın silik vardı canım benmi yanlış hatırlıyorum canım
Benim geçen döngüde olmadı canım bu döngüde de 31 ağustosta görünüyor yarın regl günüm henüz olmadım. Benim de bi silik çıkıyo bi negatif çıkıyo belli değil henüz. Regl olma durumuna göre bakıcam ben de rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallahmrhba hayirli olsun oncleikle :) 3 agustos benim dogum gunum :) benimde testte silik cikti yrin kan verixem eger nasipse sanirim
bende agustos 15lerinde gorunuyor dogum tarihirabbim isteyen herkese nasip etsin ilk cocugum aralik 13 du iyiydi aslinda serin aerin yaz icin zor olmaz ins :)
amin insBenim geçen döngüde olmadı canım bu döngüde de 31 ağustosta görünüyor yarın regl günüm henüz olmadım. Benim de bi silik çıkıyo bi negatif çıkıyo belli değil henüz. Regl olma durumuna göre bakıcam ben de rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah
masallahMerhaba herkeseGüzel haberi bende dün aldım , Ocak’ta tüp bebeğe başvuracaktık rabbim mucizemizi verdi bize , inşallah sağlıkla ilerler Yumurtlama 5 aralıktı , adet tarihimde 18-19 aralıktı . 2 gün gecikmeyle öğrendim. Kan sonucum 106 çıktı kaşık ağrım ve bacak ağrım devam ediyor bir de aşırı gaz var şu an 4 haftalık görünüyor . Sizler doktora ne zaman gittiniz , kese ne zaman görünür acaba fikriniz var mi
Günaydın Kızlar Dr gittim bugun bebişim 10 mm olmus 7+1 günlük kalp atısını da aldık. inş saglıkla ilerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?