- 17 Ağustos 2019
- 7.503
- 8.194
- 198
- 29
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #2.701
Gerçekten şikayet etmek gerek canım sana bşey yapamadı uyanık davrandın bir başkasının başını yakabilir Allah iyilerle karşılaştırsınHatta doktorum dedı ki kürtaj zaten yapmazdım ilaçla düşürürdük oyle bi durum olsa diğer doktor ilk bana ilaçla düsürelım dedı sonrada kürtaja alalım patolojiye gonderırız dedı belkide rahımede zarar vercek hiç bi zaman anne olamıcaktımzaten canım cok mantıksızdı nasıl bılmez bir doktor haftayı ayarlamayı aklım almıyo bi de üstüne bana (normal bir kadın doğum) dondurulmuş embrıyolarını getır ben transfer yapayım dedı sanki tüp bebek doktoru. Şikayet edecegım doktoru. Tüp bebek doktorum 12. Haftaya kadar takıp edıcek şimdi beni
Allah korusun ya bazılarını anlamak o kadar zor kiKızlar dun kendı tüp bebek doktoruma gttım benı takıp eden diğer doktor kesınlıkle boş yere kürtaja alcakmış benı 7 haftalıksın diye tutturmuştu kendı doktorum dun için 5+6 sın dedı ve kesen bebek herşey gunune uygun dedı hatta bebegın kalp atımı bıle hafıften başlamış. Doktor secerken cok dikkatlı olun Allah korusun iyi ki uyanık oldum boşuna kürtaj olcaktım
Yapmıyor canım 12 haftaya kadar yapıyordu bende baştan bi doktorla başlım herşeyı bılsın diye dusundum ama işte bu seferde boyle olduAllah korusun ya bazılarını anlamak o kadar zor kisenin tüp bebek doktorun gebelik takibi yapmıyor mu? Acıbadem e gidiyordun öyle değil mi?
Aynen canım o yuzden şikayet edecegım başka birine bunları yapamasın.. dikkat edın diye yazdım hepımızın başına gelebılır Allah korusunGerçekten şikayet etmek gerek canım sana bşey yapamadı uyanık davrandın bir başkasının başını yakabilir Allah iyilerle karşılaştırsın
Allah korumuş gerçekten insanın basireti bağlanıyor bazen. Çok geçmiş olsunYapmıyor canım 12 haftaya kadar yapıyordu bende baştan bi doktorla başlım herşeyı bılsın diye dusundum ama işte bu seferde boyle oldu
Ben açken bulantinin da yanmanın da daha şiddetli olduğunu fark ettim. Ne kadar midem bulansam da bir seyler yiyorum hafifliyorBulantı ve mide yanması gercekten cok korkunc iğrenç bişey bu nedir yaaa üstüne iştahsızlık.
Kızlar benim Koku hassasiyeti çok vardı ilk hafta 10gün o azaldı baya göğüslerimin uçları içi çok acırdı o da geçti sadece göğüslerim çok şiş ve midem yanıyor yorulursam belim ağrır normal mi sizin göğüs ağrısı geçtimi
Ay Allah korusun ya. O kadar uğraş ver gözyaşı dök doktor kalbi atmıyor diye 5 haftalık bebeği kürtajla alacakmış az daha.Kızlar dun kendı tüp bebek doktoruma gttım benı takıp eden diğer doktor kesınlıkle boş yere kürtaja alcakmış benı 7 haftalıksın diye tutturmuştu kendı doktorum dun için 5+6 sın dedı ve kesen bebek herşey gunune uygun dedı hatta bebegın kalp atımı bıle hafıften başlamış. Doktor secerken cok dikkatlı olun Allah korusun iyi ki uyanık oldum boşuna kürtaj olcaktım
Aynen canım bende düşünüp duruyorum patates gaz yapar mı diyeAllah yardımcın olsun canım bende dün bir hevesle yaptığım salatayı bir kaşık alır almaz bıraktım soğan ağzıma geldi diye gazda çok var sanki hergun gaz yapacak şeyler yiyormusum gibi
Sanki yiyince daha cok bulanıp cıkarıcakmısım geliyor ne yiyosunuz mesela hıc bişey yiyesm yok belki fikir olurBen açken bulantinin da yanmanın da daha şiddetli olduğunu fark ettim. Ne kadar midem bulansam da bir seyler yiyorum hafifliyor
Kızlar dun kendı tüp bebek doktoruma gttım benı takıp eden diğer doktor kesınlıkle boş yere kürtaja alcakmış benı 7 haftalıksın diye tutturmuştu kendı doktorum dun için 5+6 sın dedı ve kesen bebek herşey gunune uygun dedı hatta bebegın kalp atımı bıle hafıften başlamış. Doktor secerken cok dikkatlı olun Allah korusun iyi ki uyanık oldum boşuna kürtaj olcaktım
Sanki yiyince daha cok bulanıp cıkarıcakmısım geliyor ne yiyosunuz mesela hıc bişey yiyesm yok belki fikir olur
Cok sagol canım inşallah hepımızden guzel haberler gelsin saglıkla alalım kucaklarımıza bebişleriCanim hayirli olsun. Böyle bir haber bekliyordum senden.
Kasıkta bende de oluyordu canim ama bu dediğim vajinada ki batma hissi..Oldumu sende hiç böyle ignelenme hissi.Benım transferımın başımdan beri sağ kasıgımda karıncalanma var canım ben ordan anlamıştım tuttugunu hala bile duz yatarsam sag kasıgımda karıncalanmalar oluyo bebekte o tarafa yerleşmiş sanırım
Sorma kuzum ya bi de tüp bebek doktoru olmadığı halde embrıyolarını getır ben transfer yapım dıyo ben orda kürtaj olcakmışım onu sındırmeye calışıyorum ne oldgnu bıle anlamadım kasap et derdınde koyun can derdındeAy Allah korusun ya. O kadar uğraş ver gözyaşı dök doktor kalbi atmıyor diye 5 haftalık bebeği kürtajla alacakmış az daha.
Bazı doktorlar kürtaja çok meraklı oluyorlar gerçketen anlamıyorum
Yok kuzum iğnelenme olmadı ama rahım genişliyodur ondan oluyodur herkesın bunyesı farklı cunku. Bende hep karıncalanma var ilk başlarda sordum cogu kişide karıncalanma yoktu bende korkmuştum ama artık alıştım hatta karıncalanma olmayınca korku gelıyo neden yok diyeKasıkta bende de oluyordu canim ama bu dediğim vajinada ki batma hissi..Oldumu sende hiç böyle ignelenme hissi.
Canım ben gebeliğimi ilk öğrendiğim hafta vajinada karıncalanma gibi şeyler hissettimKasıkta bende de oluyordu canim ama bu dediğim vajinada ki batma hissi..Oldumu sende hiç böyle ignelenme hissi.
Az önce yaptım yine silik çıktıİnşallah ben de sana dua edicem tatlım
Kıyamam yaa aynıyız simit yiyebilirmişim gibi geldi bugun alıyım . Bende aynı seyler ekstra olarak un tarhana çorbası limonluyarak oda biraz iyi gelmişti1 haftadir Simit ayva çubuk kraker ekmek zeytin portakal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?