2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;


  • Ankete Katılan
    302
Benimde ilk olacak 2 çeşitinde korktuğum yönleri var ama mümkün mertebe bunları düşünmek istemiyorum. Bebek için olmasa da o kadar zor yollardan geçtim ki sağlık için bi şekilde vücudum atlatacak biliyorum. İnşallah sende düşündüğün gibi gerçekleştirebilirsin doğumunu. Ama y.dışındaydın zorunlu kalmadıkça sezeryana alınmıyordunuz sanırım değil mi?
 
Çok şükür canım her şey yoluna giriyor daha da iyi olup birlikte de çıkacaksınız hastaneden inşallah
 
Evet ona ben de baktım kendi kendime yapamam oraya kadar uzanıp ama bi yolunu bulcaz artık
 
Hmm yok genelde sıvı nerdeyse benimki. Öyle topaklanma yaşamadımbilemedim yaşayan vardır ama
 
Hakkında hayırlısı olsun canım sonuçta hastanede emin ellerdesin. Güzel haberler alacaz inşallah
 
İzlemesem daha çok korkardım ama sezeryan isteme 7 kat kesiyorlar normal daha iyi gozuktu ama onda da merak ettiklerim var kendime de çok guvenemiyorum normal dogum için inşallah yanılıyorumdur

Canım en iyisi doktoruna güvenmek. Zaten dogum öncesi anestezi uzmani ve doktor konuşup karar veriyorlar senin psikolojin için ve bebegin sagligi icin en iyisine karar veriyorlar.
 
ilk hamileliğimde sancılarım geldiği gün, banu çiftçi nin doğumu karşılama egzersizleri, nefes alış verişi ve ıkınmayı anlattığı videolarda gördüklerimi yaptım. kolay bir doğum oldu. kesi çok olmadı vajinamda. ve ilk gün hafif sızladı. sezeryanı bilmiyorum ama burun ameliyatı olmuştum. o ağrıyla kıyaslanamaz bile. çok hafif sızlamam olmuştu. tabi bu benim doğum hikayem. herkesin kendine has oluyor. ama her zaman olumlu düşünmekte ve doğal yolu denemekte fayda var diye düşünüyorum.
 
Hemen o videoyu bulup izleyeyim çok teşekkür ederim canım inşallah benimki de bu kadar kolay ve kesisiz olur
 
Hakkında hayırlısı olsun canım sonuçta hastanede emin ellerdesin. Güzel haberler alacaz inşallah

Insallah canim artik doktorlarin verecekleri karara güvenmekten başka çarem yok. Doktorumu seviyorum. Tansiyon 17/10 olunca tansiyon hapi basladilar. 3 gün öncesine kadar hep düsüyordu tansiyorum. 8/4 _ 10/6 arasindaydi. 3 gündür böyle.
 
Kızlar size acil bişey sormam lazım bilgi sahibi olan lütfen cevaplasın kan sulandırıcı iğne ve coraspirin kullananlar kaçıncı haftada kesilecek denildi?
 
Kızlar size acil bişey sormam lazım bilgi sahibi olan lütfen cevaplasın kan sulandırıcı iğne ve coraspirin kullananlar kaçıncı haftada kesilecek denildi?
Ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum doğumdan bir gün önce keseceğiz dedi doktorum sezaryen olacağım, ilk doğumum sezaryen olduğu için
 
Bütün bu sorular benim de aklımdan çıkmıyor. Etkilenmeyeyim diye izlemiyorum yaklştıkça da tedirgin oluyorum. O normal doğumda atılan kesi beni çok telaşlandırıyor. Daha sonrasında tuvalet işleri
S Sarisinmelekk kızlar merak etmeyin normal doğumdaki o kesi kocaman bir şey değil.kucicik bir cırt hissediyorsun o kadar acımıyor bile uyuşturuyorlar.dikisler de 10 15 güne düşüyor eskisi gibi oluyor mucizevi bor şey yani.
 
kızlar önemli bişi soracagım. bugün adet agrısı gibi bi agrım var cok şekilde degil . 2 saat önce hissettim bir de şimdi. soluma yattım bebek elleriyle karnımın altına bayanvurdu hareket etti.
ters pozisyondaydı en son o yüzdem elleri dedim . ayak ve popo olunca daha kuvvetli hissediyorum.
birde soluma uzanırken popomun kemigi var ya cok kısa bir süre agrı girdi oraya.
belim falan agrımıyor ama korktum. yaşayan bilen biri varsa yazsın lütfen. erken dogum belirtisimi . yarın tam 34 olucam strese girdim
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…