- 18 Aralık 2020
- 739
- 962
- 29
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #22.321
BEn ece ismini çok seviyorum ama görümcemin kızının ismi diye koyamıyoruz. Kulağa çok kibar geliyor yaBen de bu ara Deniz Ece mi versek diyorum ama çok hevesli gelmiyor eşimin cevabı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BEn ece ismini çok seviyorum ama görümcemin kızının ismi diye koyamıyoruz. Kulağa çok kibar geliyor yaBen de bu ara Deniz Ece mi versek diyorum ama çok hevesli gelmiyor eşimin cevabı
Ay cnm 2 gündür bende yatınca nefes alamıyorum yetmiyor resmen 2 gündüm burun tikanikligi da basladi ama yatinca sanki bogazimda bir yuk bar zor nefes alıyorumKizlar selamlar ya iki gundur berbat nefes darligi cekiyorum ozellikle otururken . Cok is yapincada nefes nefese geziorm evde bebegin buyumesiylemi alakali baska bisi olabilirmi diye dusunmeden edemiorm
Çok teşekkür ederim canımAslında doktorum söyledi nst normal dedi dilersen yatış yapabiliriz dedi ama sancın olmadıgı için evde istirahatle geçirmeni tavsiye ederim en ufak birşeyde hemen yazarsın bana gelirsin hastaneye dedi ciğer geliştiriciyi tedbir amaçlı vuruldum işte durum bu umarım biraz daha bekler oğluşum
Bekler annesi bekler sen içini ferah tutÇok teşekkür ederim canımAslında doktorum söyledi nst normal dedi dilersen yatış yapabiliriz dedi ama sancın olmadıgı için evde istirahatle geçirmeni tavsiye ederim en ufak birşeyde hemen yazarsın bana gelirsin hastaneye dedi ciğer geliştiriciyi tedbir amaçlı vuruldum işte durum bu umarım biraz daha bekler oğluşum
Iki kiz cocugm var onlarda cok rahat gecirdim simdiki erkek benimde.Annemde ayni iki kiz bir erkek oda cok zorlanmis erkekte.Annemn tezini curutemedimAynı şikayetler mevcut benim de canım. Evet erkek bebegim. Bugün avmye gittim 2 saat 2 yıl gibi geldi valla yoruldum
Bugun bende agladim desem Allah yardimcmz olsun canimYa ben Ağustos sonu Eylül başı belirsiz annelerdenim. Şuan 30 un ortasındayım ve aynı durum bende de var bazen oturup ağlayasım geliyor .nefes yetmiyor. Nefessizlik tansiyonumu etkiliyor galiba.elim ayağım boşalıyor. Birde bebek pozisyonuna bağlı kaburga diyafram batması da eklenince
GünaydınGünaydın kızlar
Amin insallahÇok teşekkür ediyorum cevabınız için Ben de açıklık var nstde hafif minik sancı ama bel ağrım fena ve bebek baskısı, umarım hepimiz hayırlı vakitte alırız bebişlerimizi kucağımıza
Bence normal dogum oncesi ayrintili bir tetkik yapilmali. Ben garantici oldugum icin normal dogum istemiyorum.Kızlar ben daha önce hiç smear testi yaptırmadım. Doğumdan önce doktordan istesem yaparmı acaba. Dr. Banu çifçi yaptırılmasını önermiş. Sadece rahim ağzı kanserinemi bakılıyor yoksa hpv falan öbür hastalıklar içinde tarama yapıyormu. Şuanlık normal doğum gözüküyoruz hayırlısı olsun tabi de. Normal doğumla bakteri falan geçermi benim akıntım hiç bitmedi mantar ne ilaç kullansamda geçmedi. O tereddütte bıraktı şimdi beni ? Doğuma kadar geçmez hamile kaldım başladı kurtulamadım maalesef. Doğumdansonra geçer dedi doktor. Ama aklıma takılıyor bu durumda normal doğum risklimi acaba
Canimmm sakin ol Rabbim buyuk bebegin gelse de saglikla kollarina alacaksin Rabbimin izniyle....tum dualarim seninle ve bebisinle....guzel haberlerle donesin insallahKızlar merhaba erken doğum riski taşıyan arkadaşlar vardı hastanede yatanlar oldu aranızda yardımcı olursanız sevinirim. Dün kontrolüm vardı 1 cm açıklık oluşmuş belim ve kasıklarım ağrıyor nst normal çıkmıştı her ihtimle krşı ciğer geliştirici iğne yapıldı bugün de kalan dozlar vuruldu açıklığım hala 1cm ama bebeğin başı çok baskı yapıyor dediler elle muayenede heran gelebilirmiş şuanda ağrılarım arttı ve oğluşum durmuyor kafasıyla bastırıyor resmen ev de çığlık atıyorum fırlıcak gibi, hastane de kalanlara ne gibi bir tedavi uygulandı bana sadece serum tedavisi yapabiliriz dediler Allahım zamanında kavuştursun bebişlerimize
Merhaba cevabınız için çok teşekkürler. Şimdi bu işlemi yaptırmak için çok iyi bir doktor bulmam lazım, Samsun'dayim arayışa başladım. Maşallah siz kritik dönemleri atlatmıssiniz darısı benim başıma.M MadameMarieCurie merhaba kizlar evet benimde rahim kisaligim var 1.8cmile hastaneye girmiştim enfeksiyon oldugu için hemen halka takamadilar once enfeksiyon tedavisi gordum o sirada 0.8mm düştü rahim kisaligim 22+6h da halka taktılar hastaneden 18 gun sonra 1.8cm yukseldiginde cikmistim ama yukseldigi icin fazla rahat davrandim 0.3mm dustu hastanede bir 20 gun daha kaldim ciger gelistirici falan vurdular 0.3mm ile 20 gun sonunda yine evime geldim 3 haftadir evdeyim. :) suan rahim agzi yine uzadi 2 hafta once 1 cm gecen cuma doktordaydim 1.5cm ya uzamis korkulacak birsey yok. Serklaj kucuk haftalarda yapilan birseymis 22/23 haftadan sonra sadece halka tavsiye ediyor burdaki doktorlar gec kalinmis oluyor serklaj icin (en azindan doktorlar oyle soyluyor) .
benim icin 1.5cm suan cok cok iyi 0.3mm den yukseldigi icin zaten rahim agzi kisalip uzayabilen birsey oldugu icin bence halka isteyin :) olmuyorsa yatarak gecirin serklaj nasil birsey bilmiyorum ama halka tavsiye ederim :)
Benim doktorumun anlattığı ve araştırdığım kadarıyla gebelik zehirlenmesinde bebek kordondan yeterince beslenemiyor ve ölçümleri geride kalıyor. Bebeğiniz önden gidiyorsa ki benim de öyle demek ki besleniyor. Gebelik zehirlenmesi olmasa bile tansiyon başlıbaşına problem olabiliyor diye biliyorum. Zaten çok az zamanınız kalmış, hiç endişe edip tansiyonunuzu daha da tetiklemeyin. Ki doktor ciddi birşey görseydi ilaca başlardı. İçinizi ferah tutun. Benim daha 8 haftam var ve bu süreçte moral gerçekten önemli :) İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız.Çok teşekkür ederim inşallah benimki de kontrollü bir iekilde devam eder.Bebeğin gelişimi suyumun az olmasına rağmen 1 hafta önden gidiyor ödem sorunum da hiç olmadı sadece tansiyon ve idrar işte Umarım Cuma günü protein vs çıkmaz da içim rahat devam eder.36’yı görsem rahatlayacağım son 3 hafta
İnşallah sizde atlatacaksınız hiç korkma sıkıntı stres daha çok etkiliyor geçen 0.3mm rahim kisaligiyla 2 defa çarsıyı 2 buyuk marketi turladım yani stres sikinti panik yorumekten daha cok etkiliyor ama olabildigince yatakta kalmaya calis :) haftalarin kucuk ben 30 u atlatım diye bi rahatlama geldi 32 yi atlatinca daha da saldim bugun 33+0 olduk su 35 bi gelsem benim icin tamamdir sizde en azindan 28h yi atlatsaniz rahatlarsinizMerhaba cevabınız için çok teşekkürler. Şimdi bu işlemi yaptırmak için çok iyi bir doktor bulmam lazım, Samsun'dayim arayışa başladım. Maşallah siz kritik dönemleri atlatmıssiniz darısı benim başıma.
Gerçekten benimde ilk hedefim 28'i atlatmak sonra 32 ve 34 gideriz ins hep olumlama yapıp pozitif düşünüyorum. Şuan 19-20 mm dedi Dr.İnşallah sizde atlatacaksınız hiç korkma sıkıntı stres daha çok etkiliyor geçen 0.3mm rahim kisaligiyla 2 defa çarsıyı 2 buyuk marketi turladım yani stres sikinti panik yorumekten daha cok etkiliyor ama olabildigince yatakta kalmaya calis :) haftalarin kucuk ben 30 u atlatım diye bi rahatlama geldi 32 yi atlatinca daha da saldim bugun 33+0 olduk su 35 bi gelsem benim icin tamamdir sizde en azindan 28h yi atlatsaniz rahatlarsiniz
Geçmiş olsun canım. Ben 1 cm açıklıkla 4 haftadır geziyorum çok şükür doğurmadım. Açılma olduğu zamanlar 80lerde şancı çıkıyordu eve yolladılar. Serum tedavisi de yapılabilir sancılar için ama açılma için malesef yapacak bir şey yok devam etmesini önleyebilirler sadece progestanla falan.Kızlar merhaba erken doğum riski taşıyan arkadaşlar vardı hastanede yatanlar oldu aranızda yardımcı olursanız sevinirim. Dün kontrolüm vardı 1 cm açıklık oluşmuş belim ve kasıklarım ağrıyor nst normal çıkmıştı her ihtimle krşı ciğer geliştirici iğne yapıldı bugün de kalan dozlar vuruldu açıklığım hala 1cm ama bebeğin başı çok baskı yapıyor dediler elle muayenede heran gelebilirmiş şuanda ağrılarım arttı ve oğluşum durmuyor kafasıyla bastırıyor resmen ev de çığlık atıyorum fırlıcak gibi, hastane de kalanlara ne gibi bir tedavi uygulandı bana sadece serum tedavisi yapabiliriz dediler Allahım zamanında kavuştursun bebişlerimize
Ben ilk bebeğimde oda yapmıştım onun bir kısmını da kızıma ayiracagim kullansin iki kardeşGünaydın herkese…Bebek eşyalarını koymak için nasıl dolap aldınız
Günaydın ilk etapta oda yapmayacağım için ikeadan 2 adet yüksek şifonyer aldım.Çekmece ve organizer daha çok kullanıldığı için bu şekilde tercih ettimGünaydın herkese…Bebek eşyalarını koymak için nasıl dolap aldınız