2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kizlar spinal sezeryan olmayi düşünen var mi..
Ben ilkinde olmustum bir sorun yasamadim Allaha şükür..
Ama bunda biraz korkuyorum nedense..
Genel anestezinin iyi yönleri nedir bilen var mi..

Arkadaslar merhaba...kovid asisi olan varmi aranizda?biontech ozellikle...olan varsa yan etkisi yasadiniz mi acaba ?meslek olarak bize sira gelmis de doktorum ozellikle biontech ol dedi ama bi yandan korkuyorum cok bebegime etkisi olurmu diye
Ben oldum hatta 2. Dozunu sali gunu olucam
Benim esim doktor hem esim istedi uzun suren arastirmalari sonucu olmami
Hem bir cok hocasina fikir danisti hem kendi doktorum istedi hepsi de ozellikle sinovac olmami istedi ben de 1 ay kadar once ilk dozumu oldum
Benim yakin cevremde 2 hamile covid yuzunden öldü biri 3 aylik hamileydi biri 7 aylik 7 aylik olanin bebegi yasiyor
Maalesef covidin şakası yok o yuzden
Bi de aşı bitmiycek simdi hamileyken sinovac olursun sonra 3. Asini falan istedigin asidan olabilirsin dediler

Z Zerenneval , @Saricivcivim1 sizler nasılsınız bebişler nasıl?
Bebiste buyuk bi problem yok simdilik umutluyuz biraz etraftan duyanlar basina gelmişler ariyor moral oluyor oda her gun dr u arayip bilgilendiriyor kucuk olmasi disinda bi riski yok dedi bugun. Ben de iyilesmeye calisiyorum dikisim fazlaca buyuk diger sezeryanlilardan sebebini bilmiyorum bilen varsa yazsin lütfen.Gobegimin bi ucundan ucuna kesi var. Hâlâ zor yuruyorum yarin 1 hafta olacak

kızlar belkş hatırlarsınız. geçen ellerim siyahlaşmıştı. 3 tane kadın doğumcu , 2 tane kalp ve damar doktoru kontrolü ardından sıkıntı yok corasprini bırak demişlerdi.
bir tane öylesine gittigim kadın dogum doktoru coraspirini neden bırak demişler bir kalp damar cerrahisine görün ve ultrason cektir öıtlaka belki igne bile gerekir dedi.
ve tesadüfen gittigim özelde sırf hemen ultrason cektirebileyim diye gittigim doktor kan testleri yaptı ve kanımda pıhtı oldugunu ve aslında o gün pıhtı attıgını ama kılcal damarlara ulaştıgını bazı durumlarda beyne ve kalbe de atabilecegini söyledi.
gecmişte kalpten ameliyat oldugumu da söyleyince pıhtılaşma için igne yazdı. ve taşikardim oldugu için holter taktılar .
ve doktor dedi ki bu degre göre pıhtı ilacını ömür boy mu yoksa gebelikte mi kullanacaksın sadece ona karar verecegiz dedi.
demem o ki 1 degil en az 3 doktora görünmek lazım bu ülkede .
defalarca tüp bebek oldugunu söylememe ve sıkıntı yoksa igne kullanmak istedigimi söylememe ragmen bunlar oldu.
şuan pes etmeyip doktora ısrarla gittigim için şükrediyorum. bu zamana kadar corasprin kullanıyordım kullanmazsam ne olacaktı acaba .
archerwoman eşine de teşekkür ederim o da illa bi doktora görünsün ne olur ne olmaz demişti.

Masallah canim. Bende bugün ultrasonda burnunu kocaman gördüm. hiç durmadan 2 elini açıp aćıp kapatiyordu. Hemşire bu kız dansçı olacak galiba dedi.
Bende canlisini gordum dün benimkinin de burnu büyük .Buyuk kizim estetik yaptirmisti burnunu esimle güldük bunun burnunada bi 10 bin bayilacaz mecbur diye . Birazda ödemi vardi yavrumun ama cok tatlı minikler

Canım ben ordaki doktorlar bırak dedi dedin ya bana bunu eşime söyledim, eşim niye bırakıyor ya bırakmasın diye sorgulamıştı ama biz burdan sadece konuşuyoruz ordakiler seni takip ediyor diye işlerine karışmayalım demişti eşim sonuçta tek bir şeye bakarak buradan yorum yapamayız diye.. çok çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın inşallah

bende zatn düşününce plt degerinin cok düşük olmadıgını ve en azından 32 e kadar corasprin kullanmam gerektigini düşününce sadece 1 güm atmamıştım sonra attım hep.
doktorlara neden bırakıyorum deyimce mantıklı acıklama da yapamıyor . belki ondan olmuştır diye sacma sapan yorumlar

Bu kızarmalar 1 hafta içinde başladı benim de boydan boya bir kızarık çatlak yok ama bir kaç yer çatlamaya başlıyor farkettim

Ben yaptırdım herhangi bir yan etki yapamadım. Benim de doktorum mutlaka yaptır demişti o da Biontech önerdi. İkinci dozu haziran sonunda olacağım. Ben de tedirgin oldum ama güvenmeyi seçtim. Allah korusun bebeklerimizi

Kesinlikle bir doktorla ilerlememek lazım. Çok çok geçmiş olsun

Ah ah yeterince tetkik yapmadan konuşulmaz işte iyi ki tetkiklerini yaptırdın seni de oğlunu da Allah korudu

Peki yan etkileri oldu mu siz de ?benim de doktorum ozellikle sinovac olma dedi..dedim hocam varmi dahabonce olan evet dedi ozellikle ogretmen hastam coktu ve hepsine de onerdim hepsi de oldu dedi...biontech en iyisi dedi..digeri secenek ise zaten olma dedi bi etkisi pek olmuyor dedi...kafam karisik ama yine de randevumu aldim..saglik olursa yarin gece vurulcam

Yaa saglikla olsun yapam birini bulmak insani cok rahatlatiyor..cok sukur bi yan etki de yasamamissiniz ben de yarin ilk dozumj olacagim nasip olursa...saglikla olsun bebislerimiz insallah..Rabbim korusun onları

Hayor hicbir yan etkisi olmadi
Benim doktorum esim esimin prof hocalari hepsi sinovac harici asla vurulma onlar canli aşı canli aşı olamazsin hamileyken dediler ve esimin 3 tane hamile doktor arkadasida sinovac vuruldu bunlardan biri kadin dogum uzmani

Bende canlisini gordum dün benimkinin de burnu büyük .Buyuk kizim estetik yaptirmisti burnunu esimle güldük bunun burnunada bi 10 bin bayilacaz mecbur diye . Birazda ödemi vardi yavrumun ama cok tatlı minikler

Yerim onun burnunu. Valla bizim kızda bir estetik ister gibi duruyor.

Kızlar bu arada doktor coraspini biraktirdi. Oksapar devam edeceğiz dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…