2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

Canlarım dün bebeğimi kaybettim, kontrolümde bebeğimin kalbinin 3-4 gün önce durduğu anlaşıldı,:14::14::14: dr.um acil olarak müdahleye aldı beni... Rab'bim herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin... Sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır, hiç bir zaman hakkınızı ödeyemem, kendinize iyi bakın, hepinizi çok ama çooook öpüyorum... :16::16::16: En kısa zamanda görüşmek üzere... :58::58::58:

Canım cok gecmiş olsun ne diyecegimi nasıl konusmam gerektigini inan bilemiyorum bi annnnn ama kendine dikkat et saglık olsun yeterki canım demekki hayırlısı buymus tatlım

beyazgala... canim cok üzüldüm yaaa :14::14::14::14: üzme kendini tatlim ne olur.. dikkat et kendine yine hamis kalcaksin allahin izniyle

Canlarım dün bebeğimi kaybettim, kontrolümde bebeğimin kalbinin 3-4 gün önce durduğu anlaşıldı,:14::14::14: dr.um acil olarak müdahleye aldı beni... Rab'bim herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin... Sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır, hiç bir zaman hakkınızı ödeyemem, kendinize iyi bakın, hepinizi çok ama çooook öpüyorum... :16::16::16: En kısa zamanda görüşmek üzere... :58::58::58:

yaa ne dicem bilmiyorummm.. cok fena oldum ben. Allah yardımcın olsunnn.. birdaha yaşatmasınn.... ne olur kendine mukayyet ol.. en kısa zamanda tekrar meleğine kavusmanı diliyorummm.

benimde ilk hamileliğimdi çok mutluydum ama 6 haftalıkken işte persembe günü 1 martta düşürdüm o günden beri çok mutsuzum resmen bunalıma girdim Allahım bu acıyı hiçbir insana yaşatmasın çok zor hayallerim vardı hiçbiri olmadı ekimde doğacaktı bebeğim

benimde ilk hamileliğimdi çok mutluydum ama 6 haftalıkken işte persembe günü 1 martta düşürdüm o günden beri çok mutsuzum resmen bunalıma girdim Allahım bu acıyı hiçbir insana yaşatmasın çok zor hayallerim vardı hiçbiri olmadı ekimde doğacaktı bebeğim

Allah yardımcın olsun canımm.. cok üzüldüm.. bidaha tekrarlanmaz inşallahh..

kızlar aşk olsun size yaaaa :14::14::14:
hepiniz toplanmışsınız bu siteye haberde vermiyonuz aşk olsun :43::43::43::43:
ben ne yapayım sızı saçınızı başınızı yolayım mı :20::20::30::30::30:
:25::25::25::25: küstüm küstüm işte siz benı istemiyorsunuz :25::25::43::43::43:

caNIM BENİM çok geçmişş olsun hem sana hem de eşine,Allah kısa zamanda bu duyguyu sana yaşatacaktır canım umudunu hiçbir zaman yitirme, Kendine çok iyi bak

canımm seninle aynı şeyi yaşayan biriyim bende..çok ama çok üzüldüm..kelimelerle ifade edemiyorum..sayfaya bi bakayım dedim kahroldum resmen..kalp durması kan pıhtılaşmasından kaynaklanıyor, doktorundan mutlaka genetik testlerini iste, mutasyonların olabilir canım..Allahım sabır versin..hayırlısı önemlidir her zaman, bunda da bir hayır vardır mutlaka..inşallah sağlıklı bir evlat nasip etsin tekrar sana..

canım bir gün gecince ilk idrarla yaptım cok cok silikti ben ble zor grdm ögleden snra hastanede baktırdım idrarda cıkmadı
kandada bakamıyorlar burada bir test daha var elimde pazartesi hastaneye gtmeden yapacgım dgerinide

canım bir gün gecince ilk idrarla yaptım cok cok silikti ben ble zor grdm ögleden snra hastanede baktırdım idrarda cıkmadı
kandada bakamıyorlar burada bir test daha var elimde pazartesi hastaneye gtmeden yapacgım dgerinide

hadi hayirlisi canim yaaaaaaaaaaaaaaaaa insallah koyusunu da görürsün hadi bakalim :52::52::52::52:

Back