- 15 Ekim 2019
- 6.087
- 13.824
Bende duydum onu arastirip dogru cikanda var yanilma payida varramzi teorisini bileniniz var mı? ilk haftalardaki ultrason görüntüsünden cinsiyet tahmini yapılıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende duydum onu arastirip dogru cikanda var yanilma payida varramzi teorisini bileniniz var mı? ilk haftalardaki ultrason görüntüsünden cinsiyet tahmini yapılıyor
Kız Mı? Oğlan Mı? araştırdım bunu buldum . Ama ben daha bebeği bile görmedim valla onu nasil anlayacagizSen biliyor musun
bebegin kesedeki yerine göre tahmin yapılıyor canım soldaysa erkek sağdaysa kız sanırımSen biliyor musun
4. Bebek mi geliyorhamilelerde oluşuyormuş ya çok ilginç ben 3 hamilelikte de böyle birşey görmemiştim çok şaşırdım
Hoşgeldiniiiz sağlıkla gelsin bebişinizSelamm❤ bende temmuz annesi oluyorum sanirim beni de ekleyebilir misiniz
E gayet normal değilmi annesi. Bebiş büyüyor.Kilo almamışım ama göbeğim şişmeye başladı sanki şimdiden normal mi bu acep
Sezeryan doğumda 1 veya 2 hafta önce alınıyor. 13 temmuz beklenen ama tahminimce 5 i 6 sı alınır gibi geliyor bana.Gebeliklerin sadece %5 i beklenen doğum tarihinde doguyomus diye okudum doğruysa muhtemelen temmuz başında olanların Haziran sonunda doğum yapmasi yüksek ihtimal gibi ne düşünüyorsunuz
Hiç duymadım. Nasıl oluyor o.ramzi teorisini bileniniz var mı? ilk haftalardaki ultrason görüntüsünden cinsiyet tahmini yapılıyor
Akşam yatarken vajinalde alabilirsin. Aynı hapı hem ağızdan hem vajinal kullanabiliyorsunuz.Progestan bas dönmesi yapıyor ben de kullaniyorum 1 haftadir içtikten 1 saat sonra bulutların üstünde uçuyorum, soyleyeceklerimi toparlayamiyorum .Garip bir kafa
İgneden sonra bende de bir kac damla daha gelmisti ilaca basladim ertesi gun kesildi kanamam
Şimdi ilk kızımda ki ultrason kagıdı A baktim ama anlayamadım ama Çin takvimi kızımda dogru cıkmıştı bu gebeliğimde de kız dio hayırlısı tabi hayırlı evlat nasip etsin özürsüz kusursuz saglık sıhhatli eli ayağı düzgün akıllı fikirli olsun aminramzi teorisini bileniniz var mı? ilk haftalardaki ultrason görüntüsünden cinsiyet tahmini yapılıyor
Soldaysa kız sağdaysa erkek değilmiydi yaa bende devreler yandıbebegin kesedeki yerine göre tahmin yapılıyor canım soldaysa erkek sağdaysa kız sanırım
Progestani vajinadan kullanmanızı tavsiye ederim hap olarak içmeyin hem direk bebeğe gidiyor hemde yan etkilerini göstermiyorProgestan bas dönmesi yapıyor ben de kullaniyorum 1 haftadir içtikten 1 saat sonra bulutların üstünde uçuyorum, soyleyeceklerimi toparlayamiyorum .Garip bir kafa
İgneden sonra bende de bir kac damla daha gelmisti ilaca basladim ertesi gun kesildi kanamam
Benim 2. Çocuğum kilom 71sizin kaçıncı bebek? birde kilonuzu yazar mısınız tabloda eksik kaldı
benim de kalp atışı randevum yarın inşallah güzel haberlerle döneriz canım. çevreyi takma bosverBenim randevu da yarın hanımlar kalp atışını duyamıycam diye baya stresliyim. Bir de 2 hafta önce keseyi gördüğümüzde şekilsiz uzunca bir şeydi inşallah düzeltmiştir kafayı popoyu
Allah herkesin gönlüne göre versin çevrenin baskısı daha da strese sokuyor insanı. Halamın 3 ay önce evlenen gelini hamileymiş durup durup bana da soruyor hadi sende bir şey yok mu diye fırça çekicem bir gün
ramzi teorisini biliyor musunuz? belki de öyledir ben çok iyi bilmiyorumSoldaysa kız sağdaysa erkek değilmiydi yaa bende devreler yandı
Kız Mı? Oğlan Mı? araştırdım bunu buldum . Ama ben daha bebeği bile görmedim valla onu nasil anlayacagiz
Benimki böyle duruyorbebegin kesedeki yerine göre tahmin yapılıyor canım soldaysa erkek sağdaysa kız sanırım
bu teoriye göre erkek canımBenimki böyle duruyor
4. gibi gözükse de ilk bebek geliyor diğerleri sağlıksız bebeklerdi, düştüler maalesef.4. Bebek mi geliyor
Hoşgeldiniiiz sağlıkla gelsin bebişiniz
E gayet normal değilmi annesi. Bebiş büyüyor.
Sezeryan doğumda 1 veya 2 hafta önce alınıyor. 13 temmuz beklenen ama tahminimce 5 i 6 sı alınır gibi geliyor bana.
Hiç duymadım. Nasıl oluyor o.
Akşam yatarken vajinalde alabilirsin. Aynı hapı hem ağızdan hem vajinal kullanabiliyorsunuz.
İlle de temmuz diyosun temmuz anneleri olarakhaftasıyla uyumluydu ozaman 6 haftalıktım
Benim sezeryan olacağı için haziran sonu dedi doktor bende 1 temmuz olsun dedim bakarız dedi :)))
Vay be ben hep kız hissediyorum ama kız kıyafetleri daha güzel erkeklerden bi de instagram kayıtlarım prenses elbiseleriyle dolubu teoriye göre erkek canım
Allah gönlüne göre versin canım belli olmaz bakalım sağlıklı olsunlar daVay be ben hep kız hissediyorum ama kız kıyafetleri daha güzel erkeklerden bi de instagram kayıtlarım prenses elbiseleriyle dolu
Bakalım dogruluk payı nekadar mış 3. Ayında belli olucakVay be ben hep kız hissediyorum ama kız kıyafetleri daha güzel erkeklerden bi de instagram kayıtlarım prenses elbiseleriyle dolu
Son 1 ay Sağlıkla gelsin, hayırlı olsun da ne olursa artıkBakalım dogruluk payı nekadar mış 3. Ayında belli olucak