Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Aaa banada dediler rahimde 2 cm parça kalmış kan yani kurtaj sonrasi kontrolde. ama adet olunca akar dedi bi daha kontrole gitmem lazım yada bu ay hamile kalmamam lazım kötü bişey olduğunu bilmiodum ya hamileysem :silah:

Canim olsaydi o zaman olurdu sorun avuc avuc kan topaklari geldi ve cok sancili dinmeyen agrilarim vardi. Ilk kurtajdan 5 gun sonra oldun ikinciyi. Bence doktora git tekrar muane ol saglik riske atilmaz . Benimki istisna nadiren olurmus boyle . Korkma doktorun haklidir gitmistir seninki ama yinede tekrar kontrole git

Eveeet bayanlar ben grldim yani TKB yani topik kurul baskani yani kurucunuz yani ustadiniz yani bir tanecik sevgiliniz yani askiniz yani caniniz cananiniz yani yol gostericiniz... Saygilar:KK59:

Hoşgeldin nerelerdeydin neler yaptın
Aah Sarosuumm yine sen varsin hemen cvp veren iyi ki varsin. Hayat gailesi iste firsat bulup giremiyordum. Bide benim tlf nokia lumia tam 3.5 sene kullandim hey maasalah. Kk uygulamasi yoktu onda. Smiley ler cikmiyordu. Buraya girip yazmak cok zordu. Artik telefonum emekliye ayrildi yeni telefona gectim hemen kk uygulamasini indirdim. Bundan sonra rahatca girebilirim. Sen nasilsin calismaya devam mi

Canim cok luppo ister
Bir isirik bile yeterrrrr
Nolur nolur nolurrr
Luppoyu bana verrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:KK75:

:hamarat:milfoyden gozleme yaptim kahvaltiya kizlar buyurun cay da hazir. Ama sallama cay yaptim beee birisi ciksa da demleme yapsa

Aah Sarosuumm yine sen varsin hemen cvp veren iyi ki varsin. Hayat gailesi iste firsat bulup giremiyordum. Bide benim tlf nokia lumia tam 3.5 sene kullandim hey maasalah. Kk uygulamasi yoktu onda. Smiley ler cikmiyordu. Buraya girip yazmak cok zordu. Artik telefonum emekliye ayrildi yeni telefona gectim hemen kk uygulamasini indirdim. Bundan sonra rahatca girebilirim. Sen nasilsin calismaya devam mi

Heeee benden başkası yok görüyonmu

Gel ben sana demleme çay yaparım

Ege nasıl okula gidiyomu

Şu an disaridan yaziyorum. Hava cokk soguk oglan evde sıkildı. Camdan arkadasini gordu. Disari kacti. Bende pesinden montla kostum. Simdi de arkadasiyla kosusuyorlar bende kuytu kosede bariniyorum:p

X