- 10 Ağustos 2016
- 504
- 274
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eveeet bayanlar ben grldim yani TKB yani topik kurul baskani yani kurucunuz yani ustadiniz yani bir tanecik sevgiliniz yani askiniz yani caniniz cananiniz yani yol gostericiniz... Saygilar
Aah Sarosuumm yine sen varsin hemen cvp veren iyi ki varsin. Hayat gailesi iste firsat bulup giremiyordum. Bide benim tlf nokia lumia tam 3.5 sene kullandim hey maasalah. Kk uygulamasi yoktu onda. Smiley ler cikmiyordu. Buraya girip yazmak cok zordu. Artik telefonum emekliye ayrildi yeni telefona gectim hemen kk uygulamasini indirdim. Bundan sonra rahatca girebilirim. Sen nasilsin calismaya devam miHoşgeldin nerelerdeydin neler yaptın
Aah Sarosuumm yine sen varsin hemen cvp veren iyi ki varsin. Hayat gailesi iste firsat bulup giremiyordum. Bide benim tlf nokia lumia tam 3.5 sene kullandim hey maasalah. Kk uygulamasi yoktu onda. Smiley ler cikmiyordu. Buraya girip yazmak cok zordu. Artik telefonum emekliye ayrildi yeni telefona gectim hemen kk uygulamasini indirdim. Bundan sonra rahatca girebilirim. Sen nasilsin calismaya devam mi
Sagolasin canimm ellerine saglik.Heeee benden başkası yok görüyonmu
Gel ben sana demleme çay yaparım
Ege nasıl okula gidiyomu