Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Eveeet bayanlar ben grldim yani TKB yani topik kurul baskani yani kurucunuz yani ustadiniz yani bir tanecik sevgiliniz yani askiniz yani caniniz cananiniz yani yol gostericiniz... Saygilar:KK59:
Hosgeldin başoooo den geldin guller acti:KK36:

Gelin da cay icelin kizlar.
Sevoos saros deroos beydoos belinaysu kirazeros nazooo:KK61:

Hani sen sallama icmezdin :110:

Sevo herif bana android aldi ya . hemen uygulamayi indirdim. Ohh iki arada bi derede girip yaziyoru. Smileyler falaaan gırla:KK71:

3.5 sene once nokia lumia yi aldigu gibi yine kendisi almis surpriz yapmis. Ay oek sever surprizleri. Ben isterdim ki kendim seciyim telefonumu yaa

Bu arada ikinci yavrucak icin calismalara basladik. Tabi buna calisma denirse. Korunmayi biraktik. 2 aydir. .
Aman zaten ben oyle hopp diye hamile kalan biri degilim. Belki de diyorum başka cocugum olmaz:işsiz:

Bu arada ikinci yavrucak icin calismalara basladik. Tabi buna calisma denirse. Korunmayi biraktik. 2 aydir. .
Aman zaten ben oyle hopp diye hamile kalan biri degilim. Belki de diyorum başka cocugum olmaz:işsiz:

bende yoktum bir süredir yoruldum bu konulardan yıprandım uzak kalmak stedim bu gün esk bir arkadaşla kk den konuşunca yazdım buraya

Eskiden ne kadar çok giriyormuşuz resmen dağıldık paramparça olduk her birimiz bi tarafa savrulduk:KK70::KK70::KK70:
Smileyleri sizden daha çok özledim:KK70::rolleyes::confused::skandal:

Bitkisel yollara başlıycam bi on beş gün hayıt otu içtim şuan bıraktım eşimde sperm sayısı azlıgı war bendede biraz hormon bozuklugu var bana yardımcı olabilecek olan warmı

X