• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

maaşallah sizeee allah ım esirgesin...:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: Hazırlıklar yapılıyo ohhhh missss:21::21::21::21:güzel isim cemre :34:baktım sanemin anlamınada ii yapmışsın elemekle ;) adıyla yaşasın fıstık sağlıklı bi şekilde analı babalı :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar:benda hep ada istiodum hayırlısı bakalım...işler yoğun aralık ayı malum:50::50::50:ama zevkli güzel gidio...kayınpederim aynı cnm iyi ama eskisine göre daha ii konuşuo falan azcık...karnı şiş ödem oldu sanırım...öle işte bendende...buarada ev almaya karar verdik ev bakıp duruom netten bakalım ne zaman kısmet olcak...bian önce alsak ii olur ama boşa kira veriozz çünkü...öpüldün cnmmmm:54::54::54::54:

saol teyzesi.başladık hazırlıklara işte yavaştan yavaştan yapıoz.saol cemre ısmını bende cok sevıyorum.evet sanem pur demekmıs oyuzden eledım hemencik:)
kayınpederininde iyi olmasına sevındım canım.inşallah karnının şişiliğide gecer.

Ayy aralık ayıoı evet aynı dert bizdede var.yıl sonu muhasebeler felan:(:(:
Hayırlısı olsun kuzum gönlune gör ebır ev almayı nasıp etsın rabbim.

saol teyzesi.başladık hazırlıklara işte yavaştan yavaştan yapıoz.saol cemre ısmını bende cok sevıyorum.evet sanem pur demekmıs oyuzden eledım hemencik:)
kayınpederininde iyi olmasına sevındım canım.inşallah karnının şişiliğide gecer.

Ayy aralık ayıoı evet aynı dert bizdede var.yıl sonu muhasebeler felan:(:(:
Hayırlısı olsun kuzum gönlune gör ebır ev almayı nasıp etsın rabbim.

aminnnnn cnmm çok saol....bu sefer muhasebeyle alakam yok ama defter mühürlüom bol bol :)) alışmaya çalışıom bayağ hızlandım ama:D...kendine çok ii bak ...bu ay giremeyebilirim fazla gece 12 ye kadar falan çalışıcaz ayın 14-15-17-19-22 sinde...oyyy oyyyy bakalım napcammm öpüldünüzzzz hepinizzzz:54::54::54:

aminnnnn cnmm çok saol....bu sefer muhasebeyle alakam yok ama defter mühürlüom bol bol :)) alışmaya çalışıom bayağ hızlandım ama:d...kendine çok ii bak ...bu ay giremeyebilirim fazla gece 12 ye kadar falan çalışıcaz ayın 14-15-17-19-22 sinde...oyyy oyyyy bakalım napcammm öpüldünüzzzz hepinizzzz:54::54::54:

canımm ohhh defeter mühürlemek harıkaymıs muhasdeben daha ıyıdır.
Allah kolaylık versın canımcım gece 12lere kadar çalıscanız.bende öptüm cok kendıne dikkat et

kızlarr günaydınn bayadır giremedimm aysunnn çok özledimm seniiii....
kendini işe vermişsin bakıyorum sen iyi olda gerisi boşş :))
bizde gün sayıyoruz 1 aydan az kaldı oğluşuma Efeme kavuşmama heyecanla bekliyoruz artık hazırlıklar bittti beyfendinin keyfini bekliyoruz herşey yolunda Allaha şükür cumartesi kontrolümüz var bakalım doktor ne dicek nekadar olmuş oğluşum :))

kızlarr günaydınn bayadır giremedimm aysunnn çok özledimm seniiii....
kendini işe vermişsin bakıyorum sen iyi olda gerisi boşş :))
bizde gün sayıyoruz 1 aydan az kaldı oğluşuma Efeme kavuşmama heyecanla bekliyoruz artık hazırlıklar bittti beyfendinin keyfini bekliyoruz herşey yolunda Allaha şükür cumartesi kontrolümüz var bakalım doktor ne dicek nekadar olmuş oğluşum :))

tubişimmmm bendeözledm walla kaptırdım kendimi işee...bayağ yoğun bi aralık ayı geçecek benim için...Efe beyin keyfin bitmesined az kalmış... llahım sğllı sıhhatlı doğmayı nasip etsin...sanada doğurmayı tabi kuzucummmm :29::29::29:be 12 kasımda adet olmuştum ya uzun bi gecikmeden sonra daha olmadım bekliomm...testte yapmıom ymurtlamadığım için böle olmuştur öyle düsünüom..öpüldün kuzucummm :54::54:

tubişimmmm bendeözledm walla kaptırdım kendimi işee...bayağ yoğun bi aralık ayı geçecek benim için...Efe beyin keyfin bitmesined az kalmış... llahım sğllı sıhhatlı doğmayı nasip etsin...sanada doğurmayı tabi kuzucummmm :29::29::29:be 12 kasımda adet olmuştum ya uzun bi gecikmeden sonra daha olmadım bekliomm...testte yapmıom ymurtlamadığım için böle olmuştur öyle düsünüom..öpüldün kuzucummm :54::54:

ahh cnm yaa malum aralık dimi hiç sevmiyorum sene sonlarını senenin tüm yükü aralıkta toplanıyo çok yorma kendini kuzum :))
evet cnm baya az kaldı kavuşmamıza herşeyi hazır artık gün sayıyoruz :)) aminnn kuzumm inşallahhh ... cnm benim aklım hep sende en kısa zamanda sendende güzel haberler almayı bekliyorum bizi habersiz bırakma olurmu ... bende seni çok çok öpüyorumm ...

evettt cumartesi gittim Efemi gördüm Allaha şükür herşey yolundaaa kuzucumm 2900 olmuş bu gidişle 4 kilo bi tosun doğurucam nasıl çıkıcak bilmiyoom ama :)) herşey yolunda Allaha şükür artık kontrollerimiz 10 günde 1 e düştü nst ye girdim kalp atımları iyi sancım yok :)) artık hayırlısıyla oğlumun keyfinin gelmesini beklicem herşeyi hazır :)) işte öleee bizden haberler bu kadar :))

ahh cnm yaa malum aralık dimi hiç sevmiyorum sene sonlarını senenin tüm yükü aralıkta toplanıyo çok yorma kendini kuzum :))
evet cnm baya az kaldı kavuşmamıza herşeyi hazır artık gün sayıyoruz :)) aminnn kuzumm inşallahhh ... cnm benim aklım hep sende en kısa zamanda sendende güzel haberler almayı bekliyorum bizi habersiz bırakma olurmu ... bende seni çok çok öpüyorumm ...

evevttt özledim topikimi geldimm keşke aysunda olsaydıı

az kalmış tubişim yaaa...ne güzel hadi hayırlısı bakalım...ben adet oldum 15 inde dün başladım klomen içmeye bakalım 25 inde dr a giderim ...çok yoğun kuzucum dün 00,45 te çıktık işyerinden..yattığımda 01,30 du...buarada ev aldık kredi işlemlerini halledecez :32::32::32::32::32::32:

az kalmış tubişim yaaa...ne güzel hadi hayırlısı bakalım...ben adet oldum 15 inde dün başladım klomen içmeye bakalım 25 inde dr a giderim ...çok yoğun kuzucum dün 00,45 te çıktık işyerinden..yattığımda 01,30 du...buarada ev aldık kredi işlemlerini halledecez :32::32::32::32::32::32:
evet kuzum az kaldı Allaha şükür... hadi hayırlısı bakalım güzel haberlerini bekliyorum ... ayy çok geç çıkıyosunuz yaaaa nasıl dayanıyo vucudunnn...

kuzummmm eve bayıldımmmm Allahım sağlıklı sıhatli eşin ve güzel bebeklerinle oturmayı nasip etsin inşallahhhh... baya geniş ev süpperr Allahım bizede nasip etsin inşallahh :))

canım benım alalh yardımıcın olsun ..sabahlaqrı kacta kalkıon işe gidion erken değildir ınşalalh.hayırlısı olsun canım evınız.

evet kuzum az kaldı Allaha şükür... hadi hayırlısı bakalım güzel haberlerini bekliyorum ... ayy çok geç çıkıyosunuz yaaaa nasıl dayanıyo vucudunnn...

kuzummmm eve bayıldımmmm Allahım sağlıklı sıhatli eşin ve güzel bebeklerinle oturmayı nasip etsin inşallahhhh... baya geniş ev süpperr Allahım bizede nasip etsin inşallahh :))

walla alışma aşamasında vücudum sersem gibi oldum ayaklarımın altı çok acıo uykumda geldi :(( hala işyerindeim buarada...teşekkür ederim cnm...evet bayağ geniş tam aradığım gibi...anca sığar eşyalarım...yatak odsındaki dolap+2 adet klima +termosifon+kombi hepsi içinde buarada..:32::32::32::32:daha doğalgaz gelmedi oraya ama en yakın zamanda gelir yapılıo...

canım benım alalh yardımıcın olsun ..sabahlaqrı kacta kalkıon işe gidion erken değildir ınşalalh.hayırlısı olsun canım evınız.

canım cok cok cok sevındım rabbım sağlıkla sıhatle bol neşeli günler gecirmeni nasip etsin ev harıka yaa kocaman.ahh bu ev ugurlu gelıcek ınşallah bak bebişinde bu eve gelıcek bak gör.hayırlısı olsun tekrardan.

hülyacım sabah 6,30 da kalkıomm...8 işbaşı :(:(çok teşekkür ederim darısı isteyen herkese olsun...inşallah cnm inşallah ev uğurlu gelir :9::9::9::9::nazar::nazar::nazar::54::54::54::54::54:

NOT:HALA İŞYERİNDEYİM...:50::50::50::50::50::50:

walla alışma aşamasında vücudum sersem gibi oldum ayaklarımın altı çok acıo uykumda geldi :(( hala işyerindeim buarada...teşekkür ederim cnm...evet bayağ geniş tam aradığım gibi...anca sığar eşyalarım...yatak odsındaki dolap+2 adet klima +termosifon+kombi hepsi içinde buarada..:32::32::32::32:daha doğalgaz gelmedi oraya ama en yakın zamanda gelir yapılıo...

hülyacım sabah 6,30 da kalkıomm...8 işbaşı :(:(çok teşekkür ederim darısı isteyen herkese olsun...inşallah cnm inşallah ev uğurlu gelir :9::9::9::9::nazar::nazar::nazar::54::54::54::54::54:

NOT:HALA İŞYERİNDEYİM...:50::50::50::50::50::50:

ahh kuzumm kıyamam yaaaaa çok dkkat et kendine erken kalkıp geç yatıyosun yemene içmene dikkat et lütfen sakın hasta olma olurmuuu

Hülyacım sabah 6,30 da kalkıomm...8 işbaşı :(:(çok teşekkür ederim darısı isteyen herkese olsun...inşallah cnm inşallah ev uğurlu gelir :9::9::9::9::nazar::nazar::nazar::54::54::54::54::54:

Not:hala işyerindeyim...:50::50::50::50::50::50:

canım benım yaa erkende gıdıyormussun.allah yardımcın olsun birtanem.olsun iş olsunda sen kendını ıyı hıssedıyorsan problem yok.amin canımcım rabbim hepimize ev almayı nasip etsin.amin canımcım inşallah ugurlu gelıcek .
Hala işyerındemisin yaaa:(inanmıyorum saat kaç olmuş:(kaça kadar kalıon:(

slm kızlar giremedim bayagdir kayinbabam vefat etti 21 aralıkta.pazartesi işbaşı yapacam izin verdiler bu haftayı kosturuyoruz gelen giden çok oluyor...görüşmek üzere..

slm kızlar giremedim bayagdir kayinbabam vefat etti 21 aralıkta.pazartesi işbaşı yapacam izin verdiler bu haftayı kosturuyoruz gelen giden çok oluyor...görüşmek üzere..

cnm benim başınız saolsun Allah mekanını cennet eylesin geride kalanlara Allahım sabır versin ...

Back