Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Canım iy bi doktora
Bitkisel yollara başlıycam bi on beş gün hayıt otu içtim şuan bıraktım eşimde sperm sayısı azlıgı war bendede biraz hormon bozuklugu var bana yardımcı olabilecek olan warmı
doktora gittin mi bitkisel olarak hayıt suyu iyi geliyormus hormonlara eşine de keçiboynuzu kürü var internette yapabilirsin

Canlar hayırlı aksamlar üzülme bey Dağlı rabbim okadar büyuk ki bak bana 13 sene sonra verdi rabbim kimsenin kucağına boş bırakmasin bak o bebek öylen bir gelecek benim gibi sahip kalicaksin:eek:inan aklıma geldikçe dilimin döndüğü sürece dua ediyorum herkeze :KK200:başak kız sevinç neden kurşun çok seviyeli ilişkimiz var çok sevisiyoruzbu sene amasyaya gelir goruselim:KK20: baft bebem sen nasılsın dumanım gorusemiyos ya ozledimkızlar ramazan dolayısıyla giremiyordum eşim telefon alsın issallah burdayım artık hepinizi çok ozledim:KK60::KK60::KK64:
Canim yaaa ne guzel pasana kavustun ❤️

Gunaydin kizlarrr.... griple alerji birbirine karisti resmen öluyorumm. Haftasinu igrenc gecti o kdr hastaydimki kaynam bile canimi sikamadi dun acile gittik doktor igne , serum, ilac fakan verince hamile olabilirim 7 gun vardi reglime betahcg 0,80 cikti yani bu ayda tutturamadik moralim sifir valla:KK51: bir yandanda bu hastalik oksururken icim disima cikiyo sanki. gecmise bakamadim bi dalip geliyorum
Aynı durumu yaşıyorum 😔

X