• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

[SUB][/SUB]
canım benim daha geç yumurtluyor olma sakın.gercı pekte anlamıom ben bu işleri.hadi bakalım bir dahaki ay inşalalh olur canım.
Yaa gelemıyorum evden işe işten eve.eve gidince sızıyorum işe gelıncede işlerden fırsat bulamıyorum.ama hep aklımdaısn?senin işler nasıl yogunmu?kayınpederin nasıl oldu canım?

bende geç yumurtladığımı tahmin ediorum cnm ama dr geç yumurtlamanın ii olmadığını söledi...niese artık...kayınbabam ii sayılır cnm eskiye nazaran daha ii maaşallah..:nazar::nazar:işlerim acaip yoğun zaman nasıl geçio anlamıo insan walla...güzel gidio ama :34:

[SUB][/SUB]

bende geç yumurtladığımı tahmin ediorum cnm ama dr geç yumurtlamanın ii olmadığını söledi...niese artık...kayınbabam ii sayılır cnm eskiye nazaran daha ii maaşallah..:nazar::nazar:işlerim acaip yoğun zaman nasıl geçio anlamıo insan walla...güzel gidio ama :34:

iyi olmaıdıgını hiç duymadım ama sadeec biraz hamıle kalmak zor oluyor dıye bılıyorum oda günleri pek tutturamıon dıye ama doktor daha ıyı bılır ben bılmem:)hayırlısı kuzum herşeyin vakti saati varr.
ayy işlerinin iyi olmasına ve ıyı vaıt gecırmene sevindim.bende tubişi cok merak ettim normalda msn ve felan gelıyordu hiç ses yok mailde atmadı:(aradım teli kapalı..

iyi olmaıdıgını hiç duymadım ama sadeec biraz hamıle kalmak zor oluyor dıye bılıyorum oda günleri pek tutturamıon dıye ama doktor daha ıyı bılır ben bılmem:)hayırlısı kuzum herşeyin vakti saati varr.
ayy işlerinin iyi olmasına ve ıyı vaıt gecırmene sevindim.bende tubişi cok merak ettim normalda msn ve felan gelıyordu hiç ses yok mailde atmadı:(aradım teli kapalı..

izinde artık acaba biryeremi gitti? konuşursan haber ver banada emi bende merak ettim bak şimdi ...

izinde artık acaba biryeremi gitti? konuşursan haber ver banada emi bende merak ettim bak şimdi ...

heheh hülya burayıda merak saldırmış :))
kuzum iyiyiz Allaha şükür görümcem ameliyat oldu telinde sarjı bittitüm gün hastanedeydik oyuzden haber veremedim :))))

heheh hülya burayıda merak saldırmış :))
kuzum iyiyiz Allaha şükür görümcem ameliyat oldu telinde sarjı bittitüm gün hastanedeydik oyuzden haber veremedim :))))

:)) öyle oldu walla...hayrola neyden ameliyat oldu...iyi olmanıza sevindim cnmm...öptüm kocaman:54:

kızlar nasılsınız ... bende polikistik over varmış doktor progestan verdi hasta olmam için hasta oldum bitti 1 hafta geçti ben tekrar hasta oluyorum bugün aradım gel bakalım tekrar dedi..ben iyice hayattan koptum moralim bozuk hep artık olmuyo demeye başladım... sizler nasılsınız iyimisiniz ?

cnm benim görümcem obez midesi alındı şu tv larda gösterilen amelyat varya ondan ama şuanda iyi :))

anaaaammmm geçmiş olsun...çokmu yiyodu kısss şimdi nasıl yemesii...Allah şifa versin,....

kızlar nasılsınız ... bende polikistik over varmış doktor progestan verdi hasta olmam için hasta oldum bitti 1 hafta geçti ben tekrar hasta oluyorum bugün aradım gel bakalım tekrar dedi..ben iyice hayattan koptum moralim bozuk hep artık olmuyo demeye başladım... sizler nasılsınız iyimisiniz ?

slm cnmmm ben iyiyim...sende ii ol lütfen herşeyin çaresi var ki en önemliside moral...ben hiç yumurtlamamışım bu ay...öle dedi dr...klomene başlıcam adet olunca...Rabbim herşeyin hayırlısını versin hepimize...takmamaya çalış bende öyle yapıyorum :34:ve herkese düşünmüyoruz dicem kayınbabamın durumundan dolayı...

canım bendede vardı polıkıstık over ve bende progestan kullanutordum.ve bana cok ıyı geldı kıstlerım felan ortadan kayboldu.evet o ılaç bitince adet oluyorsun ve adetlerını düzene sokuyor.kendını hayattan koparma moralınıde bozma bak bu ılac sana cok ıyı gelcek

bizler iyiyiz ama sizleri böyle moralsiz görnce moralımız bozuluyor :(

canım bendede vardı polıkıstık over ve bende progestan kullanutordum.ve bana cok ıyı geldı kıstlerım felan ortadan kayboldu.evet o ılaç bitince adet oluyorsun ve adetlerını düzene sokuyor.kendını hayattan koparma moralınıde bozma bak bu ılac sana cok ıyı gelcek
tatlım sen nasıl içmişdin ilacı ?? hangi günlerde içmişdin kistler kesin gidiyo demi hemileliğe engel değil dimi ???

tatlım sen nasıl içmişdin ilacı ?? hangi günlerde içmişdin kistler kesin gidiyo demi hemileliğe engel değil dimi ???

canım ben adet bitiyordu başlıyordum içmeye ilaç bitince hastalanıyordum.3 4 kutu içtim heralde geçmiş zaaman cokta hatırlamıom .benım adetlerım düzensizdi ve cok agrılı adet olurdum.o ılacı başlattı doktor bana cok ıyı geldi.doktora gıttıgımde kıstlerın yok demıstı.araştırmayada gıtmıstım.araştırmada bana klomen başlatıcaklardı hamı kalmadım dıye ama onun öncesi rahım fılmı cekıldım ondan sonra hamıs kaldım bebeşimi kaybettim.sonra yenıden kaldım hamıs şimdi işte 7 aya gırdım neredeyse engel değildir tatlım

napıosun nasılsınnnn?bebiş nasıl?isim buldunuzmu?anlat bakalım :34::54:

canım iyiyim şükürler olsun.bebeişde iyi alahah şükürler olsun büyüyor teyzesi.cuma günü gittik.880 gr olmuşuz.şeker yüklememizi yaptık.artık tahlıl kan alımı vs bitti.bekleyiş içersindeyiz.7.ayıma girdim.az kaldı zaman gectıkce heyecan basıyor.sabırsız oluyoz:)bebişe isim bir kaç tane düşündük selin, melis,ada,cemre,sanem.(sasnem ismini sonra anlamı nedeniyle eledik) :) sanırım cemre olacak.
hazırlıklar baişadı badan yapıldı alınacaklar alınıyor.öyle yanı işten eve koşturuyoz bu ara havaalrda spogudu biraz çile oluyor bize ama olsun.sen ne yapıyorsun?noterde işler nasıl?yogunmusunuz.ama olsun iş olsunda:)kayınpederin nasıl?

canım iyiyim şükürler olsun.bebeişde iyi alahah şükürler olsun büyüyor teyzesi.cuma günü gittik.880 gr olmuşuz.şeker yüklememizi yaptık.artık tahlıl kan alımı vs bitti.bekleyiş içersindeyiz.7.ayıma girdim.az kaldı zaman gectıkce heyecan basıyor.sabırsız oluyoz:)bebişe isim bir kaç tane düşündük selin, melis,ada,cemre,sanem.(sasnem ismini sonra anlamı nedeniyle eledik) :) sanırım cemre olacak.
hazırlıklar baişadı badan yapıldı alınacaklar alınıyor.öyle yanı işten eve koşturuyoz bu ara havaalrda spogudu biraz çile oluyor bize ama olsun.sen ne yapıyorsun?noterde işler nasıl?yogunmusunuz.ama olsun iş olsunda:)kayınpederin nasıl?

maaşallah sizeee Allah ım esirgesin...:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: hazırlıklar yapılıyo ohhhh missss:21::21::21::21:güzel isim cemre :34:baktım sanemin anlamınada ii yapmışsın elemekle ;) adıyla yaşasın fıstık sağlıklı bi şekilde analı babalı :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar:benda hep ada istiodum hayırlısı bakalım...işler yoğun aralık ayı malum:50::50::50:ama zevkli güzel gidio...kayınpederim aynı cnm iyi ama eskisine göre daha ii konuşuo falan azcık...karnı şiş ödem oldu sanırım...öle işte bendende...buarada ev almaya karar verdik ev bakıp duruom netten bakalım ne zaman kısmet olcak...bian önce alsak ii olur ama boşa kira veriozz çünkü...öpüldün cnmmmm:54::54::54::54:

Son düzenleme:

mesaj tekrarı.....

Son düzenleme:

mesaj tekrarı......

Son düzenleme:

mesaj tekrarı......

Son düzenleme:
Back