2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

Aynen kızlar kaç oldu giriyorum kimsecikler yok, ne tatlım cadım, ne regen, ne diğerleri varsa yoksa rose, menbeta, muhasebe22 neden böyle dağıldık anlamıyorum, hani bilsem başka topikteler anlıcam ama buraya gelen kimse yok neredeyse darmadağın olduk, inanın çok üzülüyorum... :14::14::14:

kendinden haber ver canım benim ne durumdasın?? nasıl gidiyor hamişlik taze anne??

kendinden haber ver canım benim ne durumdasın?? nasıl gidiyor hamişlik taze anne??

Valla canım çok şükür bir yaramazlık yok, henüz hamilelik belirtileri pek yaşamıyorum bulantı, baş dönmesi, aş erme, kokulara karşı hassasiyet, kilo alımı vs vs vs gibi, inşallah herşey yolundadır, inşallah Rab'bim sağlıklı olarak bağışlar bize... Sen nasılsın canım, senin nasıl gidiyor hamilelik var mı bebeği hissetme falan???

Yaaaa neden kimse gelmiyor artıkkkk regennnn nerdesinnn

valla tatlim ben pek gelemiyorum is güc anca yetistiriyorum.. sen nerdesin bakalim?

yaaa çok sıkıcı oldu burası artık bune yaa, son bir kaç kere takip edicem gelmicem daha..... nasıl paylaşım alanı burası, .... !!!!

canim benim. topige gelen olmuyor diye hesabini kapatmak zorunda degilsin ki.. kizlar eskisi kadar cok ugrayamiyorlar o kadar..

Aynen kızlar kaç oldu giriyorum kimsecikler yok, ne tatlım cadım, ne regen, ne diğerleri varsa yoksa rose, menbeta, muhasebe22 neden böyle dağıldık anlamıyorum, hani bilsem başka topikteler anlıcam ama buraya gelen kimse yok neredeyse darmadağın olduk, inanın çok üzülüyorum... :14::14::14:

arada bi bakip cikiyorum tatlim islerden dolayi pek vaktim de olmuyor acikcasi.. ben geldigimde de kimse olmuyor ama.. ben de özledim eski sohbetleri ama yapabilcek bir sey yok maalesef :50:

Valla canım çok şükür bir yaramazlık yok, henüz hamilelik belirtileri pek yaşamıyorum bulantı, baş dönmesi, aş erme, kokulara karşı hassasiyet, kilo alımı vs vs vs gibi, inşallah herşey yolundadır, inşallah Rab'bim sağlıklı olarak bağışlar bize... Sen nasılsın canım, senin nasıl gidiyor hamilelik var mı bebeği hissetme falan???

ayy sevindim ne güzel rahatsız edici geçmiyor hamileliğin..maşallahh..

benim bir ara kokulara karşı hassasiyet oluşmuştu şimdi birsey yok.. öğürmekten kötü oluyordum walla.. şimdi sadece bulantım tutuyor.. istediğim herşeyi yiiyemiyorum. yumurtadanda tiksindim.. yemiyorum.. ama buna rağmen 1 kilo fazlayım.. ben çok cabuk şişicem galiba.. :9::9:

4haftam bitiyor hamilelikte öğreneli 5 gün oldu kasık ağrısı huzursuz ediyor tansiyonum çok düşüyor mide bulantısı oluyor bende parfüm sıkamıyorum artık kokular ağır geliyor bugün işe gidemedim istirahattayim hafif lekelenmelerim oluyor doktor gözetim altına aldı ilaç verdi inşallah kavuşurum bebeğime

4haftam bitiyor hamilelikte öğreneli 5 gün oldu kasık ağrısı huzursuz ediyor tansiyonum çok düşüyor mide bulantısı oluyor bende parfüm sıkamıyorum artık kokular ağır geliyor bugün işe gidemedim istirahattayim hafif lekelenmelerim oluyor doktor gözetim altına aldı ilaç verdi inşallah kavuşurum bebeğime

hayırlı olsun gebeliğin... tansiyon düşüklüğü bendede var. tuzlu birseyler yemeye gayret et. lekelenmende varmış. sırtüstü uzanıp ayaklarını biraz havaya kaldır 3-4 saat böyle yatsan bile faydasını görürsün.. ayakta kalmamaya çalış..

kızlar selam
4 haftalık gebeyim ama dun doktorda kesem vajınal ultrasonda gorulmedi yarın tekrar gidicem çok stresliyim neden gorulmemiş olabilir bunu yaşayan oldumu hiç

kızlar selam
4 haftalık gebeyim ama dun doktorda kesem vajınal ultrasonda gorulmedi yarın tekrar gidicem çok stresliyim neden gorulmemiş olabilir bunu yaşayan oldumu hiç

canım erken olduğu içindir 1 hafta sonra git hiç kafana takma, benimde 5 haftalıkken kalp atışı duyulmadı 6 haftalıkken duyulmuştu, acele etmemek lazım, bide doktorda önemli doktorunu iyi seç, cihazlar herşey önemli inşallah hayırlısıyla kavuşursun tatlım bebişine:3:

Tebrikler lindaaa allah kucagına almak nasip eder insallah.
Kızlar ne olduk böyle yaa kimseden ses seda yok:)bari ben anlatayım:))) bende sogan kürüne başladım
vücuttaki toksinleri atması için ve zayıflamaya başladıgımıda hissediyorum sankiii
bu sogan kürü intihabada faydası varmışş bakalım neler olacak:)):52:

Tebrikler lindaaa allah kucagına almak nasip eder insallah.
Kızlar ne olduk böyle yaa kimseden ses seda yok:)bari ben anlatayım:))) bende sogan kürüne başladım
vücuttaki toksinleri atması için ve zayıflamaya başladıgımıda hissediyorum sankiii
bu sogan kürü intihabada faydası varmışş bakalım neler olacak:)):52:

ay fistigim ben de yapiyorum bir haftayi gecti.. akintim artti ama iyidir heralde :1::1::1: hadi bakalim gelsin o zaman bizim sogan cücüklerimiz bu ayyy :52::52::52::52: zaten tüpleri felan aciyormus, ben biraz daha yapcam birakcam sonra eger hamis olmazsam önümüzdeki ay tekrarlicam iste biliyorsun nasil oldugunu.. sen kacinci günündesinki???

valla tatlim bilmiyorum kim nereye gitti ama herkesin bir yere dagildigi kesin.. tabiki kimse yazmaya mecbur degil ama unutulmak da hos olmuyor :50:

Back