2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Korunmuyorduk ,beklenen adet tarihimden 5 gün sonra idrar testi yaptım. Pozitif cıktı kadindoguma randevu aldım bugün için verdiler yani adet gecikmemden 19 gün sonra oluyor..doktor kan sonucunu bana vermedi beta hcg 1400 lerde dedi ..ilk kez bugün kan verdim ..ılçede tek kadın doğum doktoru geç randevu veriyorlar ..bende sevinmiştim bari kalp atisida duyarız diye ..hevesim kursağımda kaldı..
Hcg değeriniz yüksek değil zaten kesinlikle 7 haftalık değilsiniz. Geç döllenme çok yüksek ihtimal 1400 lerde çoğu kişide kese bile görünmüyor. O değerle bebeği görmeniz çok olası değil . İçinizi ferah tutun imkan varsa başka bir doktora gidin yoksa aynı doktora 1 hafta sonra tekrar görünün. Bence her şey yolunda sadece çok erken sizin için.

İyi kötü deneyimlerini paylaşıyor insanlar. Bence etkileniyorsanız hiç İnternete bakmayın. Hep kötü örnek bulursunuz. Ayrıca kötü deneyim dediğinizi bugün bizde yaşarsak paylaşmayalım mı? Ozamanda buranın ne anlamı varki. Yazıyoruz birbirimize rahatlatıyoruz. Her an doktora soramıyoruz. Yada
İyi kötü deneyimlerini paylaşıyor insanlar. Bence etkileniyorsanız hiç İnternete bakmayın. Hep kötü örnek bulursunuz. Ayrıca kötü deneyim dediğinizi bugün bizde yaşarsak paylaşmayalım mı? Ozamanda buranın ne anlamı varki. Yazıyoruz birbirimize rahatlatıyoruz. Her an doktora soramıyoruz. Yada doktora gittiğimizde soracağımız çoğu şeyi unutuyoruz. Buradaki deneyimlerden faydalanmak o yüzden iyi oluyor.
Benim söylemek istediğim farklı şey aslında tabii ki insanlar yaşadığı endişeyi yazıp sorar ya da ne bileyim yukarıda örnekler var insanlar doktordan alamadığı cevabı bi ümit burda arayabiliyor. Söylemek istediğim sadece bu sayfadaki yazılara yönelik değil başlık olarak da pat diye yazılan şeyler var kendimizle kıyaslıyor muyuz evet, endişeleniyor muyuz evet. Sonuç olarak bu da benim fikrim.

Öyle tabiki biliyorum cnm da insan endişe ediyor bazen daha kadın doğuma da gitmedim kese gözüküyor mu bilmiorum hayrlisi
Bende henüz gitmedim. İki hafta daha bekleyeceğim. Benimde hiçbir belirtim yok. Ağrım bile yok. İlkinde hepsiniz yaşadım. Olmasında. Helede bulantı kusma evlerden uzak.

Bende henüz gitmedim. İki hafta daha bekleyeceğim. Benimde hiçbir belirtim yok. Ağrım bile yok. İlkinde hepsiniz yaşadım. Olmasında. Helede bulantı kusma evlerden uzak.
o da zor cnm haklsn ama işte insanoğlu herşeyi istiyoruz snrm 😃
Kesin görünür artık :)) hemen cihazı koyunca görüyor doktor keseyi :)
Yaaa ne kadardı HCG değerin cnm senin gittgmde bı de vajinal mi karından mi baktı ultrasonla

Benim söylemek istediğim farklı şey aslında tabii ki insanlar yaşadığı endişeyi yazıp sorar ya da ne bileyim yukarıda örnekler var insanlar doktordan alamadığı cevabı bi ümit burda arayabiliyor. Söylemek istediğim sadece bu sayfadaki yazılara yönelik değil başlık olarak da pat diye yazılan şeyler var kendimizle kıyaslıyor muyuz evet, endişeleniyor muyuz evet. Sonuç olarak bu da benim fikrim.
Yanlış anlaşıldım sanırım. Fikrinizi belirtmeyin demedim. Özellikle buda benim fikrim diyerek belirtmenize anlam veremedim. Sadece etkileniyorsanız okumayın dedim. Tavsiyede bulunmak istedim yani. Ama siz daha iyi bilirsiniz kendinizi. Sorry. Kusura bakmayın. :110:

Yanlış anlaşıldım sanırım. Fikrinizi belirtmeyin demedim. Özellikle buda benim fikrim diyerek belirtmenize anlam veremedim. Sadece etkileniyorsanız okumayın dedim. Tavsiyede bulunmak istedim yani. Ama siz daha iyi bilirsiniz kendinizi. Sorry. Kusura bakmayın. :110:
Estağfurullah 🙏

Arkadaşlar 1 haftadır mide bulantısından canım çıktı :KK43: Sadece yatıyorum hiç bir şey yapamıyorum.Bulantı için ne yesem fayda etmiyor.Ekmek,çubuk kraker,zencefil çayı vs denedim bana mısın demiyor :KK43: Böyle olup çözüm bulabilen var mı ?
Aynı durumdayız canım yiyemedikçe tansiyonumda düşüyor çözümde bulamadım

Kızlar acil yardım çok üzgünüm bugün doktora gittim,kese var ama bebek yok dedi geç döllenme olmuştur dedi bir hafta sonra tekrar kontrole gel dedi, kalp atisi için...normal mi bu ..
Günlerimiz neredeyse aynı bende daha bebeği görmedim 14ünde keseyi gördük kalp atışına 2 hafta sonra gel dedi beta 1500 ün altındaysa kese bile görünmüyor önceki hamileliğim de doktor söylemişti içini ferah tut canım

Baş ağrısı nedir bilmezdim, bu hamileliğimde çıkıverdi. Yine baş ağrım tuttu. Herhalde bebişim gelişiyor, ondan olsa gerek :))

Korunmuyorduk ,beklenen adet tarihimden 5 gün sonra idrar testi yaptım. Pozitif cıktı kadindoguma randevu aldım bugün için verdiler yani adet gecikmemden 19 gün sonra oluyor..doktor kan sonucunu bana vermedi beta hcg 1400 lerde dedi ..ilk kez bugün kan verdim ..ılçede tek kadın doğum doktoru geç randevu veriyorlar ..bende sevinmiştim bari kalp atisida duyarız diye ..hevesim kursağımda kaldı..

Canım bariz belli senin ki geç döllenme. O yüzden hiç stres sıkıntı yapma. Doktor da ne biçim doktormuş söylemedi mi sana bunu 🤦🏻‍♀️ Yani kesin konuşamayız elbette ama açıklayıcımı bişi söylemesi lazımmış yine de. 1 hafta yada 10 gün sonra git sen kuzum tekrar

Günlerimiz neredeyse aynı bende daha bebeği görmedim 14ünde keseyi gördük kalp atışına 2 hafta sonra gel dedi beta 1500 ün altındaysa kese bile görünmüyor önceki hamileliğim de doktor söylemişti içini ferah tut canım
Çok teşekkür ederim canim icim okadar rahatladı ki , umarim aliriz kucagimiza ..cok cok sagol❣

Canım bariz belli senin ki geç döllenme. O yüzden hiç stres sıkıntı yapma. Doktor da ne biçim doktormuş söylemedi mi sana bunu 🤦🏻‍♀️ Yani kesin konuşamayız elbette ama açıklayıcımı bişi söylemesi lazımmış yine de. 1 hafta yada 10 gün sonra git sen kuzum tekrar
Dedi geç döllenmedir haftaya tekrar gel ama olumlu yada olumsuz birşey demedi ,kese var ama bebek yok deyince ben tonlarca yük yuklemisler gibi oldum zaten..folik asit kullan dedi beslenmene dikkat et dedi gönderdi

Dedi geç döllenmedir haftaya tekrar gel ama olumlu yada olumsuz birşey demedi ,kese var ama bebek yok deyince ben tonlarca yük yuklemisler gibi oldum zaten..folik asit kullan dedi beslenmene dikkat et dedi gönderdi

Anladım canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 🤲🏻 Sen kendine şu günlerini dar etme, bunaltma kendini. Gebeliğinin keyfini çıkar. Göreceksiniz Allah’ın izniyle 🙏🏼

Hcg değeriniz yüksek değil zaten kesinlikle 7 haftalık değilsiniz. Geç döllenme çok yüksek ihtimal 1400 lerde çoğu kişide kese bile görünmüyor. O değerle bebeği görmeniz çok olası değil . İçinizi ferah tutun imkan varsa başka bir doktora gidin yoksa aynı doktora 1 hafta sonra tekrar görünün. Bence her şey yolunda sadece çok erken sizin için.
Çok teşekkür ederim,iyiki varsınız hepiniz 🤗burdaki yorumlar çok rahatlattı beni ..Umarım dediginiz gibi olur ..gelişmeleri yazarım

Merhaba, ben de katılmak istedim aranıza 😊 aslında 1 kasımda öğrenmiştim ve burayı sürekli okuyordum ama 3 ay önce bebeğimin kalbi durduğu için Bi yandan korku vardı. Bugün kalp atışını duyunca ben de katılayım artık dedim. Umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi. Allah her isteyene nasip etsin 😌

X