- 27 Ekim 2015
- 3.110
- 5.727
pazartesi benimde 117 çıktı aynıyızHabeerlerini bekliyoruz canım
ben p.tesi yaptırdım 117 çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pazartesi benimde 117 çıktı aynıyızHabeerlerini bekliyoruz canım
ben p.tesi yaptırdım 117 çıktı
Amin inşallah canım Allahım sana da en hayırlı zamanda tekrar nasip etsin inşallahmerhaba kızlar.hepinizin gebeliği hayırlı uğurlu olsun.sağlıklı olur inşallah. ben haziran 2020 annesi olacaktım.maalesef kimyasalmış.kendiliğinden düştü. sat 8 ekim.bekliyorum heyecanla. sizlern belirtisi nelerdi göze çarpan belirtiler.yazabilirseniz sevinirim
Hahahah süpermiş, gün gün takip edelimpazartesi benimde 117 çıktı aynıyız
bugün tekrar verdim ben sonuc bekliyorum canım, sen?Hahahah süpermiş, gün gün takip edelim
Ben 16 kasıma randevu aldım kadın doğumdan . O zamana kese de oluşur diye biraz erteledim randevuyu yoksa daha 4 haftalıkken ilan edecekti eşim dedim doktordan sonra söyle baribugün tekrar verdim ben sonuc bekliyorum canım, sen?
benim dr haftaya çağırdı keseyi görmek için senin biraz geçmiş canım yaBen 16 kasıma randevu aldım kadın doğumdan . O zamana kese de oluşur diye biraz erteledim randevuyu yoksa daha 4 haftalıkken ilan edecekti eşim dedim doktordan sonra söyle bari
Ay buraya da yaz sonucu canım merak ettimbugün tekrar verdim ben sonuc bekliyorum canım, sen?
benim dr haftaya çağırdı keseyi görmek için senin biraz geçmiş canım ya
Merhaba canım benim sat 28aylüldü hcg 334 çıktı inşallah hayırlı haber alırsınMerhaba kızlar benim sat 3 ekimdi bugun gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı.. İnşallah hamileyimdir.. Anca cuma gunu kan testine gidebilcem...Bhcg sonuclariniz kaç çıktı sizlerin?
kalp atışıyla birlikte görürsün o zaman canım garanti olurAy buraya da yaz sonucu canım merak ettim
Ya 6. haftadan önce kese görünmüyor sonra doktorlar panikletiyor diye yazılar okudum öyyle olunca öteledim
Ama şimdi sen böyle diyince gidip gizliden kan veresim geldi
hesaplarıma göre 7 haftalıkken gideceğim doktora canım , folik kullanmaya devam ediyorum şimdilikkalp atışıyla birlikte görürsün o zaman canım garanti olur
Ne zaman baktırdınız? Tekrar test yaptırdınız mı ?Merhaba canım benim sat 28aylüldü hcg 334 çıktı inşallah hayırlı haber alırsın
Sizdeki belirtileri paylaşır mısınız? Ben daha test yapmadım, 38. Gün bugün ama ovuye göre cumartesi adet bekliyorum. Ama içimde bi his var bu ay .Merhabaaa. Bende 5 gün önce öğrendim.allah kucağımıza almayı nasip etsin
Sizin sat kaç?kese görüp kalp atışı duyana kadar o hissiyat gelmeyecek sanırım canım az daha sabır
26 Eylül canımSizin sat kaç?
Dün baktırdım yarın tekrar baktıracazNe zaman baktırdınız? Tekrar test yaptırdınız mı ?
adetin duzenli mi? ve kac gunde?Merhaba canım benim sat 28aylüldü hcg 334 çıktı inşallah hayırlı haber alırsın
ay acaba ben fazla mı bekliyorum . size doktor mu gel dediDün baktırdım yarın tekrar baktıracaz
Ben pcos hastasıyım canım 30ila 32 gün arasında adet oluyordum genel düzenliydi ama bazen özellikle prolaktin seviyesindeki yükseklikten dolayı ilaçla adet görüyordum yılda bir iki kez olurdu bu. Ve her ay mutlaka bir kistim gelişirdi bekarken doktora gittiğimde jinekoloğum bana kist fabrikası gelmiş diye seslenirdiadetin duzenli mi? ve kac gunde?
hayır canım doktorum izindeydi devletin acilimde beta hcg baktırdım iki günde bir iki katına çıkıyor sağlıklı gebelikte yarın o yüzden bakacaz başka doktor baktı dedi rahim kalınlaşmış ama kese için çok erken haftaya gel dedi ben olsam bir kan verirdim illa ultrasona girmen gerekmiyoray acaba ben fazla mı bekliyorum . size doktor mu gel dedi
Anladım canım ben de bir kan vereyim o zaman iş çıkışında yada yarın sabahhayır canım doktorum izindeydi devletin acilimde beta hcg baktırdım iki günde bir iki katına çıkıyor sağlıklı gebelikte yarın o yüzden bakacaz başka doktor baktı dedi rahim kalınlaşmış ama kese için çok erken haftaya gel dedi ben olsam bir kan verirdim illa ultrasona girmen gerekmiyor