• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Muayenem guzel çıktı 8 haftalık olan bebek 7 haftalık çıktı kalp atısı falanda vardı kan istedi doktor öğlendem sonra sonuclaeı gosterdım tsh 33 cıktı 😟Bana hiç vakit kaybetmeden dahılıyeye gıtmrn laxım dedı ccukta zihinsel engelliliğe yol acıomus sanırım.Dahılıyeye gıttım doktor hayret etti daha 1.5 ay oncekı sonucunda degerın normalmiş nasıl bukadar artmıs dedı acaba labaratvrdamı sorun oldu dıe tekrar kan istedi ve sonucta az önce cıktı oda 28 li bişey yani yine yuksek şimdide eşim beni sucluo sen böyle dedınde oyuzden olduda bılmem nede offf baya canım sıkıldı sızın degerlerınız kac cıkmıstı 😩😩😩😟😟
Kalp atisini duymana cok sevindim canim
Esinin sana karsi daha anlayli olmasini soyle
Cunku hamilelik oyle dusunuldugu gibi cok kolay bise degil
Ona hormonlarindan dolayi sinirlerini, stresini ve duygularini kontrol etmek de zorlandigini soyle
Hersey yolunda gider insallah pozitif dusun

Merhaba kızlar . 10 gün önce hamile olduğumu öğrendim. 3. Geliyor. 6 yaşında ve 9 aylık oğlum var inşallah 3. Sağlıklı bir kız evladımız olur. Bugün beta 5530 çıktı. 5 haftalık sanirim. Sadece kese göründü. Şimdilik bir şey yok. 2 hafta sonra tekrar gideceğim. Hayırla sağlıkla gelsin minnoşlarımız
Aramiza hos geldin :)
Hayirlisiyla saglikli bi sekilde Bebegini kucagina alirsin insallah
Bende ilk gittigimde 5haftaydim keseyi gorduk sadece
Sat nezaman senin?

Aramiza hos geldin :)
Hayirlisiyla saglikli bi sekilde Bebegini kucagina alirsin insallah
Bende ilk gittigimde 5haftaydim keseyi gorduk sadece
Sat nezaman senin?
Hoş.bulduk. amin inşallah hep birlikte. Sat 28 ekim. 3.Sezeryan olacak. 2 ve 3. nün arası çok yakın oldu inşallah bi sıkıntı olmaz. Ikiz gibi büyütürüz artık:) yakin araliklarla sezeryan olanlar varsa konusmak isterim.

Hoş.bulduk. amin inşallah hep birlikte. Sat 28 ekim. 3.Sezeryan olacak. 2 ve 3. nün arası çok yakın oldu inşallah bi sıkıntı olmaz. Ikiz gibi büyütürüz artık:) yakin araliklarla sezeryan olanlar varsa konusmak isterim.
Beraber buyurler ne guzel canim sknti yapma evdeysen calismiyosan onlarla bol bol vakit gecirebilirsin
Benim kizim 9bucuk yasinda 2. dogasiya 10 olacak baya bi ara Var aralarinda

Muayenem guzel çıktı 8 haftalık olan bebek 7 haftalık çıktı kalp atısı falanda vardı kan istedi doktor öğlendem sonra sonuclaeı gosterdım tsh 33 cıktı 😟Bana hiç vakit kaybetmeden dahılıyeye gıtmrn laxım dedı ccukta zihinsel engelliliğe yol acıomus sanırım.Dahılıyeye gıttım doktor hayret etti daha 1.5 ay oncekı sonucunda degerın normalmiş nasıl bukadar artmıs dedı acaba labaratvrdamı sorun oldu dıe tekrar kan istedi ve sonucta az önce cıktı oda 28 li bişey yani yine yuksek şimdide eşim beni sucluo sen böyle dedınde oyuzden olduda bılmem nede offf baya canım sıkıldı sızın degerlerınız kac cıkmıstı 😩😩😩😟😟
Çok sevindim kalp atışı duymama darısı başıma inşallah çok umudum yok ama 😟Şuan bebişine odaklan sinir yapmamaya çalış eşinlede problem yaşamamaya dikkat et alttan al yada sus hiç cevap verme bence.
Stres herşeyin başı maalesef.

Merhaba hanımlar ben daha öncede paylaşım yapmıştım ama çok bi sonuç alamadım bugün kürtaj olmak için hastaneye çağırmıştı doktor bende gittim ve son bi tahlil daha verip kürtaj olacaktım sancım ve adet olmuş gibi kanamam da var çünki umudum kalmamıştı amab3 aralıkta 475 olan sonuç bugün 876 olmuştu ve alttan ultrasyonla keseyide gördük ben ne yapıcam bilmiyorum hem sancım var ve çok kanamam da var

Merhaba hanımlar ben daha öncede paylaşım yapmıştım ama çok bi sonuç alamadım bugün kürtaj olmak için hastaneye çağırmıştı doktor bende gittim ve son bi tahlil daha verip kürtaj olacaktım sancım ve adet olmuş gibi kanamam da var çünki umudum kalmamıştı amab3 aralıkta 475 olan sonuç bugün 876 olmuştu ve alttan ultrasyonla keseyide gördük ben ne yapıcam bilmiyorum hem sancım var ve çok kanamam da var
Geçmiş olsun bu değerde kese nasıl göründü ben onu anlamadım.

Hanımlar hiç kola içtiniz mi bu süreçte.ben evime yıllardır kola almayan biriyim ama bugün resmen kolaya aşerdim ve yarım bardak içtim şimdi de vicdan azabı çekiyorum zararı olur mu acaba?

Hanımlar hiç kola içtiniz mi bu süreçte.ben evime yıllardır kola almayan biriyim ama bugün resmen kolaya aşerdim ve yarım bardak içtim şimdi de vicdan azabı çekiyorum zararı olur mu acaba?
Yok canım aynı işyerinden bir arkadaşimiz çok canım çektiğinde azıcık iciyorum demişti 7aylik hamile şuan.

Yok canım aynı işyerinden bir arkadaşimiz çok canım çektiğinde azıcık iciyorum demişti 7aylik hamile şuan.
Normalde yemediğim içmediğim şeyleri bu dönemde canım çekiyor.Normalde asla içmem yıllardır evime sokmam.Şimdi de karnım ağrıyınca kendimi sucladım

Ben birkaç gün önce içmek zorunda kaldım 😀 arkadaşlarıma söylemedim daha, pizza yiyelim dediler yanında litrelik kola geliyor normalde içmem eve almam ben de yılda bir piknikte filan denk gelirse ama yok ben içmem diyemedim küçük pet bardakla içtim ama birşey olacağını sanmıyorum bu aylarda yediklerimizden çok etkilenmiyor diye biliyorum kandan besleniyor, çay da içiyorum ben birkaç kere de kahve içtim galiba bu gebeliğimde umursamaz olmaz olmaya karar verdim 😀

Başka dra da görün cnm
İlk gebeliğimde içmiştim dr'um izin vermişti, sıkma canını cnm. Asidi vs senin midene gidiyor zaten.[/QUOTE]

Normalde yemediğim içmediğim şeyleri bu dönemde canım çekiyor.Normalde asla içmem yıllardır evime sokmam.Şimdi de karnım ağrıyınca kendimi sucladım
Benimde canım fekaket kızartılmış sosis çekiyor böyle ikiye üçe kesik atılmış ucundann:)))
Koladan birşey olmaz canım sen yinede abartmada☺️

Beraber buyurler ne guzel canim sknti yapma evdeysen calismiyosan onlarla bol bol vakit gecirebilirsin
Benim kizim 9bucuk yasinda 2. dogasiya 10 olacak baya bi ara Var aralarinda
Çalışıyorum canim ama iznim.bittikten sonra ücretsiz izin alacağım. Simdilik planlarimiz böyle bakalım..birlikte buyuyeceklerine ben de seviniyorum. Birbirlerine yoldaş olurlar inşallah.

Benimde canım fekaket kızartılmış sosis çekiyor böyle ikiye üçe kesik atılmış ucundann:)))
Koladan birşey olmaz canım sen yinede abartmada☺️
Koladan bisey olmazmi 😳
Doktorlariniz sizi yeteri kadar bilgilendirmiyo Yada siz oneme almiyosunuz sanirim
Normal bir insanin kola icmesinin zararlarini bi kenara biraktim hamile kadinin kola icmesinden bise olmaz kaniti béni gercekten sok etti
Ilk hamileligimde (10 yil once) doktoruma kolayi veya asitli icecekleri fazla sevmem ama canim istiyo dedigimde Kendi isteklerin icin Bebeginin asitle zarar gormesini goze aliyorsan icebilirsin demisti ve bana ornek olarakda: Bebeginin cildi ne kadar ince oldugunu dusun uzerine asit dokersen nasil bise olur onu dusun demisti
Inan ogunden beri agzima kolayi Almadim
Tepkimi Yanlis anlama elestirmiyorum ama sagliksiz oldugunu anlamaya calismak istedim sadece
Saglikla Kalin insallah

Kızlar bugün evi süpürüp sildim belim çok ağrıyor kopacak gibi, sıcak havlu falan koysam sıkıntı olur mu?

Back
X