2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bizde de ısırma huyu var istedgi olmadığında aksine hiç yapmamaya çalışıyorum istediğini vurup isirinca yapılacağını sanmasın diye MaşAllah erken yürümüş senin kı sıkıldı mi acaba kucak değilde bebek arabasında değil de sürekli yürüyüp istediği yere gitmek istiyor bizimki de sürekli değişiyor huyları ya sağlık olsun idare ediyoruz

Bebek arabasına zaten uzun zamandır tepkili.. Bağlanmak istemiyor ne araç koltuğuna ne de bebek arabasına :KK43: Kanguruya alıştırdık bi dönem onda sesi çıkmıyor. Çok zorda kaldığımızda kanguruya bağlıyoruz. 10 aylıktı başladı yürümeye. sıkıldığını pek sanmıyorum aslında .. Sanırım kendi hakimiyetlerini kurmaya çalışıyolar. İstediği olsun diye.. Salsak peşinden koşturuyor nereye gideceği belli olmuyor dışarda..

Bi de çözüm bulsak şu tırmalama , çimdiklemeye süper olacak bebeklikten beri kızınca hemen saldırıyo :KK43:

Bebek arabasına zaten uzun zamandır tepkili.. Bağlanmak istemiyor ne araç koltuğuna ne de bebek arabasına :KK43: Kanguruya alıştırdık bi dönem onda sesi çıkmıyor. Çok zorda kaldığımızda kanguruya bağlıyoruz. 10 aylıktı başladı yürümeye. sıkıldığını pek sanmıyorum aslında .. Sanırım kendi hakimiyetlerini kurmaya çalışıyolar. İstediği olsun diye.. Salsak peşinden koşturuyor nereye gideceği belli olmuyor dışarda..

Bi de çözüm bulsak şu tırmalama , çimdiklemeye süper olacak bebeklikten beri kızınca hemen saldırıyo :KK43:
Vala hangi birine çözüm bulacaz bilemedim 😅 biri bitmeden yeni bişey öğreniyorlar

Yazılanları okuyunca mutlu oldum bizde 16 aylık olduk yürümüyor iyice endişelenmeye başlamıştım acaba ben mi beceremedim bu çocuğu yürütmeyi diye kendime kızıyordum bizimki bir yaşında bıraktı memeyi kendisi almadı diş çıkartma dönemiydi bir anda itmeye istememeye başladı öylece bıraktı kardeşi olacak zaten bırakmasında da bir hayır varmış ☺️ Ben yemek konusunda çok bocalıyorum neler yapıyorsunuz yemek biraz fikir verin ya özellikle kahvaltıda çok şaşırıyorum

Yazılanları okuyunca mutlu oldum bizde 16 aylık olduk yürümüyor iyice endişelenmeye başlamıştım acaba ben mi beceremedim bu çocuğu yürütmeyi diye kendime kızıyordum bizimki bir yaşında bıraktı memeyi kendisi almadı diş çıkartma dönemiydi bir anda itmeye istememeye başladı öylece bıraktı kardeşi olacak zaten bırakmasında da bir hayır varmış ☺️ Ben yemek konusunda çok bocalıyorum neler yapıyorsunuz yemek biraz fikir verin ya özellikle kahvaltıda çok şaşırıyorum
Selam
Sen nickinimi degistiridin cikaramadim ben ya
Benim kiz 16 aylik 11 aylikken yurudu ama diger kizim 15aylikken yurumustu her cocuk farkli oluyo
Bu arada hayirli olsun tekrar hamilemisin

Yok aynı nickim değiştirmedim hiç canım
MaşAllah saglikl kuacgina al insAllah cnm ben yemek eve ne yaparsam onu yiyor kahvaltıdan sahanda yumurta seviyor bazen haftada 10 günde 1 falan patates kızartma yapıyorum yoğurt illa yer pankek yapıyorum bazen iştahlı yiyo bazen yemiyor

Merhabalar,
4 aylık bebeğimde bebek aknelerinden vardı, sarı uçlu olan bir tanesini yanlışlıkla koparmıştım 3 ay kadar önce tam burun deliği altında.

Şimdi farkettim ki çukur olmuş.
Fotolarda da belliymiş, iyice belli olmaya başladı :KK43:
Geçmesi için yapabileceğim bir şey var mı?
Sizde de olup geçti mi?
Elma kabuğu sür dediler. Bepanjel aldım bir de. İnşallah kalıcı olmaz benim yüzümden :KK43:

Cevap yazanlara şimdiden çok teşekkürler.

Hayirlisiyla alirsin bebegini kucagina insallah
Bende tekrar hamilelik dusunuyorum ama 18 aylik olmasini bekleyim memeden kesim diyorum
Amin inşaallah benim plansız oldu ilki tedaviyle olduğu için hamile kalamam diye düşünüyordum sürpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim inşaallah senin planladığın zamanda en güzel şekilde olur

Amin inşaallah benim plansız oldu ilki tedaviyle olduğu için hamile kalamam diye düşünüyordum sürpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim inşaallah senin planladığın zamanda en güzel şekilde olur
Ayy ne güzel yaa
Rabbim gonlune gore versin insallah
Cinsiyet bellimi
Ben dogumdan beri hap kullaniyorum. 18 aylik olunca hapi birakmayi dusunuyorum, e 3 ay dikkat etmek gerekiyomus hamile kalmamak icin hapin etkisi tamamen gitsin diye
Iste 21 aylik olunca nezamana tutarsa artik bakalim
E zaten 30 aylikdada okula basliyo
Ya tam okula baslayinca yada bi kac ay sonrasi olmus olur
Tabiki rabbimin izniyle

Ayy ne güzel yaa
Rabbim gonlune gore versin insallah
Cinsiyet bellimi
Ben dogumdan beri hap kullaniyorum. 18 aylik olunca hapi birakmayi dusunuyorum, e 3 ay dikkat etmek gerekiyomus hamile kalmamak icin hapin etkisi tamamen gitsin diye
Iste 21 aylik olunca nezamana tutarsa artik bakalim
E zaten 30 aylikdada okula basliyo
Ya tam okula baslayinca yada bi kac ay sonrasi olmus olur
Tabiki rabbimin izniyle
Zamanlama güzel sizin inşaallah o şekilde olur cinsiyet belli değil henüz göstermedi

kızlar bebişinizde süt alerjisi olan ve hala devam eden var mı ? Test yaptırmak istemediğim için hala süt ve süt ürünlerini yemiyorum sütten geçmesin diye..

Decvam edenler neler yapıyorsunuz ?? Özel tarifleriniz var mı ??
Bu aralar azılar çıkıyor diye herşeyi yemiyor.. Özellikle sabahları sadece siyah zeytin... yumurtayı da yemeyi bıraktı :KK43: sabahları ne yedireceğimi şaşırdım.

ya da sütsüz tarif bilenler , bebişlerine yedirenler ??

Iyi akşamlar bebeğiniz kaç aylik. Süt diyetini açmaya başlamadınız mi. Benim kizimin 6 ayligi yeni bitti doktorumuz 7. Ayında diyeti acacaz demizti. Bu hafta kontrolümüz var

Iyi akşamlar bebeğiniz kaç aylik. Süt diyetini açmaya başlamadınız mi. Benim kizimin 6 ayligi yeni bitti doktorumuz 7. Ayında diyeti acacaz demizti. Bu hafta kontrolümüz var
Oğlum 17 aylık olacak ayın 7 sinde..
Açmadık diyeti. Kilo alımı duruyordu. Doktor kpntrollerini de bıraktık. İyi bir dr arıyoruz bakalım 🤔

Kızlar 👋 merhaba, zamanda burda konuşuyorduk şimdi ikinciye düşünen var mi aranizda? Bu ay çalişmalar yaptık bakalım adete 7 gün var…. Hamıle kalanlar nasıl anladınız hamile olduğnuzu? Hadi bekliyorum cevaplara :KK48:

Kızlarr merhabaa maşallah tekrar hamilelik döneminde olanlar Allah saglıcakla kucagınıza aldırsın 🥰 Bebısı erken 2 yas krızlerıne gıren var mı kafayı yıycem sinirinden inadından 🙄

Kızlar 👋 merhaba, zamanda burda konuşuyorduk şimdi ikinciye düşünen var mi aranizda? Bu ay çalişmalar yaptık bakalım adete 7 gün var…. Hamıle kalanlar nasıl anladınız hamile olduğnuzu? Hadi bekliyorum cevaplara :KK48:
Valla canim bende cocuk 1 yasina girsin dusunuyodum aslinda ama Benimkisi asiri asiri asiri bana duskun ve aktif buyuzden rafa kaldirdil
Suan 18 aylik hala dusunmuyorum
2 yasini beklicem ozamana bakariz bakalim
Iyi cesaret etmisin demekki seninki sakin benimkine bakarak :KK43:
Hayirli olsun

Kızlarr merhabaa maşallah tekrar hamilelik döneminde olanlar Allah saglıcakla kucagınıza aldırsın 🥰 Bebısı erken 2 yas krızlerıne gıren var mı kafayı yıycem sinirinden inadından 🙄

Bizimki de istedği olana kdr ortalığı kaldırıyor çok inat..
Ablasının saçını çekiyo.. oyuncakları atıyo kızarsa.. Bazen ısırıyo bile..

Valla canim bende cocuk 1 yasina girsin dusunuyodum aslinda ama Benimkisi asiri asiri asiri bana duskun ve aktif buyuzden rafa kaldirdil
Suan 18 aylik hala dusunmuyorum
2 yasini beklicem ozamana bakariz bakalim
Iyi cesaret etmisin demekki seninki sakin benimkine bakarak :KK43:
Hayirli olsun
Canim hamile haber alinca kizim sanki bi bozuldu normalde biraz aktif oynar aksama kadar ayakta ama bizim sanki iki yas krizi basladi gibi cok sasirdim kizim degisti :110:

X