2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Yok canim insallah gecer kisa zamanda. Aynen istedikce ver, bende öyle yapiyorum. Biraz yorucu ama sağlıklı olsunlarda. Eger kusarken agliyorsa cok siddetli kusuyorsa o zaman doktora gitmek gerekiyormus.
Yok canım ağlamıyor sasırıyor sadece tadı kötü geliyor takipteyim yani☺️

kalçaları normal çıktı kızımın çok şükür ultrasyonla bakılıo.göz muayenesıde yapıldı ondada sorun ççıkmadıgöz doktoru 6 aylık 1 yas 3 7 yaslarındada kontrole getrn dedı 1 yaşında büyük hastaneye götrun mauyene için dedi.
kilo da 4200 çıktı boy 53 10 gun önce saglık ocagında 54 demşlerdi yanlış ölçmüşler demkki

Senin bebek kac aylik oldu
bugün tam bı aylık oldu canım
kalçaları normal çıktı kızımın çok şükür ultrasyonla bakılıo.göz muayenesıde yapıldı ondada sorun ççıkmadıgöz doktoru 6 aylık 1 yas 3 7 yaslarındada kontrole getrn dedı 1 yaşında büyük hastaneye götrun mauyene için dedi.
kilo da 4200 çıktı boy 53 10 gun önce saglık ocagında 54 demşlerdi yanlış ölçmüşler demkki
Hadi gözün aydın canım MasAllah 😊🤗

Kizlar bise sorucam
Bebegim cok asiri gazli bi bebek degil ama gunde 1kez asiri kolik oluyodu
Bende pzrtesiden beri sabah kahvaltida REZENE cayi ogleden sonra KIMYON cayi aksamlarida eczaneden aldigim karisimli bir cay iciyorum icinde REZENE, ANASON, CEMEN TOHUMU var.
Hepsinden 1er cay bardagii iciyorum
Toplamda 3cay bardagi ediyo
Cokmu iciyorum acaba?
Cok sukur koligi kalmadi

evet canım erken doğdu ilk çocuğum da 3 kilo altındaydı ama ona yapmışlardı bunda hiçbir şey demediler doktor ilgisizdi zaten ben sormadan hiçbir test ultrason istemedi ama işitme testi aklıma gelmedi soramadım
Bi sor bakalım bende gidince sorucam. Özel hastanede doğum yaptımben ordada vişey demediler

Kızlar selam sarılığımız geçmiyor 25 günlük olduk uzayan sarılık olmuşuz kan ve idrar testi yapıldı bugün. İnşallah tez zamanda geçer delircem artık 😔
Sarılık bizde de var cnm ya ama 10 derecesinde biz kan verdik de doktor çok az dedi 30. Gün bakacak tekrar inşallah gecer ya Bnm çocuk hala sarı gibi geliyor bna ya sürekli memede ve kaka da yapıyor sarılık niye buy nasıl olgu pq

Kizlar bise sorucam
Bebegim cok asiri gazli bi bebek degil ama gunde 1kez asiri kolik oluyodu
Bende pzrtesiden beri sabah kahvaltida REZENE cayi ogleden sonra KIMYON cayi aksamlarida eczaneden aldigim karisimli bir cay iciyorum icinde REZENE, ANASON, CEMEN TOHUMU var.
Hepsinden 1er cay bardagii iciyorum
Toplamda 3cay bardagi ediyo
Cokmu iciyorum acaba?
Cok sukur koligi kalmadi
çok degl bnce.eczaneden aldgnn üstnde yazar gnde 3 yada 4 brdak die sen onun yerne dgerlrnden içiosn sorun olmaz die dsnuyorum

X