2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

kalçaları normal çıktı kızımın çok şükür ultrasyonla bakılıo.göz muayenesıde yapıldı ondada sorun ççıkmadıgöz doktoru 6 aylık 1 yas 3 7 yaslarındada kontrole getrn dedı 1 yaşında büyük hastaneye götrun mauyene için dedi.
Bizde göz istemediler gerek yok su an dediler

Buarada bnm doktr gaz damlasıda verdı.uykusunda bile ıkınıo dedim.3 4.aya kadar gecer dedi.sen kendini yıpratma çocukta ypratmasn dedi damla verym dedi.bide ayaklarnn altına baş parmagıyla masaj yaparak bacaklarnı itekledi.göbegınede yuvarlak hareketlerle masaj yaptı bu şeklde yaparsn dedi.

Buarada bnm doktr gaz damlasıda verdı.uykusunda bile ıkınıo dedim.3 4.aya kadar gecer dedi.sen kendini yıpratma çocukta ypratmasn dedi damla verym dedi.bide ayaklarnn altına baş parmagıyla masaj yaparak bacaklarnı itekledi.göbegınede yuvarlak hareketlerle masaj yaptı bu şeklde yaparsn dedi.
masaj yapmak için bebek yagı almıştım ben bi masaj var onu yapıorum gazları sıraya koyuyo emzrncede genelde çıkıo.

Bizde göz istemediler gerek yok su an dediler
ben diğer kızmda hiç göz yaptrdgmızı hatrlamıorm yaptrmadk.daha gecen ay saglık ocagında şekilleri gösterip sordular okadar tek gözü kapatpta yapılıoya.kızımda hepsni bildi Maşşallah.ama telefnla çok oynuo video izlio oyuzden bozulacak gözleri

Her ikiside onemli
Ama zamanla anliyosun bebegin hareketlerinden kilo alimindan
Istediginden
Biraz gazdan dolayı huysuzlanıyor sanırım.doğumdan 5 gün sonra doğum kilosunu 50 gram geçmişti ebesi iyi dedi ama şimdi kilo alımı nasıl bilmiyorum 6.hafta genel kontrolü bekleyeceğiz artık

Biraz gazdan dolayı huysuzlanıyor sanırım.doğumdan 5 gün sonra doğum kilosunu 50 gram geçmişti ebesi iyi dedi ama şimdi kilo alımı nasıl bilmiyorum 6.hafta genel kontrolü bekleyeceğiz artık
Gaz icin caylardan ic
Ben gunde 3kez iciyorum
Sabah rezene oglen kimyon cayi aksamda eczaneden aldigim cay
2gundur iyiyiz sukur

Gaz icin caylardan ic
Ben gunde 3kez iciyorum
Sabah rezene oglen kimyon cayi aksamda eczaneden aldigim cay
2gundur iyiyiz sukur
Ben rezene içiyordum onun yanında ahududu çayı içiyordum.süt arttırsın diye az önce de o karışık olan çaydan sipariş verdim.
Kimyonu da bir çay kaşığı koyuyorum yarım çay bardağı suya.onu da içiyorum ama bugün gaz sancımız vardı yinede.

he birde süt yapsın diye çemen otu kapsülü almıştım.onudeneyeceğim çayları bitirince.

X